ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς συναντήθηκε με τον μάνατζερ του

Ο Πέδρο Μαρτίνς συζήτησε στην Πορτογαλία με τον ατζέντη του κι ενώ ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς συναντήθηκε με τον μάνατζερ του

Ο Ολυμπιακός έχει ανοικτό το θέμα του Πέδρο Μαρτίνς με τον ίδιο να είχε επαφή με τον μάνατζερ του στην Πορτογαλία.

Η δουλειά που έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς αναγνωρίζεται και από τους αντιπάλους. Και είναι το μεγαλύτερο παράσημο για τον ίδιο. Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική σχέση μαζί του και θέλει να συνεχίσει την συνεργασία του.

Μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών είναι όλα θετικά για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Μάλιστα πρόσφατα ο Μαρτίνς είχε μιλήσει ανοικτά για ένα προσύμφωνο ανανέωσης που υπάρχει.

Ο 51χρονος προπονητής αισθάνεται σα στο σπίτι του στους «ερυθρόλευκους». Περνάει εξαιρετικά και στην Αθήνα, όπου έχει ενσωματωθεί πλήρως στον τρόπο ζωής γενικότερα.

Δεν αποκλείεται να επεκτείνει τη συνεργασία του, σε πρώτη φάση για ένα ακόμα χρόνο, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμα.

Κατά καιρούς έχει δεχθεί πολλές προτάσεις από ομάδες της Αραβίας. Τις οποίες έχει αρνηθεί, αφού φιλοδοξία του είναι αν φύγει να πάει σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ενώ στις προτεραιότητες του δεν είναι ούτε η Βραζιλία.

Η σχέση που διατηρεί με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας δεν περικλείεται μέσα στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Είναι και ο λόγος που έχουν δώσει.

Κι έτσι αν είναι να αποχωρήσει είναι δεδομένο πως θα το πει πρώτα στην διοίκηση και μετά θα πάρει την οριστική του απόφαση.

Ολυμπιακός: Η κουβέντα στην Πορτογαλία

Για όλα αυτά ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να είχε την ευκαιρία να τα πει με τον μάνατζερ του Σάντσο Φρέιτας στην Πορτογαλία. Εκεί όπου βρίσκεται ο 51χρονος προπονητής για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δεν έχουν βγει πολλά προς τα έξω, αλλά σίγουρα ήταν μια επαφή από κοντά που έχει την σημασία της.

Στην παρούσα φάση οι πιθανότητες να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας είναι πάρα πολλές. Φέρεται να το έχει εκφράσει και ο ίδιος. Ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν θέλει να «χαλάσει» αυτή την πολύ καλή συνεργασία.

Βέβαια μέχρι να μπουν και οι ανάλογες υπογραφές σε νέα συμβόλαια κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος. Γιατί οι μετοχές του Πέδρο Μαρτίνς έχουν κάνει limit up. Το όνομα του ακούγεται έντονα στην Αγγλία, αλλά ακόμα δεν υπάρχει πρόταση. Επίσης και ο ίδιος δεν είναι αποφασισμένος πως έχει φτάσει η στιγμή που θα κάνει το μεγάλο βήμα.

Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Super League: Αναλυτικά οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Γνωστοί έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson «κλειδώνει» για Τρίτη

Γιατί το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson «κλειδώνει» για Τρίτη

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson οδεύει προς διεξαγωγή την Τρίτη...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Καμπανάκι Μεντιλίμπαρ – «Δεν αρκεί το τρόπαιο, πρέπει να σκοράρουμε»

Ολυμπιακός: Καμπανάκι Μεντιλίμπαρ – «Δεν αρκεί το τρόπαιο, πρέπει να σκοράρουμε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε έξω από τα δόντια στους παίκτες του Ολυμπιακού, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει Ατρόμητου: τα τρόπαια δεν κρύβουν τα προβλήματα στην επίθεση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πιρόλα: Θα σκεφτώ πρόταση από το εξωτερικό και διαλέγω πάντα F1

Πιρόλα: Θα σκεφτώ πρόταση από το εξωτερικό και διαλέγω πάντα F1

Ο Πιρόλα εξηγεί πώς καθιερώθηκε στον Ολυμπιακό, θυμάται τον Κόντε στην Ίντερ, δηλώνει πως προτιμά πάντα F1 και παραδέχεται ότι θα σκεφτεί μια καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Με Μάνσα και Καλογερόπουλο στα στόπερ στο Περιστέρι

Ολυμπιακός: Με Μάνσα και Καλογερόπουλο στα στόπερ στο Περιστέρι

Οι απουσίες στην άμυνα φέρνουν τον Μάνσα και τον Καλογερόπουλο ως βασικό δίδυμο στα στόπερ για το ματς με τον Ατρόμητο, με τον Ρέτσο να παραμένει αμφίβολος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος για Πνευμονίδη

Ολυμπιακός: Άνοιξε ο δρόμος για Πνευμονίδη

Ο Καμπελά έφυγε και ο δρόμος άνοιξε. Ο Πνευμονίδης είναι πιο κοντά από ποτέ σε ρόλο πρώτης γραμμής.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Ο Μπότης, ο Πασχαλάκης και το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός : Ο Μπότης, ο Πασχαλάκης και το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ

Ο τερματοφύλακας που θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Ο Πασχαλάκης και ο Μπότης…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Χαμός! Ο Παναθηναϊκός φαβορί για τον Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός: Χαμός! Ο Παναθηναϊκός φαβορί για τον Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να είναι στην πρώτη γραμμή για την απόκτηση του Σαντίνο Αντίνο, που έχει παίξει φυσικά και για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Έτσι επιβράβευσε τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Betsson Super Cup

Ολυμπιακός : Έτσι επιβράβευσε τους παίκτες του ο Μεντιλίμπαρ για την κατάκτηση του Betsson Super Cup

Αρκετά χαρούμενος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την κατάκτηση του Betsson Super Cup επιβράβευσε τους παίκτες του Ολυμπιακού...

Ποδόσφαιρο