ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέτις – Ολυμπιακός: Κάνε παιχνίδι!

Ο Ολυμπιακός θέλει να βγάλει στοιχεία της αγωνιστικής του ταυτότητας κόντρα στη Μπέτις για να πάρει αποτέλεσμα
Μπέτις – Ολυμπιακός: Κάνε παιχνίδι!

Ο Ολυμπιακός έκανε τον καθήκον του κόντρα στην Ντουντελάνζ και κατάφερε να πάρει δύο νίκησε σε σερί παιχνίδια.

Αυτοί οι 6 βαθμοί τον έβαλαν και στο κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Για να φτάσει να δίνουν απόψε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι στη Σεβίλλη απέναντι στην Μπέτις.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως οι δυσκολίες της αναμέτρησης είναι μεγάλες, αλλά έχουν την ψυχολογία για να μπορέσουν να πάρουν αποτέλεσμα. Που σε κάθε περίπτωση θα τους βγάλει λίγο από το άγχος της τελευταίας αγωνιστικής με την Μίλαν.

Γιατί για να περάσουν στην επόμενη φάση θέλουν πάση θυσία νίκη με τους «ροσονέρι». Απλά αν πάρουν αποτέλεσμα σήμερα θα θέλουν οποιαδήποτε νίκη κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Σε διαφορετική περίπτωση θέλουν νίκη με σκορ. Το μεγάλο συν για τον Ολυμπιακό έχει να κάνει με τη νίκη στο Περιστέρι. Το 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο που ήρθε με ανατροπή γέμισε με αυτοπεποίθηση τους παίκτες.

Είναι από αυτές τις νίκες που θέλει ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να φτιάξει και τον χαρακτήρα του. Κάτι που έχει τονίσει πολλές φορές και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι νίκες δίνουν ηρεμία και τονώνουν την ψυχολογία βοηθώντας στην δημιουργία της νέας ομάδας των «ερυθρόλευκων». Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πως αν πάρουν θετικό αποτέλεσμα κι απόψε τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Ο Μαρτίνς κατά την χθεσινή του ομιλία στους παίκτες ζήτησε να μην έχουν αποστάσεις οι γραμμές. Για να μην αφήσουν διαδρόμους στην Μπέτις να κάνει το παιχνίδι της.

Οι γηπεδούχοι στηρίζουν πολλά στην κατοχή κι αυτό θέλει να κόψει ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Παράλληλα εστιάζει πολύ στο κλέψιμο της μπάλας, που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις αντεπίθεσης, για να μπορέσει να κάνει την ζημιά.

Γενικότερα θεωρεί πως θα έχουν καλύτερη παρουσία από εκείνη της 1ης αγωνιστικής στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στην Μπέτις. Τότε ήταν αρχές της σεζόν με τον Ολυμπιακό να ήθελε ακόμα χρόνο για να δείξει κάτι καλύτερο.

Πολλές δυσκολίες

Η Ισπανία δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό αναφορικά με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αντιμετωπίσει 15 φορές εκτός έδρας ισπανικές ομάδες και το μόνο που έχει καταφέρει είναι δύο ισοπαλίες.

Η τελευταία του επίσκεψη ήταν πέρσι στη Βαρκελώνη. Αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχασε με 3-1. Ειδικότερα οι Πειραιώτες έχουν βγάλει με ήττες τα 6 τελευταία επί ισπανικού εδάφους.

Μπέτις – Ολυμπιακός: «Ολυμπιακέ, ετοιμάσου να δεις κι αυτό»! (vid)

Μπέτις – Ολυμπιακός: Η απουσία μετά από 25 χρόνια!

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μήπως λείπει το κίνητρο από τον Ολυμπιακό Β’ και γι αυτό δεν βελτιώνεται;

Μήπως λείπει το κίνητρο από τον Ολυμπιακό Β’ και γι αυτό δεν βελτιώνεται;

Όμως κάποιος πρέπει να το δει αυτό, γιατί και αποτελέσματα δεν έρχονται και παίκτες δεν βγαίνουν για την πρώτη ομάδα, όπως θα έπρεπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Το τρικ του Μεντιλίμπαρ πριν τον ΠΑΟΚ, δεν το συνηθίζει

Ολυμπιακός: Το τρικ του Μεντιλίμπαρ πριν τον ΠΑΟΚ, δεν το συνηθίζει

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο Μεντιλίμπαρ έκανε την παραμονή του αγώνα, κάτι που δεν έχει συνηθίσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μαρινάκης τoν είχε «τελειώσει» πριν δύο μήνες!

Ο Μαρινάκης τoν είχε «τελειώσει» πριν δύο μήνες!

Τελειωμένος από τις αρχές Γενάρη ο Εντού στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Sold out ο αγώνας της Κυριακής (8/3) με τον ΠΑΟΚ

Sold out ο αγώνας της Κυριακής (8/3) με τον ΠΑΟΚ

Έχουν μείνει κάποια λίγα VIP, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί ο κόσμος μέσω internet (www.olympiacos.org).

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τον Μεντιλίμπαρ τον ρώτησαν για Τιάγκο Νους;

Τον Μεντιλίμπαρ τον ρώτησαν για Τιάγκο Νους;

Ο Τιάγκο Νους είναι ακριβώς ότι… δεν θέλει ο Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ : Ο Μεντιλίμπαρ και η θέση του Ροντινέι

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ : Ο Μεντιλίμπαρ και η θέση του Ροντινέι

Το που θα χρησιμοποιήσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον Ροντινέι κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι ένα από τα διλήμματα που έχει ο κόουτς του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός Β’ – Μαρκό: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Ολυμπιακός Β' - Μαρκό ντέρμπι με ένταση, πάθος και δυνατές μονομαχίες, σε αναμέτρηση όπου ο ρυθμός και οι προσωπικές μάχες ξεχωρίζουν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αποκάλυψη σοκ του Μεντιλίμπαρ για Ποντένσε

Ολυμπιακός: Αποκάλυψη σοκ του Μεντιλίμπαρ για Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και ο Μεντιλίμπαρ είπε σημαντικά πράγματα για Ποντένσε

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Έχει ακόμα δρόμο για να πείσει τον Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Έχει ακόμα δρόμο για να πείσει τον Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός έκανε την κίνηση και τον απέκτησε αλλά ακόμα φαίνεται πως έχει δρόμο για να πάρει θέση βασικού

Ποδόσφαιρο