ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φωστήρας Αθηνών: Ο Φωστήρας έχει ανάγκη από στήριξη και αγάπη

Φωστήρας Αθηνών: Όταν βλέπει κανείς νέα παιδιά και ασχολούνται με τα διοικητικά των συλλόγων, το πρώτο που μπορεί να σκεφτεί είναι , πως πράγματι υπάρχει ελπίδα.
Φωστήρας Αθηνών: Ο Φωστήρας έχει ανάγκη από στήριξη και αγάπη

Φωστήρας Αθηνών: Όταν βλέπει κανείς νέα παιδιά και ασχολούνται με τα διοικητικά των συλλόγων, το πρώτο που μπορεί να σκεφτεί είναι , πως πράγματι υπάρχει ελπίδα.

Και στο Φωστήρα Αθηνών, όχι μόνον υπάρχει αλλά και περισσεύει. Η παρουσία του Μιχάλη Αξιώτη, στη θέση του γενικού γραμματέα, δεν είναι τυχαία. Είναι ένα πρόσωπο που πραγματικά, έχει πάθος και όρεξη να προσφέρει!

Κι αυτό δεν μπορεί κανείς να το συναντήσει εύκολα. Η απόφασή του να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα διοικητικά των κιτρινόμαυρων, είναι μια επιλογή συνειδητή και προσωπική. Άλλωστε δεν είναι μόνος του στη νέα σύνθεση, έτσι όπως αυτή διαμορφώθηκε προσφάτως από τις εκλογές που προέκυψαν.

Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος , που έρχεται να προστεθεί και να κάνει πιο άνετη την προσφορά του. Και ο νέος γενικός γραμματέας, είναι ένα πρόσωπο που πραγματικά θέλει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο με κάθε τρόπο και εν προκειμένω στο Φωστήρα. Κι αυτό φαίνεται και όποιος διαβάσει με προσοχή όλα όσα καταθέτει.

-Φαντάζομαι πως δεν είναι τυχαία η αγκαλιά που άνοιξες στα διοικητικά του Φωστήρα;

«Όχι! Ήταν μια συνειδητή επιλογή μου, που έχει τις πηγές της, από τα ποδοσφαιρικά όρη. Η μεγάλη μου αγάπη για το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα για τον Φωστήρα, ήταν αυτό το κλικ που έγινε μέσα μου και αποφάσισα αυτή τη φορά να είμαι πιο χρήσιμος και πιο κοντά στην ομάδα. Άλλωστε σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι μόνος … (γέλια). Έχουμε κάνει το Φωστήρα… οικογενειακή υπόθεση! Είναι ο πατέρας μου και ο αδελφός μου! Πιστεύω πως ο Φωστήρας αξίζει κάτι τέτοιο. Έχει ανάγκη από την αγκαλιά μου, αλλά και την αγκαλιά όλων των αθηναίων».

-Πιστεύεις πως η παρουσία νέων προσώπων στο συμβούλιο θα κάνει τη διαφορά, που όλοι θέλετε;

«Ναι το πιστεύω ακράδαντα. Είναι ένα βήμα παραπάνω, ώστε να αρχίσουμε να βλέπουμε την επόμενη μέρα πιο αισιόδοξα. Και κυρίως να σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά, με χαμόγελο. Ξέρετε μας λείπει αυτή η έκφραση. Λείπει από πολλούς παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου! Κι αυτό είναι ένα θέμα. Εμείς στον Φωστήρα κατορθώσαμε στην παρούσα φάση, να το λύσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πατήσουμε καλύτερα στο νέο δρόμο που ανοίγεται και έχει να κάνει με έναν διαφορετικό σχεδιασμό!».

-Δηλαδή τι πρόκειται να αλλάξει;

«Όταν σε μια ομάδα, δεν είσαι μόνος, αλλά αισθάνεσαι πως και οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου, έχουν ακριβώς τα ίδια πιστεύω κι έχουν το ίδιο πάθος με σένα, τότε ακριβώς δεν σκέφτεσαι τίποτε! Θέλεις να τα δώσεις όλα. Θέλεις να συμμετάσχεις σ’ αυτή την όμορφη προσπάθεια που πάει να γίνει. Διότι πραγματικά, κάτι όμορφο πάει να γίνει φέτος στο Φωστήρα. Και δεν εννοώ το κλικ παραπάνω που όλοι μας συζητάμε στο διοικητικό τραπέζι, αλλά να στείλουμε το μήνυμα και να το πάρει ο κόσμος του Φωστήρα, πως επιθυμία μας είναι να ωθήσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται την ομάδα. Και θα συμφωνήσω με όλους όσοι θέλουν την ομάδα ακόμη πιο ψηλότερα από τη Γ’ εθνική».

-Μήπως ήρθε η ώρα;

«Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες. Αλλά και ούτε να θέτω στόχους, πριν καν ξεκινήσει η χρονιά και πριν ακόμη δούμε που θα βαδίσουμε. Για να τεθούν οι στόχοι, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι, πρωτίστως πως θα πρέπει να ξεκινήσει και να τελειώσει το πρωτάθλημα! Τίποτε από τα δυο, δεν γνωρίζουμε. Γι αυτό, καλό θα ήταν αυτά να τα συζητήσουμε πιο αργότερα. Θα μας δοθεί ο χρόνος και σίγουρα το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο. Απλά να διευκρινίσω και να πω, πως πάντα ο Φωστήρας είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και η θέση του ανήκει μέσα στα μεγάλα ποδοσφαιρικά κλαμπ της χώρας μας».

-Άρα σας προβληματίζει το γεγονός πως λόγω του κορονοϊού ίσως διακοπεί και πάλι το ποδόσφαιρο και πάει πίσω ο σχεδιασμός σας;

«Φυσικά. Κανείς δεν είναι μάντης και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τέτοιες απρόοπτες καταστάσεις. Εμείς κάνουμε αυτό που επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου, αλλά και η ποδοσφαιρική μας συνείδηση και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μπούμε σ’ αυτό το τρυπάκι . Ο σχεδιασμός που έχουμε χαράξει ως διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό μας τιμ, είναι πάνω σε μια λογική με στόχους και οράματα. Και όχι σε πιθανότητες και υποθέσεις. Είμαστε αισιόδοξοι πως αυτό δεν θα συμβεί».

-Ως νέος που είστε θέλω έναν σχολιασμό για την… ποδοσφαιρική νεολαία για την ακαδημία σας…

«Αναμφισβήτητα είναι το μέλλον των συλλόγων. Είναι το βασικό κύτταρο που πάνω του, πρέπει να επενδύει το ποδόσφαιρο και κυρίως το ελληνικό. Είμαστε μια χώρα που κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να παρουσιάσει κάτι κάλο και πάντα να διεκδικεί μια θέση μέσα στους μεγάλους του παγκόσμιου χάρτη. Αυτό σημαίνει πως μέσα στα σχέδιά μας, πάντα θα πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ αυτή η προοπτική. Ο Φωστήρας όλα αυτά τα χρόνια με προγραμματισμό και με οργάνωση, δείχνει που βαδίζει στο σωστό δρόμο. Παρ’ όλα αυτά οι προσπάθειές μας συνεχίζονται και πάντα υπάρχουν βελτιωτικές κινήσεις που γίνονται με στόχο πάντα να αλλάζει προς το καλύτερο η ποδοσφαιρική ζωή, όσων παιδιών επιλέγουν να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα».

-Θα τα καταφέρετε φέτος. Ο Φωστήρας θα καταφέρει να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα, έτσι όπως τον σχεδιάζετε;

«Αυτή είναι η προοπτική μας κι αυτός είναι ο στόχος μας. Οι καθημερινές μας συζητήσεις , έχουν αυτό το στόχο και πάνω σ’ αυτό το θεμέλιο έχουμε κτίσει. Θεωρώ πως οι κινήσεις που έχουμε κάνει αλλά και θα κάνουμε είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και είμαι αισιόδοξος πως θα παρουσιάσουμε ένα καλό, υγιές και ανταγωνιστικό σύνολο, έτοιμο για όλα. Ο Φωστήρας έχει ανάγκη από στήριξη και αγάπη».

Εν τέλει υπάρχει ελπίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όσο ασχολούνται διοικητικά νέα παιδιά. Νέα παιδιά που θα μπορούσαν να επενδύσουν το χρόνο και την ενασχόλησή τους, ίσως με κάτι άλλο. Όμως το ότι νεολαίοι σαν τον Μιχάλη Αξιώτη, με πολλά ενδιαφέροντα και διάχυτο το επιχειρηματικό μυαλό, διαθέτουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και επενδύουν πάνω στο ποδόσφαιρο, κάποια από τα βήματα της ζωής τους, αν μη τι άλλο είναι μια αχτίδα αισιοδοξίας , πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει επόμενη μέρα.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Πικέρες: Το μπάσιμο της Ρίβερ και το «ερυθρόλευκο» προβάδισμα

Κικίλιας: Αυτά τα χρήματα θα παίρνουν φαρμακοποιοί και γιατροί που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό

Μπισμπίκης – Βανδή μαζί σε φωτογραφία – Τι συμβαίνει – Οι φήμες και τα δημοσιεύματα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Η απαγωγή του ποδοσφαιριστή που είχε σημάνει συναγερμό στη Λατινική Αμερική

Η απαγωγή του ποδοσφαιριστή που είχε σημάνει συναγερμό στη Λατινική Αμερική

Η απαγωγή που σήμανε συναγερμό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Τα σενάρια για Κώτσιρα και η επιστροφή Μάγιο!

Άρης: Τα σενάρια για Κώτσιρα και η επιστροφή Μάγιο!

Ο Παναθηναϊκός που θα πάρει δεξί μπακ ακόμα και αν μείνει ο Βαγιαννίδης και ο Άρης που θέλει έναν ακόμα, με τον Μάγιο να φεύγει και να θέλει να γυρίσει!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League: Προτάθηκε παντού, αλλά έχει ομάδα!

Super League: Προτάθηκε παντού, αλλά έχει ομάδα!

Δεν τον χωράει ο… τόπος! Ο προπονητής που προτάθηκε σε τέσσερις ομάδες, αν και δεν είναι άνεργος!

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Το ψάχνει και στη Ρωσία για παίκτες

ΑΕΚ: Το ψάχνει και στη Ρωσία για παίκτες

Η ρωσική αγορά δεν έδωσε τη λύση μόνο στο θέμα του προπονητή για την ΑΕΚ, το ψάχνει και για την απόκτηση παίκτη

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Στις τοπ αναζητήσεις στο Transfermarkt ο Κωστούλας!

Ολυμπιακός: Στις τοπ αναζητήσεις στο Transfermarkt ο Κωστούλας!

Χαμός γύρω από το όνομα του Κωστούλα!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο ιδιοκτήτης ομάδας Super League 2 με δίπλωμα προπονητή!

Ο ιδιοκτήτης ομάδας Super League 2 με δίπλωμα προπονητή!

Ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου Κώστας Ρούπτσος έχει δίπλωμα UEFA B’! Οπότε και άποψη για αμιγώς αγωνιστικά θέματα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μπέος σπρώχνει χρήμα για μεταγραφές!

Ο Μπέος σπρώχνει χρήμα για μεταγραφές!

Σπρώχνει χρήμα ο Αχιλλέας Μπέος για να μην τραβήξει και του χρόνου τα ίδια ο ΝΠΣ Βόλος.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός – Κάρλος Βιθέντε: Ο εκρηκτικός Ισπανός εξτρέμ στο προσκήνιο που δείχνει πως ο Μεντιλίμπαρ θα πάρει και άλλον

Ολυμπιακός – Κάρλος Βιθέντε: Ο εκρηκτικός Ισπανός εξτρέμ στο προσκήνιο που δείχνει πως ο Μεντιλίμπαρ θα πάρει και άλλον

Αποτελεί ρεαλιστική και σοβαρή υποψηφιότητα με 10 εκατ. ευρώ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Βιτόρια άλλαξε τις ταχύτητες…

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Βιτόρια άλλαξε τις ταχύτητες…

Πιο γρήγορα πλέον οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού με υπογραφή και εντολή Ρουί Βιτόρια, Θα του βγει όμως ποιοτικά;

Ποδόσφαιρο