STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κούγιας: «Να πέσει ο ΠΑΟΚ ή η Ξάνθη!»

Ο Αλέξης Κούγιας, στην αγόρευσή του στην εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης, εξέφρασε για άλλη μία φορά την άποψή του πως θα πρέπει να υποβιβαστεί μία από τις δύο ομάδες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης στην εφέσεων, με τον Αλέξη Κούγια να παίρνει τον λόγο. Ο ισχυρός...
Κούγιας: «Να πέσει ο ΠΑΟΚ ή η Ξάνθη!»

Ο Αλέξης Κούγιας, στην αγόρευσή του στην εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης, εξέφρασε για άλλη μία φορά την άποψή του πως θα πρέπει να υποβιβαστεί μία από τις δύο ομάδες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης στην εφέσεων, με τον Αλέξη Κούγια να παίρνει τον λόγο.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, υποστήριξε για άλλη μία φορά, πως υπάρχει πολυιδιοκτησία και δεν θα πρέπει να μείνουν μόνο στην αφαίρεση βαθμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση και προσωρινή διακοπή στην εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ – Ξάνθη

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η θα πρέπει να αθωώσετε και τις δύο ΠΑΕ, αλλιώς μόνο η μία από τις δύο θα πρέπει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα».

Αναλυτικά τα όσα είπε μεταξύ άλλων: «Κύριε πρόεδρε, αν περιοριστείτε στην αφαίρεση βαθμών, δεν θα κάνετε αυτό που πρέπει. Γιατί αυτές οι δύο ομάδες, που έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, θα συνεχίσουν να μετέχουν στο πρωτάθλημα και η παράβαση θα συνεχίζεται.Η θα πρέπει να αθωώσετε και τις δύο ΠΑΕ, αλλιώς μόνο η μία από τις δύο θα πρέπει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα».

«Όταν ελέγχεις 5-6 ομάδες, τότε ελέγχεις το πρωτάθλημα. Καθορίζεις ποιος θα το πάρει, ποιος θα παίξει Ευρώπη, ποιος θα υποβιβαστεί. Ήρθε αυτός ο άνθρωπος,Καλπαζίδης, πήγε έδωσε 3, 5 εκατομμύρια ευρώ και αγόρασε ένα Σαλέ που δεν έχει μείνει ποτέ κανείς, εκτός από τους παίκτες της Ξάνθης».

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Κράξιμο στον Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Κράξιμο στον Μπενίτεθ!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα για Μπενίτεθ. Τον κράζει ανοιχτά!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Τώρα ή ποτέ για Μορόν!

Άρης: Τώρα ή ποτέ για Μορόν!

Μετά τον Μόντσου, κρούση και για τον Λορέν Μορόν! Μονόδρομος να τον πουλήσει ο Άρης. Aν προκύψει πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Aστέρας Τρίπολης: Έχει κάνει… πίσω ο Καϋμενάκης!

Aστέρας Τρίπολης: Έχει κάνει… πίσω ο Καϋμενάκης!

Πολύ μακριά από τα στάνταρ του ο φετινός Αστέρας Τρίπολης που όπως το πάει θα παλέψει για την παραμονή του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η κίνηση που… δεν έκανε ο ΠΑΟΚ για Νους!

Η κίνηση που… δεν έκανε ο ΠΑΟΚ για Νους!

Ο Νους απασχολεί τον ΠΑΟΚ, αλλά αν θα κάνει κίνηση ο δικέφαλος, θα γίνει το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Οι δύο προτάσεις που αρνήθηκε ο Μλαντένοβιτς!

Παναθηναϊκός: Οι δύο προτάσεις που αρνήθηκε ο Μλαντένοβιτς!

Δύο προτάσεις είχε στα χέρια του ο Μλαντένοβιτς αλλά τις απέρριψε αμφότερες, εκνευρίζοντας τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άμεσες οι εξελίξεις για την υπέρβαση με Κουαμέ! Ο Άρης μιλάει για μεταγραφή!

Άμεσες οι εξελίξεις για την υπέρβαση με Κουαμέ! Ο Άρης μιλάει για μεταγραφή!

Πλησιάζει η υπέρβαση με Κουαμέ στον Άρη. Θετικός τόσο ο Ιβοριανός επιθετικός, όσο και η Φιορεντίνα!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Δανεικός στον Ατρόμητο ο Πνευμονίδης!

Ολυμπιακός: Δανεικός στον Ατρόμητο ο Πνευμονίδης!

Δανεικό στον Ατρόμητο παραχωρεί τον Σταύρο Πνευμονίδη ο Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το μήνυμα που πέρασε ο Μπενίτεθ σε Αλαφούζο και κόσμο!

Το μήνυμα που πέρασε ο Μπενίτεθ σε Αλαφούζο και κόσμο!

Ο Μπενίτεθ αντιλαμβάνεται πως και ο ίδιος πλέον δεν είναι στο απυρόβλητο και πήρε τα μέτρα του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Οι ενστάσεις για Σάντσες που ξεπεράστηκαν!

ΠΑΟΚ: Οι ενστάσεις για Σάντσες που ξεπεράστηκαν!

Ο ΠΑΟΚ έκανε δικό του τον Χόρχε Σάντσεθ, αλλά υπήρξαν και κάποιες ενστάσεις για την απόκτηση του Μεξικανού.

Ποδόσφαιρο