ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0: Έκανε τα βασικά, άρεσε ο νέος ΠΑΟΚ για ένα ημίχρονο και πήρε τη νίκη

Ο ΠΑΟΚ έκανε σεφτέ με νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας στην Τούμπα με 1-0.
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0: Έκανε τα βασικά, άρεσε ο νέος ΠΑΟΚ για ένα ημίχρονο και πήρε τη νίκη

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Ο ΠΑΟΚ έκανε σεφτέ με το… δεξί στο πρωτάθλημα της Super League 1, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Τούμπας.

Με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του, ο Δικέφαλος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που προσπάθησε να πιέσει μόνο στα τελευταία λεπτά. Είναι μία νίκη άλλωστε που χρειαζόταν τόσο για βαθμολογικούς, όσο και ψυχολογικούς λόγους μετά τη «σφαλιάρα» από τη Λέφσκι Σόφιας.

Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Ντάντας, Νάρεϊ και Μπράντον αποτέλεσαν τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της ομάδας σε σχέση με πέρυσι και άπαντες ήταν άκρως θετικοί στα καθήκοντά τους.

Οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν από το 1ο λεπτό και μόλις στο 7ο λεπτό ο Μπράντον Τόμας άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, σκοράροντας με προβολή ύστερα από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Νάρεϊ. Ο Γερμανός εξτρέμ ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, καθώς αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου από τη δεξιά πλευρά, με τη μπάλα να περνάει συνεχώς από τα πόδια του.

Στο 11ο λεπτό ο Αουγκούστο πέτυχε ακόμα ένα γκολ για τους γηπεδούχους, το οποίο ωστόσο – ορθά – ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Ο νεαρός Κουλιεράκης έκανε και αυτός με τη σειρά του αισθητή την παρουσία του, κάνοντας ένα εξαιρετικό σουτ στο 19ο λεπτό αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, όμως ο Ανέστης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Τεράστια φάση είχε και πάλι ο ΠΑΟΚ στο 30ο λεπτό, με τους παίκτες του να κυκλοφορούν υποδειγματικά τη μπάλα, τον Μπίσεσβαρ να βγάλει τη σέντρα προς τον Τόμας, ο οποίος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Έλληνα πορτιέρο.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Έριξαν ταχύτητα στο δεύτερο μέρος

Με σπασμένα τα φρένα συνέχισαν οι γηπεδούχοι, διατήρησαν την κατοχή και χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι το 60ο λεπτό ήταν στο 81%-19%. Οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν ρίσκα, δεν κατάφεραν να απειλήσουν πλην ελαχίστων περιπτώσεων όπου ο Κοτάρσκι δήλωσε παρών.

Ο ρυθμός έπεσε στα τελευταία 15 λεπτά, οι Αγρινιώτες προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο ώστε να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από την αναμέτρηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

MVP: Εξαιρετική εμφάνιση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Κάλεντ Νάρεϊ. Η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια του, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου, ενώ έβγαλε και την ασίστ για το γκολ που πέτυχε ο Μπράντον Τόμας.

UP: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ντάντας που ξεκίνησε στη μεσαία γραμμή. Στα λεπτά που αγωνίστηκε ήταν ιδιαίτερα κινητικός, ήταν ο «εγκέφαλος» των «ασπρόμαυρων» στο ρόστερ, τα λάθη του ήταν περιορισμένα ενώ προσπάθησε να μοιράσει σωστά τη μπάλα στους συμπαίκτες του.

Γκολ: 7΄Μπράντον

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (80΄Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Ντάντας (71΄ Σοάρες), Αουγκούστο, Νάρεϊ (80΄Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (65΄ Ελ Καντουρί) και Μπράντον Τόμας (71΄Ολιβέιρα).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Λάρσον, Αποστολάκης, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (81΄Βαρόνε), Φλόρες, Ντίαζ (71΄ Σενγκέλια), Ντουάρτε (81΄Ξενιτίδης), Χατζηθεοδωρίδης (57΄Νάντρεϊ) και Καρέλης (81΄Πέδρο)

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Toν «τελειώνει» ο Μαρινάκης!

Toν «τελειώνει» ο Μαρινάκης!

Στην έξοδο από την Ρίο Άβε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο ΟΦΗ πάει στη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό χωρίς Καραχάλιο και Νέιρα

Ο ΟΦΗ πάει στη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό χωρίς Καραχάλιο και Νέιρα

Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό χωρίς Καραχάλιο και Νέιρα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΝΠΣ Βόλος: Θεσμός! Ξανά Μπράτσος στον πάγκο!

ΝΠΣ Βόλος: Θεσμός! Ξανά Μπράτσος στον πάγκο!

Ο Κώστας Μπράτσος θα είναι τελικά ο διάδοχος του Χουάν Φεράντο στον πάγκο των κυανέρυθρων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βασίλης Παπαθεοδώρου : Λογικό ο Ολυμπιακός να είναι έτσι με τον Παναθηναϊκό έχοντας παίξει φιλικό με Αστέρα Τρίπολης

Βασίλης Παπαθεοδώρου : Λογικό ο Ολυμπιακός να είναι έτσι με τον Παναθηναϊκό έχοντας παίξει φιλικό με Αστέρα Τρίπολης

Καυστικό σχόλιο ο Βασίλης Παπαθεοδώρου για τον Ολυμπιακό και την εικόνα του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πως το σύνδεσε…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σκυλιά ρομπότ θα βοηθούν την αστυνομία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026 για έλεγχο πλήθους

Σκυλιά ρομπότ θα βοηθούν την αστυνομία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026 για έλεγχο πλήθους

Σκυλιά ρομπότ θα βοηθούν την αστυνομία στη διαχείριση του κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Μεντιλίμπαρ αυτή τη φορά πρέπει να καταλάβει το λάθος του γιατί θα το βρει μπροστά του

Ολυμπιακός νέα: Ο Μεντιλίμπαρ αυτή τη φορά πρέπει να καταλάβει το λάθος του γιατί θα το βρει μπροστά του

Στο Ρέντη μπορεί να έγινε αυτοκριτική από τους παίκτες, αλλά αυτό πρέπει να γίνει κι από τον Μεντιλίμπαρ, αλλιώς θα έχει θέμα ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτή τη φορά δεν πέταξε τη σκούφια του για τον Άρη ο Καρπετόπουλος, έμεινε στον ΠΑΟΚ…

Αυτή τη φορά δεν πέταξε τη σκούφια του για τον Άρη ο Καρπετόπουλος, έμεινε στον ΠΑΟΚ…

Περισσότερο κριτική στον ΠΑΟΚ έκανε ο Αντώνης Καρπετόπουλος παρά ασχολήθηκε με τον Άρη στο σχόλιο για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τερματοφύλακας διέκοψε αγώνα για τέσσερα λεπτά για να πάει τουαλέτα

Τερματοφύλακας διέκοψε αγώνα για τέσσερα λεπτά για να πάει τουαλέτα

Ασυνήθιστη διακοπή σε αγώνα της Κρουζέιρο όταν ο τερματοφύλακας Κάσιο αποχώρησε προσωρινά για τουαλέτα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η λεπτομέρεια του ντέρμπι που δείχνει μεγάλη αλλαγή στον Παναθηναϊκό

Η λεπτομέρεια του ντέρμπι που δείχνει μεγάλη αλλαγή στον Παναθηναϊκό

Μέσα στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη κρύφτηκε ένα στοιχείο που περνά σχεδόν απαρατήρητο αλλά λέει πολλά για το παρόν και το μέλλον.

Ποδόσφαιρο