ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα κέρδη και οι οικονομικές διαφορές σε Champions και Europa League

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ που θα διεξαχθεί στην Τούμπα αύριο (30/9, 22:00). Τα οικονομικά κέρδη ανάλογα με τη διοργάνωση που τελικά θα συμμετέχει ο Δικέφαλος. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τη δική του μάχη για να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions...
ΠΑΟΚ: Τα κέρδη και οι οικονομικές διαφορές σε Champions και Europa League

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ που θα διεξαχθεί στην Τούμπα αύριο (30/9, 22:00). Τα οικονομικά κέρδη ανάλογα με τη διοργάνωση που τελικά θα συμμετέχει ο Δικέφαλος.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τη δική του μάχη για να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League, όμως προϋπόθεση για αυτό είναι να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα. Μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ο Δικέφαλος θα γνωρίζει εκτός από την διοργάνωση που θα αγωνίζεται και τα οικονομικά κέρδη που θα έχει.

Το Sportime αναλύει τα οικονομικά δεδομένα και τα χρήματα που θα μπουν στα «ασπρόμαυρα» ταμεία, ανάλογα με τη διοργάνωση που θα συμμετέχει τελικά ο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρέμπε: «Απίστευτο αυτό που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ»

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που ο Δικέφαλος δεν τα καταφέρει κόντρα στην ομάδα της Ρωσίας, τότε αυτόματα θα μπει στους ομίλους του Europa League, εκεί όπου έχει ήδη εξασφαλισμένη παρουσία.

Πάντως η… επόμενη ημέρα θα κρίνει κατά πολύ και τον σχεδιασμό του αναφορικά με τα μεταγραφικά, αφού θα κινηθεί ανάλογα με τα οικονομικά στάνταρ που τελικά θα έχει. Είναι απόλυτα λογικό, να γίνουν πιο ακριβές και ποιοτικότερες αγορές, αν ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει την παρουσία του του στους ομίλους του Champions League και πως θα πάει σε φθηνότερες λύσεις αν τελικά, δεν καταφέρει να αποκλείσει Κράσνονταρ.

«Χρυσάφι» στο Champions League

Στο σενάριο που τελικά ο ΠΑΟΚ καταφέρει να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τον περιμένουν «τρελά» κέρδη τα οποία μπορούν να φτάσουν μέχρι και τις 31.046.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κράσνονταρ: Έρχεται Θεσσαλονίκη με όλους τους παίκτες της!

Πιο συγκεκριμένα, 15.250.000 ευρώ θα μπουν αυτόματα στα ταμεία από την είσοδο στους ομίλους και άλλα 9.972.000 από το δεκαετές ranking, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έχει το 24ο καλύτερο από τις 32. Παράλληλα, 1.125.000 ευρώ θα μπουν από το market pool που μπορεί να αυξηθούν υπό προϋποθέσεις. Δηλαδή αν μπει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους για κάθε μία που θα αποκλείεται από τις Ντιναμό Κιέβου, Ολυμπιακό, Σάλτσμπουργκ από τα play off θα παίρνει επιπλέον 1.108.000 ευρώ. Εάν αποκλειστούν και οι τρεις για παράδειγμα θα πάρει 3.324.000 ευρώ!

Εάν περάσει ο ΠΑΟΚ κι αποκλειστεί ο Ολυμπιακός, ο Δικέφαλος θα πάρει επιπλέον 1.375.000 ευρώ από το market pool (τα χρήματα του market pool υπολογίζονται κατ’ εκτίμηση).

Στα… μισά στο Europa League

Ωστόσο, στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ τελικά βρεθεί στους ομίλους του Europa League, τότε τα οικονομικά κέρδη είναι αισθητά μειωμένα.

Η είσοδος στους ομίλους της δεύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι στα 2.920.000 ευρώ και ο αποκλεισμός από τα play off άλλα 5.000.000 ευρώ και υπολογίζεται στο περίπου με το 10ετές ranking του Δικεφάλου ότι θα πάρει περίπου άλλα 2.000.000 ευρώ συν το market pool.

Συμπερασματικά δηλαδή, τα έσοδα θα είναι σχεδόν τα… μισά, αφού φτάνουν λίγο πάνω από τα 12.000.000 ευρώ.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ: Τι περιμένουν από τη μεγάλη ευρωπαϊκή κλήρωση της Δευτέρας

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ: Τι περιμένουν από τη μεγάλη ευρωπαϊκή κλήρωση της Δευτέρας

Η ευρωπαϊκή μοίρα Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ κρίνεται τη Δευτέρα 21 Ιουλίου. Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των δύο ελληνικών ομάδων.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Η μεγάλη εξέλιξη με «Ντέλια»!

Η μεγάλη εξέλιξη με «Ντέλια»!

Τι περιμένει ο ΠΑΟΚ από τον Ντέλια...

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Η επιβεβαίωση του Sportime για Μπακαμπού και οι… δυσκολίες!

ΠΑΟΚ: Η επιβεβαίωση του Sportime για Μπακαμπού και οι… δυσκολίες!

Επιβεβαίωση από την Ισπανία για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σεντρίκ Μπακαμπού και… δυσκολίες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ μεταγραφές : Ο Μύθου διώχνει τον Μπράντον Τόμας

ΠΑΟΚ μεταγραφές : Ο Μύθου διώχνει τον Μπράντον Τόμας

Ο Ανέστης Μύθου οδηγεί τον ΠΑΟΚ στη σκέψη να μην πάρει τρίτο φορ και να κρατήσει τον νεαρό ως 3ο φορ…

Ποδόσφαιρο
Media: OPEN: Αφήνει τα αθλητικά η Χριστίνα Βραχάλη – Άνοδο στην τηλεθέαση περιμένουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με τα νέα δίδυμα

OPEN: Αφήνει τα αθλητικά η Χριστίνα Βραχάλη – Άνοδο στην τηλεθέαση περιμένουν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με τα νέα δίδυμα

Η Χριστίνα Βραχάλη αφήνει τα γήπεδα και μπαίνει δυναμικά στην απογευματινή ζώνη, δίπλα στον Σπύρο Χαριτάτο.

Media
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Απομακρύνεται η περίπτωση Μπράντον Τόμας

ΠΑΟΚ: Απομακρύνεται η περίπτωση Μπράντον Τόμας

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βρει ακόμα το βασικό του 9άρι αλλά εκτός αυτού φαίνεται να υποχωρεί η περίπτωση του Μπράντον Τόμας

ΠΑΟΚ
Sportime BET: Η Novibet παραδίδει στους πολίτες του Βόλου το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου «Ιωάννης Κωνσταντέλιας»

Η Novibet παραδίδει στους πολίτες του Βόλου το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου «Ιωάννης Κωνσταντέλιας»

Ένας σύγχρονος χώρος άθλησης και έμπνευσης για τη νέα γενιά της πόλης

Sportime BET
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Η απαγόρευση που θα μείνει στην ιστορία

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Η απαγόρευση που θα μείνει στην ιστορία

ΠΑΟΚ – Άγιαξ ένα φιλικό, που... έγραψε ιστορία λόγω της απαγόρευσης των ολλανδών στα ΜΜΕ αν και έδειξαν το... ματς

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Ευκαιρία να μιλήσουν για Άκπομ

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Ευκαιρία να μιλήσουν για Άκπομ

ΠΑΟΚ - Άγιαξ σε ευκαιρία να τεστάρουν οι προπονητές τους παίκτες τους αλλά και γιατί όχι να μιλήσουν για τον Άκπομ

ΠΑΟΚ