ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παναχαϊκή: Θέλει Κουσκουνά

«Μετέωρο» το ιδιοκτησιακό στην Παναχαϊκή. Έτοιμη μεταγραφή η πλευρά Δρόσου, εφόσον πάρει το χρίσμα από τους μετόχους
Παναχαϊκή: Θέλει Κουσκουνά

Περίεργη και συνάμα στάσιμη, είναι η κατάσταση στην Παναχαϊκή. Εξέλιξη στο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν υπάρχει.

Οι Δρόσος, Παπαγεωργίου και εσχάτως ο Σορούρ, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των Αχαιών.

Στο πλευρό του πρώτου, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται και ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Η πλευρά Δρόσου έχει έτοιμες και κάποιες μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του την έντυπης έκδοσης του Sportime, επίσημη πρόταση έχει γίνει στον Νίκο Κουσκουνά. Ο πρώην επιθετικός της Δόξας έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας ενάμισι χρόνου από τους «ροσονέρι», αλλά αν δεν ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό, δεν θα προχωρήσει τίποτα.

Όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, για τον Έλληνα επιθετικό έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο ΑΟΧ/Κισσαμικός του Αλέκου Βοσνιάδη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στα Τρίκαλα.

Παναχαϊκή: Διοικητικό αδιέξοδο

Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Specials: Όταν ο πιτσιρικάς Κατσουράνης «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα (vid)

Όταν ο πιτσιρικάς Κατσουράνης «σκότωσε» τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα (vid)

Ένα γκολ – 100 εκατομμύρια δραχμές – και μια νύχτα που έμεινε στην ιστορία της Παναχαϊκής

Specials
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Γίνεται σκοτωμός!

Super League 2: Γίνεται σκοτωμός!

Μεγάλη η μάχη στη Super League 2.

Ποδόσφαιρο
Μεταδόσεις: ΟΦΗ – Παναχαϊκή: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

ΟΦΗ – Παναχαϊκή: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Το κανάλι και η περιγραφή του αγώνα ΟΦΗ - Παναχαϊκή.

Μεταδόσεις
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: «Πέρσι μας έριξες με τον Μπέο, φέτος μας άφησες εκτός Κυπέλλου»!

Διαιτησία: «Πέρσι μας έριξες με τον Μπέο, φέτος μας άφησες εκτός Κυπέλλου»!

Μαρς στον Ζαμπαλά για το λάθος - αρκούδα στο Παναχαϊκή - Κηφισιά από τον ιδιοκτήτη των φιλοξενούμενων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Για τα μάτια σας μόνο! Παίκτης που έγινε αλλαγή, έπαιζε κανονικά και ο Ζαμπαλάς δεν πήρε χαμπάρι!(vid)

Διαιτησία: Για τα μάτια σας μόνο! Παίκτης που έγινε αλλαγή, έπαιζε κανονικά και ο Ζαμπαλάς δεν πήρε χαμπάρι!(vid)

Φοβερά πράγματα στο Παναχαϊκή - Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι έκαναν αλλαγή χωρίς να βγαλουν παίκτη και οι διαιτητές τους άφησαν να παίζουν με παίκτη παραπάνω.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κηφισιά – Παναχαϊκή 1-1: Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό (vid)

Κηφισιά – Παναχαϊκή 1-1: Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό (vid)

Στο 1-1 έμειναν Κηφισιά και Παναχαϊκή στο Ζηρίνειο για τον πρώτο αγώνα των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Δεν βλέπεται ο Ηρακλής – Πόσο θα αντέξει ο Αναστόπουλος;

Super League 2: Δεν βλέπεται ο Ηρακλής – Πόσο θα αντέξει ο Αναστόπουλος;

Νίκες στη Super League 2 για Ηρακλή, Καλαμάτα, Αιγάλεω, Παναργειακό και Μακεδονικό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Δεν πάει πουθενά με Αναστόπουλο η Καλαμάτα – Απελπισία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μεγάλη νίκη της Κηφισιάς

Super League 2: Δεν πάει πουθενά με Αναστόπουλο η Καλαμάτα – Απελπισία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μεγάλη νίκη της Κηφισιάς

Μόνη πρώτη στη Super League 2 η Κηφισιά, νέες απώλειες βαθμών για Καλαμάτα και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2: Η Κηφισιά την πάτησε και ο Πανιώνιος ζορίστηκε – Άνετα η ΑΕΛ

Super League 2: Η Κηφισιά την πάτησε και ο Πανιώνιος ζορίστηκε – Άνετα η ΑΕΛ

Πρώτη γκέλα για την Κηφισιά στη Super League 2. Τρίποντα για Πανιώνιο, Παναχαϊκή και ΑΕΛ.

Ποδόσφαιρο