ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης ήρθε για να μείνει – Από το «10», στην άμυνα και από εκεί στην καθιέρωση

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πέρασε από πολλά στάδια μέχρι την καθιέρωση του στον ΠΑΟΚ και την κλήση στην Εθνική Ελλάδας. Όμως τα κατάφερε.
ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης ήρθε για να μείνει – Από το «10», στην άμυνα και από εκεί στην καθιέρωση

Ο Κωσταντίνος Κουλιεράκης, αποτελεί το μεγάλο project του σημερινού ΠΑΟΚ και όχι άδικα καθώς είναι μια σπάνια περίπτωση.

Όσοι είχαν παρακολουθήσει την πορεία του στα τμήματα υποδομής γνώριζαν περί τίνος πρόκειται. Δεν μπήκε τυχαία στην ασπρόμαυρη καθημερινότητα όμως έχει πετύχει κάτι σπάνιο.

Με το καλημέρα σας έχει καταφέρει να καπαρώσει μια θέση στις πρώτες έντεκα επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου, συνθέτοντας ένα άκρως αξιόπιστο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Ίνγκι Ίνγκασον.

Την περασμένη περίοδο είδαμε τους Λύρατζη και Τσιγγάρα να εισβάλουν στο πλάνο περίπου στα μέσα της σεζόν λύνοντας τα χέρια του προπονητή που μέχρι τότε φάνταζαν δεμένα.

Πότε όμως μέχρι σήμερα δεν είδαμε τον Λουτσέσκου να βγάζει στη σκηνή για να παίξει στην παράσταση κάποιον που μέχρι τότε δεν είχε καν το επίσημο ντεμπούτο του. Ο Κουλιεράκης το κατάφερε. Ο Ράζβαν το ήξερε. Θα τα καταφέρει και θα σταθεί όπως πρέπει. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως τον υπερασπίζεται σε κάθε του δήλωση, επικοινωνώντας την πίστη που τρέφει προς το πρόσωπο του.

Για κανέναν άλλον δεν «βιάστηκε», για κανέναν άλλον δεν έδειξε τόση σιγουριά. Ίσως το αποφασιστικό βλέμμα που έχει ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης.

ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης ήρθε για να μείνει – Από το «10» στην άμυνα και από εκεί στην καθιέρωση

ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης ήρθε για να μείνει - Από το «10» στην άμυνα και από εκεί στην καθιέρωση

Ο Κουλιεράκης, ήρθε για να μείνει, ήρθε για να πετύχει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο ίδιος ο παίκτης δεν βιάζονται προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μετακόμισης σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Εξάλλου, ο Κουλιεράκης αυτή τη στιγμή βιώνει αυτό που ονειρευόταν εδώ και χρόνια. Από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την προπονητική φανέλα του ΠΑΟΚ και μπήκε για προπόνηση με τις ακαδημίες του δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία.

Τότε που ακόμη αγωνιζόταν στη θέση του επιτελικού μέσου, πριν αποφασίσει σιγά σιγά να τραβηχτεί πιο πίσω, αγωνιζόμενος αρχικά στην Κ-17 του δικεφάλου ως αμυντικό χαφ και μετέπειτα στη θέση του κεντρικού αμυντικού, όπου και καθιερώθηκε.

Όλα αυτά μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα. Και το σήμερα λέει πως είναι βασικός στους πρώτους πέντε αγώνες πρωταθλήματος της φετινής περιόδου, βασικός στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στον Άρη ενώ έχει κληθεί και από τον Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική ομάδα.

ΠΑΟΚ: Ο Κουλιεράκης ήρθε για να μείνει - Από το «10» στην άμυνα και από εκεί στην καθιέρωση

Τι άλλο να ζητήσει ένας 19χρονος που βλέπει μπροστά του να ξετυλίγεται ένα χαλί στρωμένο για να το περπατήσει;

Δε θα έχει πάντα ροδοπέταλα, θα έχει και αγκάθια, όμως ήδη νιώθει την στήριξη ενός ολόκληρου οργανισμού.

Κάποιοι απόρησαν με την δήλωση του Μπότο περί 15 εκατομμυρίων ευρώ. Μίλησαν για «επικοινωνιακό τρικ». Κάθε άλλο παρά τυχαία όμως ήταν τα λόγια του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή που είδε ήδη την Χρόνιγκεν να χτυπάει την πόρτα της Μικράς Ασίας με επίσημη πρόταση αγοράς.

Λουτσέσκου και Μπότο όμως, δεν το σκέφτηκαν ούτε στιγμή, καθώς στο πρόσωπο του βλέπουν τον επόμενο ηγέτη της «ασπρόμαυρης» άμυνας και ο σχεδόν 19χρονος Κρητικός τους βγάζει ασπροπρόσωπους. Σαν να ήταν έτοιμος από καιρό…

 

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Μπορεί μόνο νίκες μετά την Τούμπα

ΑΕΚ: Μπορεί μόνο νίκες μετά την Τούμπα

Δύσκολο το ματς της ΑΕΚ στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, μετά από αυτό όμως ο στόχος για το 5 στα 5 είναι απόλυτα εφικτός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός-ΟΦΗ: Οι ιστορικές συνθέσεις του αγώνα που οδηγεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, οι παίκτες που επέλεξαν Παπαδόπουλος, Κόντης

Λεβαδειακός-ΟΦΗ: Οι ιστορικές συνθέσεις του αγώνα που οδηγεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, οι παίκτες που επέλεξαν Παπαδόπουλος, Κόντης

Λεβαδειακός-ΟΦΗ το απόλυτα ιστορικό ματς και για τις δύο ομάδες, μια και η πρόκριση στον τελικό είναι μέγα δέλεαρ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Φώτης Ιωαννίδης η επιστροφή

Φώτης Ιωαννίδης η επιστροφή

Ο Φώτης Ιωαννίδης είχε μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης αλλά αναμένεται στο επόμενο παιχνίδι να είναι ακόμα και βασικός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Θα φάει πάγκο ο Ελ Κααμπί;

Ολυμπιακός: Θα φάει πάγκο ο Ελ Κααμπί;

Ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη έξοδο στη Λιβαδειά, που θα κρίνει πολλά, πόσο πιθανό είναι να μείνει στον πάγκο ο Ελ Κααμπί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έσκασε απόλυση βόμβα στην Premier League

Έσκασε απόλυση βόμβα στην Premier League

Ξεκίνησε ως μεγάλο πρότζεκτ αλλά τελικά έμεινε στη μέση και η απόλυση από τον πάγκο της Premier League έμοιαζε σίγουρη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Η κίνηση Βιλένα που μέτρησε

Παναθηναϊκός: Η κίνηση Βιλένα που μέτρησε

Ο Τόνι Βιλένα δεν ήταν στα βασικά πλάνα όμως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπήκε στο γήπεδο και βοήθησε ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό σε μια βραδιά με περιορισμένες λύσεις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Μάνταλος, Βίντα εύκολα ή δύσκολα θα μείνουν στην ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μάνταλος, Βίντα εύκολα ή δύσκολα θα μείνουν στην ΑΕΚ

Εύκολα ή δύσκολα τόσο ο Πέτρος Μάνταλος όσο και ο Ντόμα Βίντα αναμένεται να παραμείνουν στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Η Interwetten… πάει τελικό με σούπερ απόδοση!

Η Interwetten… πάει τελικό με σούπερ απόδοση!

Σούπερ απόδοση από την Interwetten στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Απόδοση που σε πάει... τελικό!

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Προβληματισμός με Ρέτσο

Ολυμπιακός: Προβληματισμός με Ρέτσο

Ο Ρέτσος κάνει την χρονιά του φέτος στον Ολυμπιακό, όμως δεν γίνεται να το... βγάλει μόνος του.

Ποδόσφαιρο