ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης: «Γράφονταν ψέματα για μένα»

Τι δήλωσε ο άσος του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του
Χατζηγιοβάνης: «Γράφονταν ψέματα για μένα»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, επειδή αγωνίστηκε για πρώτη φορά από τις 15 Σεπτεμβρίου, κυρίως όμως λόγω της προφορικής συμφωνίας περί επέκτασης με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός από τη συμμετοχή στο ματς, ο Μυτιληνιός μεσοεπιθετικός έμελλε να σημειώσει το μοναδικό γκολ και, όπως αποδείχθηκε, να επαναφέρει τους «πράσινους» σε τροχιά επιτυχιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1: Χατζη-Πανάθα!

Ο 22άχρονος αντικαταστάθηκε από τον Δημήτρη Κολοβό στο 72’ και όταν τελείωσε το ματς παραχώρησε δηλώσεις στην «Αθλητική Κυριακή», όπου μεταξύ άλλων διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αξιώνει 200.000 ευρώ για να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

«Αυτό το διάστημα ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα, αλλά πιστεύω ότι στάθηκα στα πόδια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για τρία χρόνια.

Πολλά αυτά που γράφονταν ήταν ψέματα. Ποτέ δεν ζήτησα 200.000 ευρώ. Με στεναχώρησε αυτό. Ολα αυτά τελείωσαν και, πλέον, συνεχίζουμε μαζί με τον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια του.

Ερωτηθείς για την εμφάνισή του στη αναμέτρηση του Περιστερίου, ο Χατζηγιοβάνης απάντησε:

«Εκανα πολύ καλό παιχνίδι και βοήθησα την ομάδα μου. Αξίζαμε τη νίκη, μιας και δεν απειληθήκαμε από τον Ατρόμητο. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Τέλος, ο Μυτιληνιός μεσοεπιθετικός κλήθηκε να σχολιάσει την προοπτική του εξωτερικού και είπε τα εξής:

«Το εξωτερικό για μένα είναι ένα όνειρο. Ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να παίξω κάποια στιγμή. Είναι τιμή να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα αποτελεί κι αυτό για μένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος 2-1: Κλείστε τα σύνορα! Ντέσερς και Λαφόν που φεύγουν για το Κόπα Άφρικα, έδωσαν τη νίκη στο τριφύλλι!

Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος 2-1: Κλείστε τα σύνορα! Ντέσερς και Λαφόν που φεύγουν για το Κόπα Άφρικα, έδωσαν τη νίκη στο τριφύλλι!

Γκολ και κερδισμένο πέναλτι ο Ντέσερς, έπιασε πέναλτι ο Λαφόν. Αμφότεροι αφού υπέγραψαν το τρίποντο κόντρα στον Βόλο, φεύγουν για το Κόπα Άφρικα!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σίριλ Ντέσερς – Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό φιάσκο, ή θα δώσει κάτι στο παρά 1;

Σίριλ Ντέσερς – Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό φιάσκο, ή θα δώσει κάτι στο παρά 1;

Ο Σίριλ Ντέσερς εξελίσσεται σε φιάσκο για τον Παναθηναϊκό μέχρι αποδείξεως του εναντίον...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος:  Ξεκινάει Ντέσερς ο Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος: Ξεκινάει Ντέσερς ο Μπενίτεθ!

Bασικός για δεύτερη φορά ο Ντέσερς μετά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην 11άδα και ο Κώτσιρας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Η κριτική στον Μπενίτεθ και οι συγκρίσεις με Βιτόρια!

Παναθηναϊκός: Η κριτική στον Μπενίτεθ και οι συγκρίσεις με Βιτόρια!

Αν κόντρα στην Πλζεν ήταν προπονητής ο Βιτόρια, η αντιμετώπιση όλων θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός : Έπεσε στο τραπέζι παίκτης του Παναθηναϊκού και δεν τον είδε καν!

Λεβαδειακός : Έπεσε στο τραπέζι παίκτης του Παναθηναϊκού και δεν τον είδε καν!

Έχει αλλάξει level ο Λεβαδειακός κι αυτό το καταδεικνύει και ο τρόπος που χειρίστηκε παίκτη του Παναθηναϊκού

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Αν δεν κερδίσει τον Βόλο… καληνύχτα

Παναθηναϊκός : Αν δεν κερδίσει τον Βόλο… καληνύχτα

Το παιχνίδι με τον Βόλο στη Λεωφόρο δεν είναι απλώς ακόμη μία αγωνιστική υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα ματς οριακό...

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός- Βόλος κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός- Βόλος κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Παναθηναϊκός και Βόλος κοντράρονται στη Super League, σε παιχνίδι με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον και απαιτήσεις και για τις δύο πλευρές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν κάνει κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ξανά το όνομα του Κουρμπέλη!

Παναθηναϊκός: Ξανά το όνομα του Κουρμπέλη!

Ξανά στο τραπέζι το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ποδόσφαιρο