ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει ο Σωκράτης Διούδης για να φύγει από τον Παναθηναϊκό;

Ο Σωκράτης Διούδης αν θέλει να φύγει με μια καλή προοπτική από τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να σκεφτεί διαφορετικά σε κάποιους τομείς.
Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει ο Σωκράτης Διούδης για να φύγει από τον Παναθηναϊκό;

Είναι απίστευτο πως μένει ο Σωκράτης Διούδης στον Παναθηναϊκό ενώ δεν θα παίξει. Διότι, αυτό ήταν γνωστό εδώ και καιρό.

Από τη στιγμή που αποκτήθηκε από το «τριφύλλι» ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο Έλληνας γκολκίπερ δεν είχε τύχη. Για να αποχωρήσει, κάτι θα πρέπει να αλλάξει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού μιλάμε για τον προ διετίας κορυφαίο τερματοφύλακα της Super League 1 και καλύτερο παίκτη που διέθετε ο Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», σταδιακά το κλαμπ τον έθεσε στο περιθώριο με άνωθεν εντολή.

Τον Ιανουάριο η μόνη πρόταση που έφερε ο εκπρόσωπός του ήταν από τη Λέγκια για δανεισμό με οψιόν. Το καλοκαίρι ο ίδιος έλεγε πως θα του πάει την Αλάνιασπορ. Τζίφος!

Υπαρκτό ενδιαφέρον υπήρξε μόνο από Κύπρο και εκεί δεν θα μπορούσε εξ αρχής να προχωρήσει το θέμα για πολλούς λόγους.

Σε έναν χρόνο ως free agent τα πράγματα θα είναι πιο απλά και γι’ αυτό ο ίδιος συμβιβάστηκε από νωρίς με την ιδέα της παραμονής. Έως τότε, όμως, μήπως ήρθε η ώρα για μία αλλαγή;

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις!

Ούτε φωνή , ούτε ακρόαση ο Παναθηναϊκός και ο Αλαφούζος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη

Τόμας Τούχελ: Νεαρή Βραζιλιάνα η αιτία απόλυσής του-Τα κουτσομπολιά των παικτών

Ο Κούτσιας δεν είχε άλλη επιλογή πέρα από το Βόλο μετά το «τελεσίγραφο» του ΠΑΟΚ – Αυτό είναι το νέο συμβόλαιο!

Κώστας Παπαδόπουλος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Έδωσε και άλλα εισιτήρια στον ΟΦΗ ο Λεβαδειακός

Έδωσε και άλλα εισιτήρια στον ΟΦΗ ο Λεβαδειακός

Πλέον ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που έλαβε ο ΟΦΗ φτάνει τα 300.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σενάρια για Μπενίτεθ ή Μουρίνιο στο τραπέζι του Μαρινάκη

Σενάρια για Μπενίτεθ ή Μουρίνιο στο τραπέζι του Μαρινάκη

Η πρόσφατη ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό άνοιξε ξανά τη συζήτηση για το μέλλον των πάγκων στις ομάδες του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Με πρόστιμο τη γλίτωσε ο Ποντένσε

Με πρόστιμο τη γλίτωσε ο Ποντένσε

Με χρηματικό πρόστιμο και χωρίς περαιτέρω αγωνιστική ποινή έκλεισε η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε μετά το ντέρμπι ΑΕΚ Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Stoiximan Player of the Month Ιανουαρίου ο Γιακουμάκης

Stoiximan Player of the Month Ιανουαρίου ο Γιακουμάκης

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν ο μεγάλος νικητής στη ψηφοφορία των φιλάθλων για το Stoiximan Player of the Month του Ιανουαρίου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Έδωσε 2,5 εκατομμύρια για δεξιό μπακ αλλά ο Κένι έχει κάνει ήδη 32 ματς

ΠΑΟΚ: Έδωσε 2,5 εκατομμύρια για δεξιό μπακ αλλά ο Κένι έχει κάνει ήδη 32 ματς

Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε στη θέση του δεξιού μπακ όπως ήθελε ο Λουτσέσκου αν και ο Κένι έχει κάνει ήδη 32 ματς φέτος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άνοιξε η ψηφοφορία για το Stoiximan Best Goal της 20ής αγωνιστικής

Άνοιξε η ψηφοφορία για το Stoiximan Best Goal της 20ής αγωνιστικής

Η Stoiximan άνοιξε την ψηφοφορία για την ανάδειξη του Best Goal της 20ής αγωνιστικής της Super League, με επτά διαφορετικές επιλογές από ισάριθμες ομάδες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι έδειξε η μαγνητική του Ντεσπόντοφ

Τι έδειξε η μαγνητική του Ντεσπόντοφ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη μαγνητική του Ντεσπόντοφ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός: Η αποστολή για τη ρεβάνς Κυπέλλου με ΟΦΗ στη Λιβαδειά

Λεβαδειακός: Η αποστολή για τη ρεβάνς Κυπέλλου με ΟΦΗ στη Λιβαδειά

Έτοιμος ο Λεβαδειακός για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στη Λιβαδειά, με πλήρη αποστολή και στόχο την πρόκριση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Μεντιλίμπαρ στο στόχαστρο, αλλά πόσο φταίει πραγματικά για το 0-1

O Μεντιλίμπαρ στο στόχαστρο, αλλά πόσο φταίει πραγματικά για το 0-1

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό άνοιξε ξανά τη συζήτηση για τις επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όμως το ποδόσφαιρο σπάνια είναι μονοδιάστατο.

Ποδόσφαιρο