ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Ελληνοτουρκικά: Κατάπτυστη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΑΜ κατά της Ελλάδας

Με τον πιο απάνθρωπο τρόπο χειρίζεται το προσφυγικό θέμα η Τουρκία, με ξεκάθαρο στόχο να πλήξει την εικόνα της Ελλάδας.
Ελληνοτουρκικά: Κατάπτυστη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΑΜ κατά της Ελλάδας

Ελληνοτουρκικά: Με τον πιο απάνθρωπο τρόπο χειρίζεται το προσφυγικό θέμα η Τουρκία, με ξεκάθαρο στόχο να πλήξει την εικόνα της Ελλάδας.

Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία του Ερντογάν προσποιείται ότι δήθεν ενδιαφέρεται για τους πρόσφυγες, και ότι η Ελλάδα είναι εκείνη που τους κακομεταχειρίζεται!

Όλα αυτά που ολόκληρη η Ευρώπη βλέπει ότι γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από το σχέδιο εισβολής στον Έβρο που οι Τούρκοι προσπάθησαν να εφαρμόσουν, χρησιμοποιώντας τους πρόσφυγες, λαθρομετανάστες αλλά και τζιχαντιστές που ήταν «κρυμμένοι» μέσα στους μετανάστες.

Αυτή τη φορά το τουρκικό υπουργείο Άμυνας συνεχίζει τις καταγγελίες κατά της Ελλάδας για δήθεν δυσμενή μεταχείριση έναντι μεταναστών – προσφύγων.

Με νέα ανακοίνωση καταγγέλλει ότι οι Ελληνικές αρχές επαναπροώθησαν προς την  Τουρκία (μέσω του Έβρου ποταμού) 29 άτομα τα οποία προηγουμένως ξυλοκόπησαν και τους αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ακόμα και παπούτσια.

Η ανακοίνωση εκθειάζει τους Τούρκους στρατιώτες διότι  έσωσαν τη ζωή των μεταναστών σε αντίθεση με την δήθεν απάνθρωπη συμπεριφορά των Ελλήνων.

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει και βίντεο, όπου οι μετανάστες κατηγορούν τις Ελληνικές αρχές και επιδεικνύουν τραύματα από τον δήθεν ξυλοδαρμό τους.

Ελληνοτουρκικά

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε το τουρκικό ΥΠΑΜ να αναλαμβάνει την σκυτάλη κατασυκοφάντησης της Ελλάδας, από το Υπουργείο Εσωτερικών του ανεκδιήγητου Soylu, ο οποίος ανερυθρίαστα μπροστά στην κάμερα παραδεχόταν ότι οι Τούρκοι αστυνομικοί πετούσαν δακρυγόνα προς το Ελληνικό έδαφος πρίν ακριβώς 1 χρόνο (κρίση του Έβρου) και με αναρτήσεις του στο twitter έσπερνε φήμες ότι κάθε ημέρα τον Μάρτιο του 2020 περνούσαν τα σύνορα προς την Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες παρανόμων μεταναστών σε μια προσπάθεια κατάλυσης των συνόρων και αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

Το παράδοξο είναι ότι η Ελλάδα αποφεύγει συστηματικά να καταγγείλει με κάθε τρόπο την Τουρκία για αθέτηση της συμφωνίας για το μεταναστευτικό και για σκόπιμη διοχέτευση χιλιάδων παρανόμων μεταναστών προς την Ε.Ε.

Το δε ΥΠΕΘΑ αποφεύγει συστηματικά να απαντά σε οποιαδήποτε πρόκληση του Ακάρ.

Ούτε το πιο απλό δεν κάνουμε : Να ρωτήσουμε την Τουρκία από που προέρχονται όλοι αυτοί που προσπαθούν να έρθουν στην  Ελλάδα; Μήπως από το διάστημα, το οποίο επιθυμεί να κατακτήσει ο Ερντογάν;

Η παθητική μας στάση (όπως και η αμφιλεγόμενη στάση των Ευρωπαίων εταίρων) δεν βγάζει πουθενά, πότε θα το καταλάβουμε;Εδώ η κατάπτυστη ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΑΜ

Πηγή militaire.gr

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μεταναστευτικό: Κύπρος: Ίδιο θέμα με την Ελλάδα και τους Πακιστανούς

Κύπρος: Ίδιο θέμα με την Ελλάδα και τους Πακιστανούς

Όπως στην Ελλάδα έτσι και η Κύπρος πληρώνει φιέστες που πάνε μόνο μετανάστες;

Μεταναστευτικό
Μεταναστευτικό: Για ποιο λόγο πληρώνουν οι Έλληνες φιέστες που πάνε μόνο μετανάστες;

Για ποιο λόγο πληρώνουν οι Έλληνες φιέστες που πάνε μόνο μετανάστες;

Για το οξύ πρόβλημα του μεταναστευτικού που έχει πλήξει την Ελλάδα μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μεταναστευτικό
Ελληνοτουρκικά: Τα κέρδη του Ερντογάν μετά την ανατροπή του Άσαντ στην Συρία – Ο κίνδυνος για Ελλάδα και Κύπρο

Τα κέρδη του Ερντογάν μετά την ανατροπή του Άσαντ στην Συρία – Ο κίνδυνος για Ελλάδα και Κύπρο

Για τους νικητές και τους ηττημένους των όσων ραγδαίων εξελίξεων στη Συρία μίλησε ο Άγγελος Συρίγος, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων.

Ελληνοτουρκικά
VIRAL: Όταν ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει για το τι θα συμβεί μετά από αυτόν

Όταν ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει για το τι θα συμβεί μετά από αυτόν

Τι είχε προβλέψει ο Μουαμάρ Καντάφι σε περίπτωση που χάσει την εξουσία στη Λιβύη σχετικά με τη λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη.

VIRAL
Ελληνοτουρκικά: Μεταναστευτικό: Η Τουρκία αντί να απελαύνει τους μετανάστες τους «σπρώχνει» προς την Ελλάδα;

Μεταναστευτικό: Η Τουρκία αντί να απελαύνει τους μετανάστες τους «σπρώχνει» προς την Ελλάδα;

Ερωτηματικά προκαλεί η αύξηση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία στην Ελλάδα τη στιγμή που οι Τούρκοι ισχυρίζονται οτι κάνουν καλά τη δουλειά.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Μεταναστευτικό: Η μείωση των ροών είναι «κόλπο» της Τουρκίας ή επιτέλους θα συμμορφωθεί;

Μεταναστευτικό: Η μείωση των ροών είναι «κόλπο» της Τουρκίας ή επιτέλους θα συμμορφωθεί;

Μπορεί οι ροές μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα να έχουν μειωθεί, όμως το ερώτημα είναι αυτό είναι κάτι μόνιμο ή... κόλπο από τους Τουρκους

Ελληνοτουρκικά
Μεταναστευτικό: Μεταναστευτικό: Τι σημαίνει για την Ελλάδα η συμφωνία της Ε.Ε. με την Αίγυπτο – Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Μεταναστευτικό: Τι σημαίνει για την Ελλάδα η συμφωνία της Ε.Ε. με την Αίγυπτο – Οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Οι τελευταίες εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά, αλλά και το τι σημαίνει για το μεταναστευτικό η ιστορική συμφωνία ανάμεσα σε ΕΕ και Αίγυπτο.

Μεταναστευτικό
Ελληνοτουρκικά: «Συναγερμός» από την Τουρκία! «Ο Ερντογάν ετοιμάζει προσφυγικά κύματα για να πιέσει την Ελλάδα»!

«Συναγερμός» από την Τουρκία! «Ο Ερντογάν ετοιμάζει προσφυγικά κύματα για να πιέσει την Ελλάδα»!

Νίκος Κοτζιάς: «Ο Ερντογάν θα κάνει παζάρι και θα πιέσει με προσφυγικά κύματα».

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τουρκία: Φόβος στην Ε.Ε. ότι αν δοθεί βίζα οι… μισοί Τούρκοι θα έρθουν στην Ευρώπη!

Τουρκία: Φόβος στην Ε.Ε. ότι αν δοθεί βίζα οι… μισοί Τούρκοι θα έρθουν στην Ευρώπη!

Η απελευθέρωση της βίζας στους Τούρκους πολίτες προκαλεί ανησυχία ότι αρκετά εκατομμύρια θα θελήσουν να μετακομίσουν στην Ευρώπη.

Ελληνοτουρκικά