ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή βραδιά, μέχρι την επόμενη

Ιστορική βραδιά η αποψινή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League
Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή βραδιά, μέχρι την επόμενη

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται απόψε (18/4) στη μάχη με φόντο την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Για πρώτη φορά έπειτα από 25 χρόνια, η Ελλάδα έχει ταυτόχρονα δύο εκπροσώπους στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τα όνειρα να μην σταματούν εδώ!

Οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε με στόχο να υπερασπιστούν το 3-2 του πρώτου αγώνα και να πάρουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το «εισιτήριο» για τους «4» της διοργάνωσης.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ έχει μελετήσει πολύ τους Τούρκους και θέλει να μπλοκάρει την ανάπτυξή τους, έχοντας βρει ποιος παίκτης του θα το κάνει.

Σε σχέση με το πρώτο ματς οι διαφορές είναι η παρουσία του Ποντένσε, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, αλλά και του νεαρού στόπερ Κουτσίδη, με τον τελευταίο να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Ρέτσου.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Μπριζ και καλείται να ανατρέψει την ήττα με 1-0 την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Θεσσαλονικείς θα μπορούσαν να φύγουν με χειρότερο αποτέλεσμα από το Βέλγιο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πιστεύει στην πρόκριση της ομάδας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να πάρει τις αποφάσεις για την ενδεκάδα δίχως να υπάρχουν τιμωρημένοι, ενώ οι τραυματισμοί έχουν ελαχιστοποιηθεί στο πρόσωπο του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ.

Από την πλευρά τους, οι Βέλγοι έρχονται αποδυναμωμένοι στη ρεβάνς, με τον Νίκι Χάγεν να χάνει τρεις άκρως κομβικούς τους παίκτες.

Φυσικά, οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν την ευκαιρία να εκτοξεύσουν την Ελλάδα στο UEFA Ranking, με τη 15η θέση να αποτελεί τον μεγάλο στόχο.

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί, το συμβόλαιο και τα γκολ που δεν μπαίνουν

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί, το συμβόλαιο και τα γκολ που δεν μπαίνουν

Δηλαδή αν ο Ελ Κααμπί πάρει όσα θέλει και υπογράψει το νέο του συμβόλαιο θα αρχίσει να βάζει γκολ;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Στις… 55 σέντρες σταμάτησε το κοντέρ με τον Λεβαδειακό

Ολυμπιακός: Στις… 55 σέντρες σταμάτησε το κοντέρ με τον Λεβαδειακό

Βέβαια πώς γίνεται να χρειάζεται να ανέβει ο Μπιανκόν για να κάνει σέντρα από τα αριστερά;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεντιλίμπαρ: Οι σέντρες δεν είχαν ποιότητα

Μεντιλίμπαρ: Οι σέντρες δεν είχαν ποιότητα

Οι σέντρες δεν είχαν ποιότητα και οι τελικές δεν ήταν απειλητικές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Περίεργη «σιγή ασυρμάτου» στον Ολυμπιακό

Περίεργη «σιγή ασυρμάτου» στον Ολυμπιακό

Πλέον στον αγώνα με τη Λεβερκούζεν μοιάζει μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα, που θα βάλει κάτω από το χαλί τα όποια προβλήματα έχουν φέρει τις συνεχόμενες γκέλες στο Λιμάνι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τέλος η τετράδα για τον Άρη

Τέλος η τετράδα για τον Άρη

Η μάχη για τα play off πλέον μοιάζει να έχει κριθεί για τον Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Ο βοηθός έδωσε την 2η κίτρινη στον Όζμπολτ!

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Ο βοηθός έδωσε την 2η κίτρινη στον Όζμπολτ!

Ο βοηθός Παπαδάκης έδωσε την πληροφορία για την ανύπαρκτη 2η κίτρινη στον Όζμπολτ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Ένα γκολ με παρέμβαση VAR με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Λεβαδειακό – Δεν θα πάρει βαθμό στα play off έτσι

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Ένα γκολ με παρέμβαση VAR με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Λεβαδειακό – Δεν θα πάρει βαθμό στα play off έτσι

Δεν είναι η επίθεση το μοναδικό πρόβλημα του φετινού Ολυμπιακού όμως με ένα γκολ απέναντι σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό δεν πας... πουθενά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Πετάει στα σκουπίδια 40 εκατ. ευρώ;

Ολυμπιακός: Πετάει στα σκουπίδια 40 εκατ. ευρώ;

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μια τεράστια οικονομική και αγωνιστική προοπτική μέσω του Champions League, αλλά...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Μία ομπρέλα τελικά μπορεί να στοίχισε δύο βαθμούς στον Ολυμπιακό

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Μία ομπρέλα τελικά μπορεί να στοίχισε δύο βαθμούς στον Ολυμπιακό

Αν στέρησε κάτι ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό με την ενέργειά του, ήταν να δώσει στην ομάδα του τη δυνατότητα να διεκδικήσει με όλα της τα όπλα τη νίκη στη Λιβαδειά.

Ποδόσφαιρο