ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φεύγει κόσμος – Εκεί θα πάνε οι παίκτες

Αποχωρήσεις από την ΑΕΚ την ώρα που από την Τουρκία «στέλνουν» τον Φρανθίσκο Μοντέρο
ΑΕΚ: Φεύγει κόσμος – Εκεί θα πάνε οι παίκτες

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες της ΑΕΚ που δεν έχουν θέση στο ρόστερ της για την επόμενη σεζόν. Ο Κλεμάν Μισελέν αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Δεν μπόρεσε να βοηθήσει την περσινή σεζόν. Αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στη θέση του δεξιού μπακ και τελικά δεν ήταν καν βασικός. Αναμενόμενα καιρό τώρα είχε μπει στο τραπέζι το θέμα της αποχώρησής του.

Στη Γαλλία υποστηρίζουν πως ο 25χροος Γάλλος εξακολουθεί να μιλάει με την Μπορντό. Ακόμα οι Γιρονδίνοι δεν τα έχουν βρει με την Ένωση. Τον θέλουν δανεικό και θα μπει οψιόν αγοράς. Δημοσίευμα της Equipe ανέφερε ότι ο παίκτης είναι ήδη στο Μπορντό, αλλά αυτό διαψεύδεται από την Ένωση.

Εκτός αυτού, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που θα χρειαστεί να αποχωρήσουν. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας είναι ένας εξ αυτών. Η Λαμία τον κοιτάει, αλλά στο τραπέζι έπεσε και η προοπτική του εξωτερικού. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την προτιμάει.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας NHnieuws αποκάλυψε ότι η Τέλσταρ είναι η ομάδα που του έχει κάνει κρούση. Αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Μάικ Σνόεϊ. Ο τεχνικός της Τέλσταρ δεν ανέφερε όνομα, αλλά είπε ότι «οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Πραγματοποιεί προπονήσεις με την πρώτη ομάδα εκεί, αλλά θέλει να δείξει πράγματα στην Ολλανδία».

Τέλος, στην ΑΕΚ το θέμα του κεντρκού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα. Ο Φρανθίσκο Μοντέρο είναι μία περίπτωση που αρέσει αρκετά. Είναι αρκετά τα tweets από Τουρκία που αναφέρουν ότι ο 23χρονος Ισπανός έχει δεχτεί κρούση από τους «κιτρινόμαυρους» για μονοετή δανεισμό. «Ο εκπρόσωπος του Μοντέρο βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο» υποστηρίζει Τούρκος ρεπόρτερ για τον ποδοσφαιριστή της Μπεσίκτας.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Επιβεβαίωση Sportime με Ελίασον! Πωλείται αλλά δεν… χαρίζεται ο σουηδός! Εκνευρισμός!

ΑΕΚ: Επιβεβαίωση Sportime με Ελίασον! Πωλείται αλλά δεν… χαρίζεται ο σουηδός! Εκνευρισμός!

Θέμα συζήτησης για την ΑΕΚ ο Νίκλας Ελίασον αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο παίκτης θα φύγει όπως όπως από την ομάδα

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τους έχει μπερδέψει!

ΑΕΚ: Τους έχει μπερδέψει!

Ποιος ποδοσφαιριστής έχει μπερδέψει τους πάντες στην ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Ζορίζεται ο Λιούμπισιτς

ΑΕΚ: Ζορίζεται ο Λιούμπισιτς

Με το νέο σύστημα του Νίκολιτς στην ΑΕΚ, ο Λιούμπισιτς δείχνει να ζορίζεται αρκετά και δεν είναι σίγουρος για βασικός

ΑΕΚ
Sportime BET: Ο χορός των προπονητών με σούπερ αποδόσεις στην Interwetten!

Ο χορός των προπονητών με σούπερ αποδόσεις στην Interwetten!

Σούπερ αποδόσεις από την Interwetten για το ποιος προπονητής θα αποχωρήσει πρώτος τη νέα σεζόν

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Γεράσιμος Μήτογλου : Αλλάζει ατζέντη για να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό…

Γεράσιμος Μήτογλου : Αλλάζει ατζέντη για να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό…

Δεν θέλει να μείνει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος Μήτογλου και προχωρά σε αλλαγή εκπροσώπησης για να βρει ομάδα στο εξωτερικό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ρέλβας: Καθαρές οι εξετάσεις, παρών με Χάποελ Μπερ Σεβά

ΑΕΚ – Ρέλβας: Καθαρές οι εξετάσεις, παρών με Χάποελ Μπερ Σεβά

Ανακούφιση στην ΑΕΚ για τον Φιλίπε Ρέλβας, καθώς ο τραυματισμός του στο φιλικό με την Ομόνοια αποδείχθηκε επιπόλαιος. Ο Πορτογάλος στόπερ θα δώσει κανονικά το «παρών» στα ματς με τη Χάποελ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ανησυχία του Ινγκασον, τα ζόρια του Λιούμπισιτς και ο επιθετικός που ψάχνει ο Λουτσέσκου!

Η ανησυχία του Ινγκασον, τα ζόρια του Λιούμπισιτς και ο επιθετικός που ψάχνει ο Λουτσέσκου!

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Ίνγκασον, Λιούμπισιιτς, Λουτσέσκου και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τα «σπρώχνει» χοντρά ο Ηλιόπουλος! 10 «μύρια» για δύο μεταγραφές!

ΑΕΚ: Τα «σπρώχνει» χοντρά ο Ηλιόπουλος! 10 «μύρια» για δύο μεταγραφές!

Βάζει χρήμα ο Ηλιόπουλος! 10 εκ. ευρώ μόνο για να γίνουν δύο μεταγραφές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ούτε αυτόν θέλει ο Νίκολιτς στην ΑΕΚ!

Ούτε αυτόν θέλει ο Νίκολιτς στην ΑΕΚ!

Δεν είναι μόνο οι τέσσερις που έκοψε. Κι άλλοι παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν κερδίσει τον Μάρκο Νίκολιτς.

Ποδόσφαιρο