ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: Τα προβλήματα και τα νέα παιδιά

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες που αντιμετώπισε ξαφνικά στο ματς με την Νέφτσι αλλά και τα νέα παιδιά που έβαλε.
Μαρτίνς: Τα προβλήματα και τα νέα παιδιά

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στις πολλές απουσίες που αντιμετώπισε ξαφνικά στο ματς με την Νέφτσι αλλά και τα νέα παιδιά που έβαλε.

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο όπως ακριβώς το περιμέναμε. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με ποιότητα. Είχαμε όμως πολλά προβλήματα τις τελεταίες 48 ώρες και το ματς έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Τελευταία στιγμή προέκυψαν θέματα τα οποία άλλαξαν τα σχέδιά μας σε μεγάλο βαθμό. Όπως και κατά τη διάρκεια του αγώνα με Μπουχαλάκη και Καμαρά. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και έντονο και έτσι πιστεύουμε θα είναι και το δεύτερο ματς. Έχει αξία αυτό το 1-0, αλλά θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι να τα καταφέρουμε ακόμη καλύτερα. Σίγουρα όμως θα είναι έντονο και δύσκολο όπως ήταν και το αποψινό, είπε αρχικά.

Τα νέα παιδιά

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα νέα παιδιά που έπαιξαν. Και δεν ήταν λίγα. Για να απαντήσει σχετικά:

«Ξεκάθαρα ήταν ένα δείγμα για το μέλλον. Όπως όλοι γνωρίζουν θέλουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε νεους ποδοσφαιριστές. Είναι ευχάριστο ότι μπόρεσαν να πάρουν τις ευκαιρίες τους και να ανταποκριθούν. Ψάχνουμε όλοι να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που προέκυψαν. Είμαστε ικανοποιηένοι γιατί τα παιδιά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Θα θέλαμε να ήταν σε άλλες συνθήκες η ευκαιρία τους, ωστόσο ήταν μία όμορφη έκπληξη με αυτό που είδαμε. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε ένα ματς με δύσκολες συνθήκες με εξαιρετικό τρόπο».

Τέλος για την ρεβάνς και την κατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νέφτσι δήλωσε:

«Έχουμε αποφασίσει να μην κάνουμε προπόνηση εκτός έδρας. Ο Χρόνος προετοιμασίας είναι λίγος και θέλουμε να δουλέψουμε την τακτική μας και όχι μπροστά στις κάμεερες εκεί. Θα κάνουμε προπόνηση στο Ρέντη και μετά θα ταξιδέψουμε. Ο χρόνος είναι λίγος και χρειαζόμαστε αυτήν την έξτρα προπόνηση. Οι συνθήκες εκεί ξέρουμε ότι το χόρτο είναι σχετικά καινούργιο, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό ότι μπορεί να μην είναι 100% έτοιμο. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα θα προετοιμαστεί καλά για να προσαρμοστεί όπως πρέπει στο ματς αυτό».

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός – Μπάγερ Λεβερκούζεν: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός - Μπάγερ Λεβερκούζεν νύχτα Champions League στο Καραϊσκάκη, με ένταση, ρυθμό και μεγάλες μονομαχίες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήθελε να τον φέρει ο Εντού στον Ολυμπιακό όμως τώρα είναι αδύνατο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήθελε να τον φέρει ο Εντού στον Ολυμπιακό όμως τώρα είναι αδύνατο

Λίβερπουλ και Μπενφίκα μπαίνουν δυνατά για τον Άλαν της Παλμέιρας με τιμή 30 με 35 εκατ. O Ολυμπιακός εκτός παιχνιδιού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Όταν εμεινε ξανά άσφαιρος ο Ολυμπιακός για δύο ματς το πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ

Όταν εμεινε ξανά άσφαιρος ο Ολυμπιακός για δύο ματς το πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΟΚ

Δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ για τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Σε απολογία Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Σε απολογία Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Σε απολογία έξι ομάδες της Super League για τα ματς της 21ης αγωνιστικής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Τσικίνιο – Ολυμπιακός: Έγινε άλλος παίκτης

Τσικίνιο – Ολυμπιακός: Έγινε άλλος παίκτης

Στον Ολυμπιακό ο Τσικίνιο πήρε εμπιστοσύνη και χρόνο και μεταμορφώθηκε σε πιο ουσιαστικό και αποφασιστικό παίκτη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν: Πολλά τα διλήμματα Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα

Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν: Πολλά τα διλήμματα Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα

Όλα θα ήταν πιο εύκολα αν ο Ολυμπιακός ήταν καλά αλλά μόνο... καλά δεν τον λες αυτή τη περίοδο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σημαντική αύξηση στο συμβόλαιο του Τσικίνιο

Σημαντική αύξηση στο συμβόλαιο του Τσικίνιο

Σημαντική αύξηση πήρε ο Τσικίνιο και το μήνυμα είναι πως όποιος προσφέρει θα αμείβεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άλλαξε ο Ελ Κααμπί

Άλλαξε ο Ελ Κααμπί

Με διαφορετικό look εμφανίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ματς με τη Λεβερκούζεν. Οι εικόνες που ξεχώρισαν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: To focus της Μπολόνια στην Ελλάδα και ο Πιρόλα που δεν είναι ο μόνος!

To focus της Μπολόνια στην Ελλάδα και ο Πιρόλα που δεν είναι ο μόνος!

Η Μπολόνια έχει κυκλώσει αρκετά ονόματα παικτών που αγωνίζονται στη Super League.

Ποδόσφαιρο