Πανσερραϊκός: Ο εξτρέμ που ήρθε, ο Σορετίρε και ο αριστερός μπακ που έρχεται!
Δύο ακόμα μεταγραφές ετοιμάζει ο Πανσερραϊκός. Ανοιχτό και για τρίτη προσθήκη!
Ο Πανσερραϊκός ετοιμάζεται να ανακοινώσει άμεσα εξτρέμ, κλείνει αριστερό μπακ, ενώ είναι ανοιχτό και για έναν ακόμα winger.
Δεν έχει τελειώσει ακόμα η ενίσχυση για τα «Λιοντάρια» που αναμένεται να κάνουν άλλες δύο κινήσεις μίνιμουμ μεταγραφικά.
Στις Σέρρες βρίσκεται ήδη για να περάσει από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις ο 26χρονος εξτρέμ από το Σουρινάμ, Τσε Νούνελι με θητεία σε ομάδες της Ολλανδίας, έχοντας μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στον Άγιαξ και τελευταίο του σταθμό την Χέρενφεν.
Σενάρια που έχουν βάση και για τον Σόλα Σορετίρε του ΠΑΟΚ, με την μια περίπτωση να μην ακυρώνει την άλλη. Εν ολίγοις δεν αποκλείεται να αποκτηθούν αμφότεροι από τον Πανσερραϊκό, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αρμουγκόμ (κάταγμα περόνης) που θα τον κρατήσει εκτός για μεγάλο διάστημα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν αγωνίζεται σε ομάδα της πατρίδας του και δεν είναι ελεύθερος.