ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0: Έκανε τα βασικά, άρεσε ο νέος ΠΑΟΚ για ένα ημίχρονο και πήρε τη νίκη

Ο ΠΑΟΚ έκανε σεφτέ με νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας στην Τούμπα με 1-0.
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0: Έκανε τα βασικά, άρεσε ο νέος ΠΑΟΚ για ένα ημίχρονο και πήρε τη νίκη

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Ο ΠΑΟΚ έκανε σεφτέ με το… δεξί στο πρωτάθλημα της Super League 1, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Τούμπας.

Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του, ο Δικέφαλος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που προσπάθησε να πιέσει μόνο στα τελευταία λεπτά. Είναι μία νίκη άλλωστε που χρειαζόταν τόσο για βαθμολογικούς, όσο και ψυχολογικούς λόγους μετά τη «σφαλιάρα» από τη Λέφσκι Σόφιας.

Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Ντάντας, Νάρεϊ και Μπράντον αποτέλεσαν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της ομάδας σε σχέση με πέρυσι και άπαντες ήταν άκρως θετικοί στα καθήκοντά τους.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν από το 1ο λεπτό και μόλις στο 7ο λεπτό ο Μπράντον Τόμας άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, σκοράροντας με προβολή ύστερα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Νάρεϊ. Ο Γερμανός εξτρέμ ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, καθώς αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου από τη δεξιά πλευρά, με τη μπάλα να περνάει συνεχώς από τα πόδια του.

Στο 11ο λεπτό ο Αουγκούστο πέτυχε ακόμα ένα γκολ για τους γηπεδούχους, το οποίο ωστόσο – ορθά – ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Ο νεαρός Κουλιεράκης έκανε και αυτός με τη σειρά του αισθητή την παρουσία του, κάνοντας ένα εξαιρετικό σουτ στο 19ο λεπτό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, όμως ο Ανέστης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τεράστια φάση είχε και πάλι ο ΠΑΟΚ στο 30ο λεπτό, με τους παίκτες του να κυκλοφορούν υποδειγματικά τη μπάλα, τον Μπίσεσβαρ να βγάλει τη σέντρα προς τον Τόμας, ο οποίος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Έλληνα πορτιέρο.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Έριξαν ταχύτητα στο δεύτερο μέρος

Με σπασμένα τα φρένα συνέχισαν οι γηπεδούχοι, διατήρησαν την κατοχή και χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι το 60ο λεπτό ήταν στο 81%-19%. Οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν ρίσκα, δεν κατάφεραν να απειλήσουν πλην ελαχίστων περιπτώσεων όπου ο Κοτάρσκι δήλωσε παρών.

Ο ρυθμός έπεσε στα τελευταία 15 λεπτά, οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο ώστε να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από την αναμέτρηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

MVP: Εξαιρετική εμφάνιση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Κάλεντ Νάρεϊ. Η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια του, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου, ενώ έβγαλε και την ασίστ για το γκολ που πέτυχε ο Μπράντον Τόμας.

UP: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ντάντας που ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή. Στα λεπτά που αγωνίστηκε ήταν ιδιαίτερα κινητικός, ήταν ο «εγκέφαλος» των «ασπρόμαυρων» στο ρόστερ, τα λάθη του ήταν περιορισμένα ενώ προσπάθησε να μοιράσει σωστά τη μπάλα στους συμπαίκτες του.

Γκολ: 7΄Μπράντον

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (80΄Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Ντάντας (71΄ Σοάρες), Αουγκούστο, Νάρεϊ (80΄Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (65΄ Ελ Καντουρί) και Μπράντον Τόμας (71΄Ολιβέιρα).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λάρσον, Αποστολάκης, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (81΄Βαρόνε), Φλόρες, Ντίαζ (71΄ Σενγκέλια), Ντουάρτε (81΄Ξενιτίδης), Χατζηθεοδωρίδης (57΄Νάντρεϊ) και Καρέλης (81΄Πέδρο)

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αντώνης Πανούτσος : Τα έλεγε ο Μεντιλίμπαρ πως ο Ελ Κααμπί έπρεπε να γυρίσει χαρούμενος…

Αντώνης Πανούτσος : Τα έλεγε ο Μεντιλίμπαρ πως ο Ελ Κααμπί έπρεπε να γυρίσει χαρούμενος…

Στο πολύ κακό πρόσωπο που δείχνει ο Ελ Κααμπί στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Πανούτσος για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ικανοποιημένος ήταν ο Ηλίας Σπάθας από το γεγονός πως το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεν είχε και πολλά να πεις από τη διαιτησία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αχίλλειος πτέρνα τα ντέρμπι – Μόνο μία νίκη στο Big-4

Ολυμπιακός: Αχίλλειος πτέρνα τα ντέρμπι – Μόνο μία νίκη στο Big-4

Τα μεγάλα παιχνίδια εξελίσσονται σε μόνιμο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν μόλις μία νίκη στα ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O 23χρονος της φωτογραφίας είναι ο Αρτέτα ποδοσφαιριστής που ήταν ήδη… προπονητής χωρίς να το ξέρει

O 23χρονος της φωτογραφίας είναι ο Αρτέτα ποδοσφαιριστής που ήταν ήδη… προπονητής χωρίς να το ξέρει

Ένας 23χρονος ο Μικέλ Αρτέτα, ηγέτης μέσα στο γήπεδο, έδειχνε ήδη στοιχεία προπονητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της Super League

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της Super League

Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκμεταλλευτεί το ματς που εκκρεμεί, μπορεί να προσπεράσει και αυτός τους Πειραιώτες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ πήρε το ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Παναθηναϊκός και κάπως έτσι ήρθε η γιούχα από την εξέδρα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λορέν Μόρον σημειώθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό φορ να αντιδρά έντονα στην αλλαγή του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Η εικόνα της βαθμολογίας δείχνει πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες.

Ποδόσφαιρο