ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ κονιορτοποιεί αντιπάλους – Ο Ολυμπιακός έφυγε από το «δεν κερδίζει τα ντέρμπι» και πήγε στο «τα χάνει εμφατικά»

Η ΑΕΚ είναι σε ένα μονοπάτι απόλυτης κυριαρχίας στην Ελλάδα, την ώρα που ο Ολυμπιακός σε αυτό της απόλυτης αλλοίωσης του DNA του.
Η ΑΕΚ κονιορτοποιεί αντιπάλους – Ο Ολυμπιακός έφυγε από το «δεν κερδίζει τα ντέρμπι» και πήγε στο «τα χάνει εμφατικά»

Η καλύτερη ομάδα στη χώρα, στην ολότητά της, είναι η ΑΕΚ. Ο καλύτερος προπονητής, ο Ματίας Αλμέιδα. Η ομάδα του Αργεντινού τεχνικού δεν κέρδισε απλά τον Ολυμπιακό, τον κονιορτοποίησε. Η «Ένωση», για την ακρίβεια, οι ρεζέρβες της «Ένωσης» πήραν από το πρώτο ματς την πρόκριση.

Πολλοί από τους παίκτες της ΑΕΚ δεν ήταν πέρυσι στο ρόστερ. Ο προπονητής της, επίσης. Κι όμως. Προς τα έξω βγαίνει μια εικόνα συνόλου που είναι μαζί χρόνια. Μια οικογένεια. Ένα ποδοσφαιρικό τσούρμο που προσφέρει ποδοσφαιρικές παραστάσεις.

Πρέπει να παίξει με τον compact Παναθηναϊκό; Κερδίζει με λογική… μισού μηδέν. Πρέπει να παίξει με τον επικίνδυνο επιθετικά ΠΑΟΚ; Πιέζει στην πρώτη πάσα για να μην φτάσει η μπάλα καν στην επίθεση. Παίζει στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό; Δεν χάνει. Παίζει εντός για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό; Προκρίνεται από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

Το ότι όλο αυτό που έγινε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έγινε «με αυτούς που εσείς αποκαλείται αναπληρωματικούς», όπως είπε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος της αναμέτρησης κάνει απλά τη γλώσσα να κρεμάει σαν γραβάτα από θαυμασμό. Ο αντίπαλος δεν μπορεί να πει καν, δεν μπορεί να ψελλίσει, πως η ΑΕΚ ήταν ξεκούραση.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ο Ολυμπιακός πολύ απλά δεν είναι… Ολυμπιακός – Η ΑΕΚ του έδειξε τον δρόμο

Μπορούμε να σταθούμε στο φθηνό λάθος του Βρουσάι που ξεκινάει από μια κακή απομάκρυνση του Παπασταθόπουλου. Μπορούμε να σταθούμε στο ανόητο αυτογκόλ του Σαμασέκου. Στα δοκάρια του Γκάρι Ροντρίγκες. Στο ότι ο Μίτσελ δεν έχει καταφέρει να κάνει τον Ολυμπιακό ομάδα. Ψιλά γράμματα.

Δεν είναι σε κανένα από αυτά τα ζητήματα το πρόβλημα. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ο Ολυμπιακός έχει υποστεί αλλοίωση του DNA του. Ουδείς έχει το mentality εντός της ομάδας να δώσει στους υπόλοιπους να αντιληφθούν τι πρέπει να κάνουν, πόσο οφείλουν να προσπαθήσουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στην εικόνα που είχαν στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Μια εικόνα «μισθοφόρων» που έχουν μαζευτεί απλά για να παίξουν ένα παιχνίδι. Ένα σύνολο παικτών που ήταν λες και δεν είχαν παίξει ποτέ ξανά μεταξύ τους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ένα παιχνίδι μοιάζει χαμένο κάνει την εμφάνισή της και μια εικόνα παραίτησης.

Το καλό που πρόσφερε αυτή η ήττα, στον κόσμο της ομάδας και στον ίδιο τον οργανισμό είναι το τέλος της όποιας συζήτησης περί πρωταθλήματος.

Αθλητικές ειδήσεις

Οργή του κόσμου του Ολυμπιακού για Μίτσελ – Θέλουν Τάκη Λεμονή

Ο Ολυμπιακός έφαγε ένα γκολ για κάθε παίκτη που δεν πήρε τον Γενάρη

Άγριο κράξιμο σε Βρουσάι και Σαμασέκου

 

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Μπερνάρντ: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά για τη μεταγραφή του λένε στη Βραζιλία

Μεταγραφές – Μπερνάρντ: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά για τη μεταγραφή του λένε στη Βραζιλία

Δημοσιεύματα στη χώρα του καφέ, θέλουν τον Μπερνάρντ να το σκέφτεται, να πάρει ξανά τον δρόμο της επιστροφής στην Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Στα 9 εκατ. ευρώ το market value του Πιρόλα και οι άνθρωποι της Ρόμα πίστεψαν πως βρήκαν στον ύψους 1,85 μ. στόπερ φλέβα... χρυσού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν κάνει κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Ο Αλβάρο Ρούμπιο ανέλαβε το αναπτυξιακό πρότζεκτ των «ερυθρόλευκων» και απέναντι στην Athens Kallithea έδωσε τον πρώτο του αγώνα ως προπονητής της Κ23 του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ: Έδωσε απαντήσεις ο Σαλάχ

Λίβερπουλ: Έδωσε απαντήσεις ο Σαλάχ

Τώρα ο Σαλάχ θα λείψει λόγω του Copa Africa, όμως όλα δείχνουν πως δεν είναι η ώρα ακόμα του τέλους. Τουλάχιστον για τον Σαλάχ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Στο τέλος… δεν κερδίζει κανένας!

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Στο τέλος… δεν κερδίζει κανένας!

Ισόπαλο και το τρίτο φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες! Δύο δοκάρια η Κηφισιά που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Μέχρι και ο Βέζο μπήκε στην αποστολή αφού οι βασικοί ήταν στα κόκκινα

Ερώτημα είναι πόσοι από τους βασικούς με την Καϊράτ θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ξανά το όνομα του Κουρμπέλη!

Παναθηναϊκός: Ξανά το όνομα του Κουρμπέλη!

Ξανά στο τραπέζι το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Αναγκάστηκε να επισπεύσει την αποθεραπεία του, λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης με την Καϊράτ και έτσι μπήκε νωρίτερα.

Ποδόσφαιρο