ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σπάθας ξεκίνησε από νωρίς το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ με αφορμή την κόκκινη στον Σωκράτη (vid)

Η επερχόμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού για το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ έπαιξε ρόλο στο σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Σπάθας.
Ο Σπάθας ξεκίνησε από νωρίς το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ με αφορμή την κόκκινη στον Σωκράτη (vid)

Ρεσιτάλ, λέμε τώρα, έδωσε ο Σπάθας στον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τη διαιτησία την χαρακτήρισε ύποπτη με αφορμή την κόκκινη κάρτα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ελέω ΑΕΚ!

Μία από τις ατάκες που είπε ο Ηλίας Σπάθας και πέρασαν στα ψιλά είχε να κάνει με το για ποιο λόγο θεωρούσε ύποπτη τη διαιτησία του Πινέιρο στο Καραϊσκάκη. Η εξήγηση ήρθε στο τέλος της ανάλυσής του στην εκπομπή Σούπερ Μπάλα Live του MEGA.

Αφού ανέλυσε για αρκετή ώρα τη φάση με το οφσάιντ στον Ελ Αραμπί, πήγε στη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παπασταθόπουλου. Αφήνω ασχολίαστο το ότι βλέπει χέρι στήριξης στο τέλος της προσπάθειας του Σωκράτη για να κόψει την επίθεση του Παναθηναϊκού.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Η ουσία είναι πως όλα ο Πινέιρο τα έκανε λόγο ΑΕΚ. Με άλλα λόγια, για να μην παίξει ο Σωκράτης κόντρα στην Ενωση. Σε ματς που ο Ολυμπιακός δεν θα έχει ούτε Χάμες, ούτε Εμβιλά.

Η ατάκα που είπε ο Σπάθας για ΑΕΚ

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης: Έφαγε πόρτα ο Καρυπίδης για 26.000 ευρώ

Άρης στον Βόλο χωρίς κόσμο, απόφαση που φέρνει ένταση πριν τη σέντρα και αφήνει το παιχνίδι να ξεκινήσει ήδη φορτισμένο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ο Ροντινέι εξτρέμ και ο Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα…

Ολυμπιακός : Ο Ροντινέι εξτρέμ και ο Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα…

Είναι μεγάλο το λάθος του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Ροντινέι στα εξτρέμ και τον Αντρέ Λουίζ στην εξέδρα και το πλήρωσε ο Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Διπλό «καμπανάκι» με Τεττέη και Καλάμπρια μετά το Φάληρο

Παναθηναϊκός: Διπλό «καμπανάκι» με Τεττέη και Καλάμπρια μετά το Φάληρο

Μετά το μεγάλο διπλό στο Φάληρο έρχονται δύο πονοκέφαλοι που αλλάζουν τη διαχείριση του ρόστερ και ανοίγουν κουβέντα για τα επόμενα ματς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δεν κατάφερε να χαρεί την 100η εμφάνιση του ο Ορτέγκα

Ολυμπιακός: Δεν κατάφερε να χαρεί την 100η εμφάνιση του ο Ορτέγκα

Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα έφτασε τις 100 συμμετοχές, αλλά το κλίμα δεν άφησε χώρο για χαμόγελα, μόνο για συνέχιση και δουλειά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: «Σε τρεις εβδομάδες ο Παναθηναϊκός θα είναι τέταρτος…»

«Σε τρεις εβδομάδες ο Παναθηναϊκός θα είναι τέταρτος…»

Σίγουρος πλέον ο Αντώνης Καρπετόπουλος πως ο Παναθηναϊκός θα προλάβει την 4άδα μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Βγήκαν οι εξετάσεις του Καλάμπρια

Παναθηναϊκός: Βγήκαν οι εξετάσεις του Καλάμπρια

Ο Παναθηναϊκός πήρε ανάσα με καθαρή μαγνητική για τον Καλάμπρια και τώρα περιμένει καθημερινή εικόνα για να δει αν προλαβαίνει τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ο Φωτιάς στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου στο Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με τον Βασίλη Φωτιά να ορίζεται στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας : Άκυρο το πρώτο γκολ της ΑΕΚ – Δεν υπάρχει το πέναλτι (vid)

Ηλίας Σπάθας : Άκυρο το πρώτο γκολ της ΑΕΚ – Δεν υπάρχει το πέναλτι (vid)

Εύνοια υπέρ της ΑΕΚ είδε στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες ο Ηλίας Σπάθας. Το γκολ που δεν μέτρησε και το πέναλτι…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μεντιλίμπαρ; Δεν είναι κακό να το πούμε αν ισχύει

Το έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μεντιλίμπαρ; Δεν είναι κακό να το πούμε αν ισχύει

Η απουσία του Τσικίνιο από την αρχική ενδεκάδα αφαίρεσε δημιουργία και σύνδεση γραμμών ενώ το σχήμα δεν λειτούργησε ούτε πριν ούτε μετά το γρήγορο γκολ του Ταμπόρδα στο 7'.

Ποδόσφαιρο