ΠΑΟΚ

Νέα Τούμπα – Σιμόπουλος: «Ας στείλει ο ΠΑΟΚ σχέδιο σύμβασης, δεν είναι και ευαγγέλιο αυτό που έλαβε»

Στη Νέα Τούμπα αναφέρθηκε για πάλι ο βουλευτής της ΝΔ, Στράτος Σιμόπουλος, που δήλωσε πως «δεν είναι ευαγγέλιο το σχέδιο σύμβασης που έλαβε ο ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο».
Νέα Τούμπα – Σιμόπουλος: «Ας στείλει ο ΠΑΟΚ σχέδιο σύμβασης, δεν είναι και ευαγγέλιο αυτό που έλαβε»

Νέα Τούμπα – Σιμόπουλος: Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ αλλά το σχέδιο σύμβασης που δέχτηκε ο Δικέφαλος του βορρά από την διοίκηση του Καυτανζογλείου, έκανε τον βουλευτή της Κυβέρνησης, Στράτο Σιμόπουλο να «χτυπήσει» και πάλι.

Ο βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, που το τελευταίο διάστημα προκάλεσε την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την επίθεση που εξαπέλυσε προς τον μεγαλομέτοχο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, επικαλούμενος αργοπορία από την πλευρά του όσον αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας, αποφάσισε να ασχοληθεί εκ νέου με το θέμα.

Αυτή την φορά, ο Στράτος Σιμόπουλος μέσω ανάρτησης του στα social media, τόνισε πως το σχέδιο σύμβασης που έλαβε ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί ευαγγέλιο και πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης καλείται να στείλει το δικό του.

Η κωλυσιεργία της Κυβέρνησης γύρω από το θέμα, έχει φέρει την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη, που το χειρίζεται προσωπικά και είναι έτοιμος να τα βγάλει όλα στη φόρα προς ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανάρτηση του Στράτου Σιμόπουλου:

«Μετά την συνάντηση εκπροσώπων της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης γίνεται φανερό ότι τελικά και οι δικές μου παρεμβάσεις είχαν ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση να δεσμευτεί χρονικά για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, ο Ιβάν Σαββίδης να διατρανώσει-επιβεβαιώσει τη θέληση του να προχωρήσει τη Νέα ΤΟΥΜΠΑ και η διοίκηση της ΠΑΕ να ξεκινήσει την προετοιμασία για δημιουργία του φακέλου της οικοδομικής αδείας.

Το θέμα του Καυτανζογλείου πρέπει να λυθεί άμεσα. Για τη Β’ ομάδα, αν συνεχίζεται το ενδιαφέρον, η ΠΑΕ πρέπει να στείλει στη διοίκηση του γηπέδου τις προτάσεις της.Το σχέδιο σύμβασης που της εστάλη δεν είναι ευαγγέλιο.

Για την Α’ ομάδα η ΠΑΕ πρέπει να στείλει γρήγορα την οικονομοτεχνική μελέτη της ανακαίνισης στην τεχνική υπηρεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, το οποίο με τη σειρά του οφείλει να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες.

Θα συνεχίσω να μην κρύβομαι, ανεξάρτητα από το προσωπικό πολιτικό κόστος, για τα θέματα που αφορούν τη πόλη μου ακόμη και όταν καίνε.

Όλοι όσοι έχουμε θεσμικό ρόλο οφείλουμε να συμβάλλουμε, ώστε μέσα σε ένα κλίμα ηρεμίας, να προχωρούν τα σημαντικά, για τη πόλη, θέματα υποδομών ανεξάρτητα από οπαδικές ή κομματικές προτιμήσεις».

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Το στέλεχος που αναβαθμίστηκε!

ΠΑΟΚ: Το στέλεχος που αναβαθμίστηκε!

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει πλέον πιο ενεργό ρόλο και… λόγο στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Που το πάει ο Σαββίδης χωρίς Αθλητικό Διευθυντή

ΠΑΟΚ: Που το πάει ο Σαββίδης χωρίς Αθλητικό Διευθυντή

Ο ΠΑΟΚ όλα δείχνουν πως θα πορευθεί και πάλι χωρίς Αθλητικό Διευθυντής, ο Σαββίδης παίρνει την κομβική απόφαση

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Αυτό θέλει ο Σαββίδης, τα σχέδια του Μεντιλίμπαρ και ο εκλεκτός για τον Ατρόμητο!

Αυτό θέλει ο Σαββίδης, τα σχέδια του Μεντιλίμπαρ και ο εκλεκτός για τον Ατρόμητο!

Ιβάν Σαββίδης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Ατρόμητος, στα… χέρια των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Η πρώτη κίνηση στήριξης στον Λουτσέσκου!

ΠΑΟΚ: Η πρώτη κίνηση στήριξης στον Λουτσέσκου!

Η μικρή διαφορά με Μεϊτέ που θα καλυφθεί και η παραμονή του Γάλλου είναι ένα δείγμα στήριξης στον Λουτσέσκου από πλευράς Σαββίδη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Συμφώνησε και ανανεώνει!

ΠΑΟΚ: Συμφώνησε και ανανεώνει!

Ο Παβλένκα υπογράφει διετές στον ΠΑΟΚ και ξεκινάει πρώτος στην ιεραρχία την επόμενη σεζόν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τον ήθελαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Παναθηναϊκός, αλλά…

Τον ήθελαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης και Παναθηναϊκός, αλλά…

Ο Μιχάι ήταν στόχος σχεδόν όλων των μεγάλων της Super League, αλλά προτιμά Primera Division.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Με τα μισά και αν…

ΠΑΟΚ: Με τα μισά και αν…

Η διάθεση του ΠΑΟΚ για τον Τάισον και το «ψαλίδι» στη νέα πρόταση για ανανέωση. 

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Ο παικταράς που παίρνει για να κάνει τη διαφορά

ΠΑΟΚ: Ο παικταράς που παίρνει για να κάνει τη διαφορά

Ο ΠΑΟΚ πάει φουλ για μεταγραφή με παίκτη που θα κάνει δεδομένα τη διαφορά και έχει φοβερό βιογραφικό από όλες τις απόψεις

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Υπήρχε κίνδυνος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

Υπήρχε κίνδυνος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

Η ΕΠΟ δεν ήθελε να ρισκάρει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Ποδόσφαιρο