ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τι δοκιμάζει ο Λουτσέσκου ενόψει Λέφσκι, θέση-έκπληξη για Νάρεϊ

Οι δοκιμές του Λουτσέσκου για Λέφσκι και η θέση-έκπληξη του Νάρεϊ.
ΠΑΟΚ: Τι δοκιμάζει ο Λουτσέσκου ενόψει Λέφσκι, θέση-έκπληξη για Νάρεϊ

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τις προετοιμασία του για τη μεγάλη ρεβάνς κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας, θέλοντας να πετύχει μία μεγάλη ανατροπή.

Η Λέφσκι Σόφιας κέρδισε στο πρώτο ματς τον Δικέφαλο με 2-0, με το σκορ να θεωρείται… έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς πως οι γηπεδούχοι ήταν το αουτσάιντερ.

Το κλίμα ήταν, όπως είναι λογικό, βαρύ, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και ο Ζοσέ Μπότο έσπευσαν να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανυψώσουν το ηθικό τους και να τους κάνουν να πιστέψουν στην πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa Conference League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία για την αναμέτρηση και καταστρώνει το πλάνο που θα μπει σε ισχύ την Πέμπτη (28/7).

Μάλιστα, μετράει μία μεγάλη επιστροφή, αυτή του Λευτέρη Λύρατζη που θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού αντί του Σάστρε ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης εκθέτοντας αρκετές φορές την «ασπρόμαυρη» άμυνα. Παράλληλα, αγώνας γίνεται προκειμένου να επανέλθει ο Αντρέ Βιεϊρίνια και να πάρει έστω λίγα λεπτά συμμετοχής.

Στην προπόνηση υπήρχε και μία μικρή «έκπληξη» από τον Λουτσέσκου, ο οποίος δοκίμασε σχήμα με τον Κάλεντ Νάρεϊ σε θέση φορ. Ο Γερμανός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Βουλγαρία και παρά το γεγονός πως είχε λίγες προπονήσεις στα πόδια του, ξεχώρισε στα 33 λεπτά που αγωνίστηκε. Το πρώτο δείγμα γραφής ήταν πολύ καλό, κάτι που έκανε τον Ρουμάνο τεχνικό να σκέφτεται να τον βάλει ακόμα και στην «αιχμή του δόρατος», ελέω και της απουσίας του Νέλσον Ολιβέιρα.

Αυτό θα έχει βέβαια ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν και εφόσον συμβεί από τη στιγμή που υπάρχει ο Γιώργος Κούτσιας και ο Μπράντον Τόμας. Ο πρώτος πήρε φανέλα βασικού στην πρώτη αναμέτρηση, ωστόσο δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα και δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, ενώ ντεμπούτο πραγματοποίησε ο δεύτερος που στα περίπου 20 λεπτά που αγωνίστηκε δεν φάνηκε.

ΠΑΟΚ: Σε καλό κλίμα με Κούτριτς, οι δοκιμές για το ματς

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε το πρόβλημα που υπάρχει με τον Γιασμίν Κούρτιτς, ζητώντας μάλιστα τη γρήγορη επίλυσή του. Όπως διαβάσατε στο Sportime, επιθυμία του παίκτη είναι ένα νέο συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» και το γεγονός πως δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση τον έκανε να καλοβλέπει το ενδιαφέρον που έρχεται από Ιταλία. Οι δύο πλευρές μπορεί να μην έχουν φτάσει στη «χρυσή τομή», ωστόσο αποφάσισαν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και η όποια λύση να βρεθεί μετά την αναμέτρηση με τους Βούλγαρους.

Παράλληλα, στη… φαρέτρα του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ μπαίνει και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Σε ότι αφορά την άμυνα, πλην του Σάστρε δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι, με τους Σοάρες, Ίνγκασον και Κάργα να παραμένουν βασικοί. Δοκιμές γίνονται και για μία θέση από το κέντρο και μπροστά και όσο πλησιάζουν οι μέρες του αγώνα θα γίνεται πιο ξεκάθαρο το τοπίο.

https://youtu.be/ONqAVwgYamQ

 

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Kαι ο Χιμένεθ έχει τελειώσει και ο επόμενος έχει βρεθεί!

Άρης: Kαι ο Χιμένεθ έχει τελειώσει και ο επόμενος έχει βρεθεί!

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα τελειώσει το καλοκαίρι και ο Άρης έχει ήδη βρει τον διάδοχο του Ισπανού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ενεργοποιείται εκτάκτως ο Μέντες από τον Μαρινάκη

Ενεργοποιείται εκτάκτως ο Μέντες από τον Μαρινάκη

Η κατάσταση στη Φόρεστ ενεργοποίησε άμεσα τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος το πήρε πάνω του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ»

«Μας περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Η Εθνική με Γερμανία, Ολλανδία, Σερβία

Οι αγωνιστικές είναι προγραμματισμένες από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Νοεμβρίου 2026 με την τελική φάση να διεξάγεται τον Ιούνιο του 2027.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ: Ψάχνει τον επόμενο Μεντιλίμπαρ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά δεν τον βρίσκει

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ψάχνει τον επόμενο Μεντιλίμπαρ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά δεν τον βρίσκει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έχει πάρει πάνω του και θέλει να τα αλλάξει όλα στη Φόρεστ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Αποθεραπεία βασικών και δουλειά στο τακτικό

ΠΑΟΚ: Αποθεραπεία βασικών και δουλειά στο τακτικό

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Πέλκας, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Ιβανούσετς, με το ιατρικό τιμ να παρακολουθεί καθημερινά την κατάστασή τους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πλήρης επιβεβαίωση Sportime για την ποινή μίας αγωνιστικής στο Ντάνιελ Ποντένσε

Πλήρης επιβεβαίωση Sportime για την ποινή μίας αγωνιστικής στο Ντάνιελ Ποντένσε

Ήταν βλέπετε τέτοιο το κατηγορητήριο που ήταν... βέβαιο πως θα φάει μία αγωνιστική για την ενέργειά του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Δεν συμφωνούσαν όλοι για Σάντσες!

ΠΑΟΚ: Δεν συμφωνούσαν όλοι για Σάντσες!

Διίστανται οι απόψεις για τον Χόρχε Σάντσες από τις ομάδες που έχει περάσει ο Μεξικανός.  

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: H εικόνα του στη Τούμπα «μίλησε», το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» το έχασε ο Ολυμπιακός!

Παναθηναϊκός: H εικόνα του στη Τούμπα «μίλησε», το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» το έχασε ο Ολυμπιακός!

Μετά τους διθυράμβους για το διπλό στο Φάληρο, η εμφάνιση στη Τούμπα ήρθε να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην μίζερη πραγματικότητα.

Ποδόσφαιρο