ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τι είπε ο Ντανιέλ Ράμος για το μέλλον του

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του Μπόλονι και το τελευταίο διάστημα έχουν προταθεί πολλοί προπονητές.
Παναθηναϊκός: Τι είπε ο Ντανιέλ Ράμος για το μέλλον του

Παναθηναϊκός: Εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του Μπόλονι και το τελευταίο διάστημα έχουν προταθεί πολλοί προπονητές.

Παναθηναϊκός: Έως αυτή τη στιγμή δεν έχει παρθεί απόφαση για το ποιο ακριβώς θα είναι το προφίλ του επόμενου.

Υπάρχει ένα όριο στο κασέ που θα πάρει ο νέος προπονητής και το επιτελείο του, αλλά έως εκεί.

Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, δεν έχει βγει στην αγορά με σαφή στόχευση (σ.σ. αν δηλαδή ο επόμενος θα είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ή από συγκεκριμένη αγορά) και μοναδική επιθυμία των ανθρώπων του είναι να πάνε σε ξένο.

Το Sportime είχε αποκαλύψει ότι ένας εκ των προπονητών που έχουν προταθεί στον Παναθηναϊκό είναι ο Ντανιέλ Ράμος, o 50χρονος που εργάζεται στη Σάντα Κλάρα.

Στην καριέρα του έως τώρα ουδέποτε κοουτσάρισε στο εξωτερικό και δεν έδειχνε τη διάθεση να αφήσει την Πορτογαλία.

Ενδεικτικά, ο Ράμος έχει εργαστεί σε Μορεϊρένσε, Μαρίτιμο, Ρίο Άβες και Μποαβίστα.

Έχει συνδεθεί περισσότερο με τη Ρίο Άβε, αφού αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες στην Ακαδημία της, έγινε επαγγελματίας με τη φανέλα της, αγωνίστηκε για δύο χρόνια (1989-1991) και το 2019 κάθισε στον πάγκο της.

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει (και) αυτήν την περίπτωση, η οποία συντηρείται τις τελευταίες ώρες από Μέσα της πατρίδας του Ράμος.

Ο 50χρονος προπονητής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, καθώς διαθέτει μόλις το τρίτο χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία, αλλά διεκδικεί την έξοδό του στην Ευρώπη με τη Σάντα Κλάρα.

Την Τετάρτη (19/5) ο Ράμος έχει μπροστά του το τελευταίο και πιο καθοριστικό ματς της σεζόν κόντρα στη Φαρένσε.

Με νίκη της ομάδας του κι απώλεια βαθμών της Γκιμαράες απέναντι στην Μπενφίκα, η Σάντα Κλάρα θα κερδίσει την έξοδο στο Conference League.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και τα media της Πορτογαλίας θέλουν τον Παναθηναϊκό να τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές.

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του κρίσιμου ματς με τη Φαρένσε, ο Ράμος ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει στον σύλλογο.

Εκείνος έδωσε την εξής απάντηση: «Δεν με απασχολεί καθόλου η ανανέωση. Θα συζητήσουμε μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, διότι έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Ειδικά σήμερα και αύριο».

Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έχει μεγαλύτερο ζήτημα από αυτό που φαντάστηκε

Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έχει μεγαλύτερο ζήτημα από αυτό που φαντάστηκε

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρώτη φούρια δείχνει και πάλι εγκλωβισμένος και ο Μπενίτεθ μάλλον έχει μεγαλύτερο ζήτημα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Όταν αυτός που έφερνε τη μπάλα έπρεπε να παίξει!

Παναθηναϊκός: Όταν αυτός που έφερνε τη μπάλα έπρεπε να παίξει!

MVP της ...ΑΕΛ ο Μλαντένοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην AEL FC Arena.

Ποδόσφαιρο
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025

Media
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ελλάδα: Ναι, έγινε βήμα μπροστά – αλλά το 3/3 ήταν εφικτό και χάθηκε ευκαιρία

UEFA Ranking Ελλάδα: Ναι, έγινε βήμα μπροστά – αλλά το 3/3 ήταν εφικτό και χάθηκε ευκαιρία

Η Ελλάδα κέρδισε έδαφος στο UEFA Ranking, όμως το βράδυ δεν ήταν… ονειρικό. Με καλύτερη διαχείριση, ειδικά στο Παναθηναϊκός–Πλζεν, η χώρα θα μπορούσε να κάνει άλμα.

Ποδόσφαιρο
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (12/12): Για την Ελλάδα μόνο η ΑΕΚ στη Σαμψούντα…

Πρωτοσέλιδο Sportime (12/12): Για την Ελλάδα μόνο η ΑΕΚ στη Σαμψούντα…

Η ΑΕΚ πέτυχε τεράστια νίκη στη Σαμψούντα. Απώλειες για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, προβληματισμός στο μπασκετικό τμήμα των «πράσινων».

Πρωτοσέλιδο Sportime
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στη βαθμολογία του Europa League: Πού βρίσκονται, τι κυνηγούν και ποιο είναι το πρόγραμμα φωτιά του Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στη βαθμολογία του Europa League: Πού βρίσκονται, τι κυνηγούν και ποιο είναι το πρόγραμμα φωτιά του Ιανουαρίου

Ο Παναθηναϊκός με 10 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με 9 παραμένουν γερά στο κυνήγι της πρόκρισης στη League Phase του Europa League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Europa League: Πόσα χρήματα έχει ήδη εξασφαλίσει και πόσα μπορεί ακόμη να κερδίσει

Παναθηναϊκός – Europa League: Πόσα χρήματα έχει ήδη εξασφαλίσει και πόσα μπορεί ακόμη να κερδίσει

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τα 8,5 εκατ. ευρώ σε έσοδα από το Europa League. Πόσα έχει πάρει και πόσα μπορεί ακόμη να διεκδικήσει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν 0-0: Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις «πετάς»

Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν 0-0: Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις «πετάς»

Με παίκτη παραπάνω για περισσότερη από μια ώρα, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν: Mε Τουμπά αριστερό μπακ και Πάντοβιτς στην κορυφή!

Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν: Mε Τουμπά αριστερό μπακ και Πάντοβιτς στην κορυφή!

Αριστερός μπακ ο Τουμπά κόντρα στους Τσέχους. Βασικός ο Παντοβιτς και 10άρι ο Τζούρισιτς.

Ποδόσφαιρο