ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H Γεωργία δεν είναι Καζακστάν, αλλά δεν είναι και η ομάδα που θα αφήσει εκτός EURO την Ελλάδα!

Αν ο «τελικός» με την Γεωργία ήταν στην Ελλάδα, η Εθνική θα ήταν ήδη στο EURO 2024! Αν και στο ποδόσφαιρο έχουν μιλήσει και οι μουγγοί. Μόνο ο Πογιέτ με την ΕΠΟ δεν έχει μιλήσει για νέο συμβόλαιο!
H Γεωργία δεν είναι Καζακστάν, αλλά δεν είναι και η ομάδα που θα αφήσει εκτός EURO την Ελλάδα!

Ένα παιχνίδι μακριά από το EURO η Ελλάδα. Αντίπαλος η Γεωργία που δεν είναι Καζακστάν, αλλά ούτε η ομάδα που θα αποκλείσει την Εθνική.

Πιο Καζακστάν! Αν η Εθνική μας δεν πάτουσε φρένο και δεν σήκωνε (και) χειρόφρενο, το σκορ θα είχε πάει σε άλλα επίπεδα. Για την Γαλανόλευκη που ήταν σοβαρή, συγκεντρωμένη, διαβασμένη, αποφασισμένη και μπλα, μπλα, μπλα, δεν έχει ουσία να τα αναφέρουμε. Το ματς με τους Καζάκους πέρασε. Το 5-0 όχι τόσο, αλλά η εικόνα ήταν εκείνη που  δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, για να βρεις ψεγάδια ή αδυναμίες στο παιχνίδι της Εθνικής μας.

Πλέον ο «τελικός» με την Γεωργία την ερχόμενη Τρίτη (26/3) στην Τιφλίδα. Την Γεωργία που πέρασε το Λουξεμβούργο. Την Γεωργία που δεν είναι Καζακστάν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι και το φαβορί του ζευγαριού.

Η Εθνική ανεξάρτητα αν κέρδισε με 5-0 τους Καζάκους ή στα πέναλτι ή με… μισό – μηδέν, ήταν και παραμένει το φαβορί για την πρόκριση στο EURO 2024. Για την παρουσία της σε μια μεγάλη διοργάνωση μετά από μια 12ετία.

Οk, μπάλα είναι, πόρνη είναι, έχουν μιλήσει και μουγγοί στο ποδόσφαιρο – μόνο ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν εχει μιλήσει ακόμα για νέο συμβόλαιο, αλλά με αυτή την ΕΠΟ τα πάντα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να πάμε EURO με… part – time προπονητή – ωστόσο αν ο τελικός των play off γινόταν στην Ελλάδα και στην OPAP Arena, η Εθνική θα έψαχνε ήδη για ξενοδοχεία στη Γερμανία όπου και θα διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων τον προσεχή Ιούνιο και Ιούλιο.

Kαι για να ανοίξει άλλη μια παρένθεση στο θέμα του προπονητή. Ο Μπακασέτας μίλησε για ΟΜΑΔΑ, ο Μασούρας αναφέρθηκε στον Πογιέτ, στις δηλώσεις τους. Η ΕΠΟ περιμένει να δει αν η Εθνική θα πάει στο EURO για να μιλήσει με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό για το συμβόλαιο του που τελειώνει σε 10 μέρες!

Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της Ομοσπονδίας να τον τελιώσει αν η Εθνική αποκλειστεί. Δεν αποκλείεται να «υποχρεωθεί» να τον ανανεώσει αν προκριθεί. Ας του κάνει τρίμηνη επέκταση μέχρι τα μέσα Ιούλη και αν η Ελλάδα το «σηκώσει» στη Γερμανία, τότε τον υπογράφει κανονικά!

Ελλάδα είναι η χώρα που έχει υπογράψει συμβόλαιο με VAR manager που στη χώρα του δεν υπάρχει VAR, αλλά δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιο του προπονητή της Εθνικής της ομάδας που είναι ένα ματς μακριά από το EURO!

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης στον Βόλο χωρίς κόσμο, απόφαση που φέρνει ένταση πριν τη σέντρα και αφήνει το παιχνίδι να ξεκινήσει ήδη φορτισμένο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ο Ροντινέι εξτρέμ και ο Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα…

Ολυμπιακός : Ο Ροντινέι εξτρέμ και ο Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα…

Είναι μεγάλο το λάθος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Ροντινέι στα εξτρέμ και τον Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα και το πλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Διπλό «καμπανάκι» με Τεττέη και Καλάμπρια μετά το Φάληρο

Παναθηναϊκός: Διπλό «καμπανάκι» με Τεττέη και Καλάμπρια μετά το Φάληρο

Μετά το μεγάλο διπλό στο Φάληρο έρχονται δύο πονοκέφαλοι που αλλάζουν τη διαχείριση του ρόστερ και ανοίγουν κουβέντα για τα επόμενα ματς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δεν κατάφερε να χαρεί την 100η εμφάνιση του ο Ορτέγκα

Ολυμπιακός: Δεν κατάφερε να χαρεί την 100η εμφάνιση του ο Ορτέγκα

Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα έφτασε τις 100 συμμετοχές, αλλά το κλίμα δεν άφησε χώρο για χαμόγελα, μόνο για συνέχιση και δουλειά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: «Σε τρεις εβδομάδες ο Παναθηναϊκός θα είναι τέταρτος…»

«Σε τρεις εβδομάδες ο Παναθηναϊκός θα είναι τέταρτος…»

Σίγουρος πλέον ο Αντώνης Καρπετόπουλος πως ο Παναθηναϊκός θα προλάβει την 4άδα μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Βγήκαν οι εξετάσεις του Καλάμπρια

Παναθηναϊκός: Βγήκαν οι εξετάσεις του Καλάμπρια

Ο Παναθηναϊκός πήρε ανάσα με καθαρή μαγνητική για τον Καλάμπρια και τώρα περιμένει καθημερινή εικόνα για να δει αν προλαβαίνει τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τον Βασίλη Φωτιά να ορίζεται στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας : Άκυρο το πρώτο γκολ της ΑΕΚ – Δεν υπάρχει το πέναλτι (vid)

Ηλίας Σπάθας : Άκυρο το πρώτο γκολ της ΑΕΚ – Δεν υπάρχει το πέναλτι (vid)

Εύνοια υπέρ της ΑΕΚ είδε στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες ο Ηλίας Σπάθας. Το γκολ που δεν μέτρησε και το πέναλτι…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μεντιλίμπαρ; Δεν είναι κακό να το πούμε αν ισχύει

Το έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μεντιλίμπαρ; Δεν είναι κακό να το πούμε αν ισχύει

Η απουσία του Τσικίνιο από την αρχική ενδεκάδα αφαίρεσε δημιουργία και σύνδεση γραμμών ενώ το σχήμα δεν λειτούργησε ούτε πριν ούτε μετά το γρήγορο γκολ του Ταμπόρδα στο 7'.

Ποδόσφαιρο