ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Sportime – Aποκλειστικό: Άγνοια κανονισμού ο ΑVAR – O απίστευτος λόγος που δεν ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ του Αστέρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ! (vid)

O ΠΑΟΚ φωνάζει δικαίως για το 2-2 του Αστέρα και ζητάει την διαγραφή VAR, AVAR και βοηθού! Ο λόγος που το γκολ - offside μέτρησε κανονικά! Η τεραστια ευθύνη του AVAR!
Sportime – Aποκλειστικό: Άγνοια κανονισμού ο ΑVAR – O απίστευτος λόγος που δεν ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ του Αστέρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ! (vid)

Με γκολ offside το 2-2 στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ! Το έχασε ο AVAR και… NOVA! Ο αστείος λόγος που το μέτρησε ο Καλαμπόκης!

Μια φάση που δεν υπάρχει ούτε στα highlights της NOVA (οπότε και δεν ασχολήθηκε κανείς), προκάλεσε τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία φωνάζει για το γκολ της ισοφάρισης του Αστέρα Τρίπολης στις καθυστερήσεις και ζητάει «κεφάλια».

Στο ξεκίνημα της φάσης, τη στιγμή που η μπάλα φεύγει από τα πόδια του Τασουλή, ο Σίτο που εν συνεχεία γίνεται αποδέκτης της μπάλας, μετά την απόκρουση του Ζίφκοβιτς, είναι σε θέση και παράβαση offside.

Ο βοηθός Σινιοράκης δεν σήκωσε τη σημαία του και στη συνέχεια της φάσης, έρχεται το γκολ της ισοφάρισης από τον Ατιένθα!

Αν και στη φάση υπάρχει ξεκάθαρο offside, ο VAR Τζήλος και κυρίως ο AVAR Καλαμπόκης που ελέγχει τη συγκεκριμένη παράβαση, δεν ακύρωσαν το γκολ.

Καμία ευθύνη ο Τσαγκαράκης, έχει μερίδιο ο βοηθός Σινιοράκης, ωστόσο το μεγαλύτερο βαραίνει τον Kαλαμπόκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o AVAR που έλεγξε τη φάση, θεώρησε οτι η φάση κάνει reset (αν είναι δυνατόν), όταν αλλάζει τη μπάλα ο Σίτο και δεν μπορεί να ελέγξει την APP!

Ο VAR Τζήλος, o oποίος παράλληλα τσέκαρε τη φάση για κόκκινη κάρτα και επιθετικό φάουλ, αποδέχθηκε την θέση του AVAR οτι δεν υπάρχει παράβαση!

Πιθανότατα αν είχε ζητήσει την άποψη του Τζήλου, ως όφειλε ο Καλαμπόκης, το λάθος να είχε αποφευχθεί

Μάλιστα η φάση συζητήθηκε στο Μαρούσι μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά το λάθος είχε γίνει.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Μην λες τίποτα. Θα ανέβεις»! Και… δεν ανέβηκε!

Διαιτησία: «Μην λες τίποτα. Θα ανέβεις»! Και… δεν ανέβηκε!

Ποιος διαιτητής είχε πάρει διαβεβαιώσεις οτι θα είναι σίγουρα στον πίνακα της Super League, αλλά έμεινε στη Β’!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Τα τηλέφωνα του Λανουά και ο Ματσούκας!

Διαιτησία: Τα τηλέφωνα του Λανουά και ο Ματσούκας!

Να χρυσώσει το «χάπι» στους διαιτητές που υποβίβασε, προσπάθησε ο Λανουά, αλλά δεν έπεισε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Η «καραμέλα» με τις βαθμολογίες και η υποτροφία του Ζαμπαλά!

Διαιτησία: Η «καραμέλα» με τις βαθμολογίες και η υποτροφία του Ζαμπαλά!

Με πρόφαση τις χαμηλές βαθμολογίες, υποβιβάστηκαν Τσέτσιλας, Τσιάρας και Τσαγκαράκης, αλλά όχι ο Ζαμπαλάς!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ο Κατοίκος να σφυρίζει…

Διαιτησία: Ο Κατοίκος να σφυρίζει…

Η διαιτητική κατρακύλα της ΕΠΣ Αθηνών που θυσιάζει τα «παιδιά» της και ο Κατοίκος που σώθηκε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Η ΚΕΔ τους ήξερε τους πίνακες ή τους διάβασε;

Διαιτησία: Η ΚΕΔ τους ήξερε τους πίνακες ή τους διάβασε;

Ο Λανουά να…είδε άραγε τους νέους πίνακες διαιτησίας πριν τους βγάλουν;

Ποδόσφαιρο
Διαιτησία - ΕΠΟ: Διαιτησία: Οι νέοι πίνακες – Οι αλλαγές στη Super League 1!

Διαιτησία: Οι νέοι πίνακες – Οι αλλαγές στη Super League 1!

Έγιναν γνωστοί οι νέοι πίνακες – Ποιες είναι τελικώς οι αλλαγές;

Διαιτησία - ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Έτοιμοι οι πίνακες – Σενάριο οτι βγαίνουν άμεσα!

Διαιτησία: Έτοιμοι οι πίνακες – Σενάριο οτι βγαίνουν άμεσα!

Το σήριαλ με τους πίνακες διαιτησίας ίσως παίξει την Τρίτη το τελευταίο του επεισόδιο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ο Λανουά και ο Βάλερι θα έφευγαν στην πρώτη παρέμβαση, αλλά είναι ακόμα εδώ!

Διαιτησία: Ο Λανουά και ο Βάλερι θα έφευγαν στην πρώτη παρέμβαση, αλλά είναι ακόμα εδώ!

Οι «ύμνοι» για την ΚΕΔ και οι πίνακες που έχουν κυκλοφορήσει, ένα μήνα πριν τους βγάλουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Οι σίγουροι για άνοδο στη Super League, τα «φαντάσματα» του παρελθόντος και η… Ανάσταση των «πεθαμένων»!

Διαιτησία: Οι σίγουροι για άνοδο στη Super League, τα «φαντάσματα» του παρελθόντος και η… Ανάσταση των «πεθαμένων»!

Σε πλήρη εξέλιξη όλες οι... διεργασίες για τους νέους πίνακες διαιτησίας! Τα φαβορί, οι «πεθαμένοι», οι κομμένοι και οι... πουθενάδες.

Ποδόσφαιρο