ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ναι έτσι θα πάει Final 4

Ο Παναθηναϊκός έκανε εμφάνιση δήλωση απέναντι στη Μονακό, δείχνοντας πως παίζεται το σύγχρονο μπάσκετ στην EuroLeague
Ο Παναθηναϊκός ναι έτσι θα πάει Final 4

Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα εντυπωσιακός. Εμφατική εμφάνιση, νίκη σε όλα τα σημεία απέναντι στη Μονακό. Η ομάδα του Αταμάν μπορεί να μην έχει ακόμα το ρεκόρ της Ρεάλ, της Μπαρτσελόνα ή της Βίρτους αλλά τόσο εντυπωσιακή παρουσία κόντρα και σε τέτοιο αντίπαλο θα πρέπει να ψάξει κάποιος αρκετά για να βρει.

Από το πρώτο 10λεπτο και με την ευστοχία στα τρίποντα, οι «πράσινοι» έθεσαν τους δικούς τους κανόνες σε αυτόν τον αγώνα. Ναι, η Μονακό έχει αρκετά ζητήματα αλλά πρόκειται για μάλλον την πιο αθλητική ομάδα της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός όμως σε κανένα σημείο δεν την άφησε να κάνει το παιχνίδι της. Πουθενά στο παρκέ. Είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση. Δεν είναι και λίγο πράγμα να μένει ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης χωρίς πόντο σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Ο Αταμάν πρόσφερε σε όλους τους προπονητές το manual για να τον σταματήσουν. Με απόλυτα επιθετική άμυνα και βοήθειες, ο Τζέιμς μπλόκαρε. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παρά λάθη.

Ο Λεσόρ δεν σταματιόταν, η περιφέρεια ήταν εκεί όταν έπρεπε, σχεδόν όλοι ήταν χαρισματικοί έξω από την γραμμή του τριπόντου.

Ο Παναθηναϊκός με τέτοιες εμφανίσεις ναι μπορεί να μιλάει για Final 4. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι μάλλον η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρωλίγκα. Μπορεί να κερδίσει και τη Ρεάλ.

Με τη Μονακό άγγιξε το τέλειο παιχνίδι. Ήταν χάρμα οφθαλμών. Ο κόσμος το χάρηκε, το ίδιο και οι παίκτες και αυτό φαινόταν σε όλα τα σημεία του αγώνα. Επίσης, δεν είναι λίγο πως σε κανένα σημείο, σε κανένα από τα 40 λεπτά δεν απειλήθηκε η νίκη. Ακόμα και όταν η Μονακό μείωνε τη διαφορά από τους 20 κάτι στους 10 και κάτι, πάλι η ομάδα του Αταμάν έδειχνε πως θα έβρισκε λύση. Για να επαναφέρει τη διαφορά ψηλά.

Το +25 του τελικού σκορ είναι μήνυμα προς όλους. Ο Παναθηναϊκός ήταν φοβηστικός, τρομακτικός σε πολλά επίπεδα. Και το ακόμα πιο σημαντικό, πως δείχνει να έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης. Εντυπωσιακό.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

 

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ δεν μπορεί να είναι μόνιμα στο απυρόβλητο

Ο Παναθηναϊκός δε δείχνει σημάδια βελτίωσης με τον Μπενίτεθ στον πάγκο και είναι κάτι που θα πρέπει να το δουν στο κλαμπ

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026

Media
Ποδόσφαιρο: Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Παναγιώτης Βαρούχας : Έπρεπε να πάρει και 2ο πέναλτι ο Ατρόμητος κόντρα στον Παναθηναϊκό

Κι άλλο πέναλτι, πριν από αυτό που πήρε, έπρεπε να πάρει ο Ατρόμητος στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μέσες άκρες ο Αντώνης Πανούτσος είπε πως ο Μπενίτεθ τα έκανε σαλάτα (vid)

Μέσες άκρες ο Αντώνης Πανούτσος είπε πως ο Μπενίτεθ τα έκανε σαλάτα (vid)

Κριτική στον Ράφα Μπενίτεθ άσκησε ο Αντώνης Πανούτσος για την εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Στους 9 βαθμούς η μάχη για τα playoffs – Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε

Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Στους 9 βαθμούς η μάχη για τα playoffs – Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε

Η ισοπαλία του Λεβαδειακού στο «Κλ. Βικελίδης» και η απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι κράτησαν ανοιχτή τη μεταξύ τους απόσταση...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Μπενίτεθ και παίκτες δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης

Παναθηναϊκός : Μπενίτεθ και παίκτες δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης

Μοιάζει σαν να μην έχει κατανοήσει κανείς, ούτε ο Μπενίτεθ ούτε οι παίκτες, σε πόση δύσκολη θέση είναι ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησε και στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός, δεν του βγήκε το πλάνο του Μπενίτεθ

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησε και στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός, δεν του βγήκε το πλάνο του Μπενίτεθ

Ο Παναθηναϊκός δε νίκησε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είναι πίσω στο σκορ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Σούπερ εκπλήξεις στην 11άδα από τον Μπενίτεθ

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Σούπερ εκπλήξεις στην 11άδα από τον Μπενίτεθ

Μεγάλο ματς το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός και για τις δύο ομάδες, που θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ατρόμητος Αθηνών – Παναθηναϊκός 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ατρόμητος Αθηνών – Παναθηναϊκός 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ατρόμητος Αθηνών - Παναθηναϊκός στη Super League, ματς με ένταση και βαθμολογικό βάρος, όπου η λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ