STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία – Ατρόμητος 2-1: Το ανύπαρκτο πέναλτι έκρινε το ματς…

Η Λαμία πήρε τη νίκη επί του Ατρομήτου χάρη σε μία λάθος υπόδειξη του Κομίνη που είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χατζηισαΐα στον Δημούτσο – Τρομερή απόκρουση του Μελίσσα στις καθυστερήσεις!
Λαμία – Ατρόμητος 2-1: Το ανύπαρκτο πέναλτι έκρινε το ματς…

Η Λαμία, λίγες μέρες μετά την πρόκριση στο Κύπελλο, πήρε ακόμη μία νίκη, αλλά το τελικό 2-1 υπέρ το Ατρομήτου ήρθε με ένα πέναλτι, που φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση.

Η φάση που έκρινε τον αγώνα έγινε στο 75’, όταν ο Δημούτσος έπεσε ουσιαστικά πάνω στο σταθερό πόδι του Χατζηισαΐα. Ο Κομίνης έδωσε την εσχάτη των ποινών και ο Μπαράλες ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγα πράγματα. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να μπουν με αξιώσεις στην εστία του Μέγιερι.

Μετά το πρώτο τέταρτο, η Λαμία έγινε πιο απειλητική. Στο 18’ ο Μπαράλες έκανε ένα πολύ καλό σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 23’ ο Πίτι έκανε τη σέντρα και ο Μπαράλες και πάλι έπιασε την κεφαλιά, αλλά αυτή τη φορά ο Μέγιερι μπλόκαρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό και έπαιξαν φυσικά ρόλο και τα δύο γρήγορα γκολ. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 47’ με τον Κουλούρη, έπειτα από γύρισμα του Ουάρντα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε δύο λεπτά αργότερα. Φάουλ του Πίτι, κεφαλιά του Μπαράλες, ο Μέγιερι δεν μπλόκαρε, ο Μούγιακιτς έκανε λάθος προβολή κι έστρωσε στον Τομάς, ο οποίος από κοντά έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι έγινε αρκετά δυνατό και δεν είχε καλές φάσεις. Ωστόσο από το 69’ και μετά που ο Χάβος έβαλε τους Καραμάνο και Μπερτόγλιο, η πλάστιγγα άρχισε να γέρνει προς τους γηπεδούχους. Ο Αργεντινός είχε ένα δοκάρι στο 75’, ενώ στο 76’ η Λαμία κέρδισε ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι σε ανατροπή του Δημούτσου από τον Χατζηισαΐα.

Ο Μπαράλες εκτέλεσε εύστοχα στο 78’ κι έκανε το 2-1 και από εκείνο το σημείο κ έπειτα οι γηπεδούχοι έπαιξαν πιο πίσω για να υπερασπιστούν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν όλοι για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και μάλιστα έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ουάρντα στο 86’.

MVP: Ο Νίκος Μελίσσας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με σταθερή εμφάνιση, χωρίς λάθη. Ωστόσο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην τελευταία φάση του αγώνα, που έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα, όταν έκανε μία απίστευτη απόκρουση στο 95’, ενώ η μπάλα είχε πορεία στα δίχτυα από το σουτ του Κουλούρη!

UP: Ο Πίτι άφησε τα «βυσσινί» της ΑΕΛ κι έβαλε και πάλι τα «κυανόλευκα» της Λαμίας και αμέσως θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό. Ήταν εξαιρετικός στα οργανωτικά του καθήκοντα, είχε συμμετοχή στις περισσότερες φάσεις, ενώ αν δεν ήταν ο Μελίσσας θα ήταν και ο πολυτιμότερος του αγώνα.

DOWN: Εδώ κανονικά θα έπρεπε να είναι ο διαιτητής, αλλά επειδή έχουμε και την από κάτω ενότητα, θα κρατήσουμε το αγωνιστικό προφίλ. Οι Μπρούνο και Ενσικουλού υστέρησαν πολύ σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και δεν βοήθησαν πολύ τον Ατρόμητο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) έκανε το λάθος που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 76’ ο Δημούτσος έπεσε πάνω στο πόδι του σταματημένου Χατζηισαΐα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως παράβαση…

ΓΚΟΛ: 49’ Τομάς, 78’ πέν. Μπαράλες – 47’ Κουλούρης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 35’ Βάντερσον, 52’ Βασιλαντωνόπουλος, 55’ Πλιάτσικας – 27’ Χατζηισαΐας, 60’ Κιβρακίδης, 65’ Ουάρντα, 69’ Ενσικουλού, 79’ Μπουσούλατζιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Σκόνδρας, Πίτι (87’ Μπουλούλης), Τομάς (69’ Μπερτόγλιο), Επστάιν (62’ Καραμάνος), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Χατζηΐσαϊας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλαντζιτς, Μπρούνο (46’ Μούγιακιτς, 59’ Κωτσόπουλος), Ουάρντα, Ενσικουλού (81’ Κορτ), Κουλούρη.

Λεβαδειακός – Άρης 1-0: Φιλί ζωής από τον Μαρκόφσκι!

Τάσος Τσόλκας

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Super League : Τότε θα γίνουν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και Κηφισιά – ΠΑΟΚ, αλλαγή μέρας στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Η Super League προχώρησε σε αλλαγές και ορισμούς αγώνων στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος, γνωστοποιώντας πότε θα διεξαχθούν τα Παναθηναϊκός – ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – Κηφισιά, αλλά και τροποποίηση στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε μεγάλη πρόταση για τον Πελίστρι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση για την ανανέωση του Ζέλσον Mάρτινς

Ολυμπιακός: Η επιβεβαίωση για την ανανέωση του Ζέλσον Mάρτινς

Ο Ζέλσον Μάρτινς, παρά τα όσα έβγαζαν προς τα έξω οι εκπρόσωποι του, ήθελε να ανανεώσει στον Ολυμπιακό. Όπως και έγινε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportime.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Φρουκ, πιέζει η πλευρά του Κροάτη

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με τον Τόνι Φρουκ! Πιέζει ο Κροάτης να ρίξει τις απαιτήσεις της η Ριέκα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

ΑΕΛ Νοvibet: Η μεταγραφή του προέδρου και οι ενστάσεις του Παντελίδη

Επιλογή, κυρίως της διοίκησης της ΑΕΛ, ο Βέλγος επιθετικός Ζουλιέν Νγκόι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Παναθηναϊκός: Ο Κοτσόλης αποφασίζει!

Ο Κοτσόλης φαίνεται πως έχει το γενικό… πρόσταγμα για τις μεταγραφές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Ριμπάλτα (και) για Σαχαμπό!

ΑΕΚ: Το πήρε πάνω του ο Ριμπάλτα (και) για Σαχαμπό!

Την άλλη… επιλογή είχε προκρίνει ο Νίκολιτς, αλλά ο Ριμπάλτα το πήρε πάνω του για τον μέσο της Σταντάρ Λιέγης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Νίκη στο ματς για τα «αετόπουλα» και τέσσερα γκολ σε 26 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι με έντονο συναισθηματικό φορτίο και τέσσερα γκολ πριν το 26ο λεπτό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0: Τη… σκόνη κάτω από το χαλάκι, Σφιντέρσκι και Ταμπόρδα!

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0: Τη… σκόνη κάτω από το χαλάκι, Σφιντέρσκι και Ταμπόρδα!

Πλασματικό το 3-0 απέναντι στη Κηφισιά που όσο έπαιζε με 11 έβαλε δύσκολα στον προβληματικό Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο