ΓΑΛΛΙΑ

Κέρδισαν το στοίχημα στην Παρί και μαζί μία εβδομάδα ρεπό!

Ο Τούχελ προκάλεσε τους παίκτες του ότι δεν μπορούσαν να κάνουν το τρία στα τρία με Νις, Ερυθρό Αστέρα και Λιόν και η ανταμοιβή ήταν μία εβδομάδα ρεπό!
Κέρδισαν το στοίχημα στην Παρί και μαζί μία εβδομάδα ρεπό!

Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν τα πήγαν εξαιρετικά στα τρία τελευταία παιχνίδια τους πετυχαίνοντας συνολικά δεκατέσσερα γκολ γι’ αυτό και ο Τόμας Τούχελ του επιβράβευσε.

Όχι όλους βέβαια, γιατί αυτό πρακτικά ήταν αδύνατο, αλλά αρκετούς. Τι έκανε λοιπόν ο Γερμανός προπονητής; Έδωσε σε όσους παίκτες δεν κλήθηκαν από Εθνικές ομάδες, μία εβδομάδα ρεπό!

Μάλιστα αυτό συνέβη γιατί ο ίδιος είχε φροντίσει να τους… προκαλέσει κάπως, λέγοντας ότι δεν πίστευε πως θα έκαναν το τρία στα τρία με Νις, Ερυθρό Αστέρα και Λιόν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα της «Equipe».

Οι ποδοσφαιριστές της Παρί νίκησαν 3-0 τη Νις για το πρωτάθλημα, 6-1 τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League και 5-0 τη Λιόν και πάλι για το πρωτάθλημα κερδίζοντας επάξια το στοίχημα και τη μία εβδομάδα ρεπό από τον προπονητή τους. Μόνο όσο δεν είναι διεθνείς φυσικά.

Έτσι η επόμενη προπόνηση της Παρί ορίστηκε για την Τρίτη (16/10).

Τέσσερα γκολ σε 13 λεπτά ο Εμπαπέ! (vid)

Πάνω από Κριστιάνο και Μέσι ο Εμπαπέ!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Ποδοσφαιρική woke «χούντα» στη Γαλλία: H «Ligue 1» τιμώρησε με αποκλεισμό 4 αγώνων ποδοσφαιριστές που έκρυψαν το σήμα κατά της «ομοφοβίας»!

Ποδοσφαιρική woke «χούντα» στη Γαλλία: H «Ligue 1» τιμώρησε με αποκλεισμό 4 αγώνων ποδοσφαιριστές που έκρυψαν το σήμα κατά της «ομοφοβίας»!

Ο Σέρβος ορθόδοξος Νεμάνια Μάτιτς, και ο Αιγύπτιος Αχμέτ Χασάν τιμωρήθηκαν επειδή δεν «προσκύνησαν» το ουράνιο τόξο! - Τους επιβλήθηκαν και μέτρα «μεταμέλειας»!

Κοινωνία
Ποδόσφαιρο: Για ποιο λόγο ο Γουίλιαμ Πάτσο της Παρί ΣΖ φοράει το νούμερο 51 στη φανέλα του

Για ποιο λόγο ο Γουίλιαμ Πάτσο της Παρί ΣΖ φοράει το νούμερο 51 στη φανέλα του

Ο αριθμός 51 στη φανέλα του Γουίλιαμ Πάτσο δεν είναι απλή επιλογή. Είναι ένα βαθύ προσωπικό σύμβολο, αφιερωμένο στη μητέρα του, που πέθανε σε ηλικία 51 ετών την ημέρα που εκείνος έκανε το πρώτο του επαγγελματικό βήμα. Από τότε, την κουβαλά μαζί του σε κάθε ματς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πόσα χρήματα ξόδεψε ο Κελαΐφί μέχρι να κατακτήσει το Champions League η Παρί ΣΖ

Πόσα χρήματα ξόδεψε ο Κελαΐφί μέχρι να κατακτήσει το Champions League η Παρί ΣΖ

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε επιτέλους να κατακτήσει το πολυπόθητο Champions League. Ένα όνειρο που κόστισε ακριβά – με μεταγραφές που άλλαξαν τον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη και επενδύσεις δισεκατομμυρίων από το 2011 μέχρι σήμερα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ήταν ο πρώτος Γάλλος σταρ πολύ πριν από τον Πλατινί

Ήταν ο πρώτος Γάλλος σταρ πολύ πριν από τον Πλατινί

Αυτός ήταν ο πρώτος Γάλλος σταρ στο ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτό είναι το δεύτερο πιο διάσημο γκολ με το χέρι – Μετά από αυτό του Μαραντόνα με την Αγγλία φυσικά

Αυτό είναι το δεύτερο πιο διάσημο γκολ με το χέρι – Μετά από αυτό του Μαραντόνα με την Αγγλία φυσικά

Το δεύτερο πιο διάσημο γκολ με το χέρι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί ο Λιζαραζού αν και Γάλλος έπαιξε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Γιατί ο Λιζαραζού αν και Γάλλος έπαιξε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο

Γιατί ο Λιζαραζού έπαιξε στο Μπιλμπάο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Παρί μετά τη Λίβερπουλ καθάρισε και τη Μαρσέιγ (vid)

Η Παρί μετά τη Λίβερπουλ καθάρισε και τη Μαρσέιγ (vid)

Ασταμάτητη η Παρί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτός ο ποδοσφαιριστής έγινε εκατομμυριούχος

Αυτός ο ποδοσφαιριστής έγινε εκατομμυριούχος

Αυτός ο ποδοσφαιριστής έγινε εκατομμυριούχος μια και πλέον θα βγάζει διψήφιο αριθμό τον χρόνο παίζοντας μπάλα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σοκαριστική φωτό με το πως έγινε το πρόσωπο του Ντοναρούμα

Σοκαριστική φωτό με το πως έγινε το πρόσωπο του Ντοναρούμα

Ανατριχιάζει η εικόνα του Ντοναρούμα μετά το χτύπημα με τις τάπες που δέχτηκε στο πρόσωπο.

Ποδόσφαιρο