ΞΑΝΘΗ

Πανόπουλος «Πλήρωσα μόνο φέτος 3.280.000 ευρώ αλλά πλέον δεν αντέχω άλλο»

Ως ενα μεγάλο εργοστάσιο που θα κλείσει αφήνοντας περίπου 100 ανθρώπους στην ανεργία σε μια κρίσιμη περίοδο στο ιδιαίτερα ευαίσθητο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης αντιμετωπίζουν οι τοπικές αρχές το επικείμενο λουκέτο στην ΠΑΕ Ξάνθη. Από την ομάδα τόσες εκτιμώνται ότι είναι οι οικογένειες που ζουν από την ΠΑΕ, συμπεριλαμβάνοντας εκτός από ποδοσφαιριστές τους υπαλλήλους της ομάδας,...
Πανόπουλος «Πλήρωσα μόνο φέτος 3.280.000 ευρώ αλλά πλέον δεν αντέχω άλλο»

Ως ενα μεγάλο εργοστάσιο που θα κλείσει αφήνοντας περίπου 100 ανθρώπους στην ανεργία σε μια κρίσιμη περίοδο στο ιδιαίτερα ευαίσθητο γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης αντιμετωπίζουν οι τοπικές αρχές το επικείμενο λουκέτο στην ΠΑΕ Ξάνθη. Από την ομάδα τόσες εκτιμώνται ότι είναι οι οικογένειες που ζουν από την ΠΑΕ, συμπεριλαμβάνοντας εκτός από ποδοσφαιριστές τους υπαλλήλους της ομάδας, τους εργαζόμενους στο προπονητικό κέντρο, τις ακαδημίες κλπ κλπ. Ακόμα όμως και για τους ξένους ποδοσφαιριστές, αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα χρήματα που τους έδιναν επέστρεφαν και έμεναν στην πόλη, αφού έμεναν εκεί με τις οικογένειές τους, πλήρωναν ενοίκια, έτρωγαν σε εστιατόρια, αγόραζαν στα καταστήματά της.

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι φέρονται ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος και ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, οι οποίοι αμφότεροι το βράδυ της Τρίτης έγιναν από πρώτο χέρι κοινωνοί της απόφασης του Πανόπουλου να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και από την ομάδα της Ξάνθης, ακόμα και αν χρειαστεί να κλείσει ένα τέτοιο μαγαζί που δεν χρωστά σε κανέναν (είτε μιλάμε για ιδιίωτες είτε για εφορίες, δημόσιο κλπ). Ο Πανόπουλος ξεκαθάρισε και σε αυτούς ότι δεν έχει σε γνώση του κάποια διάδοχη κατάσταση, δεν υπάρχει όσο και αν έψαξε ενδιαφέρον από κάποιον για να αναλάβει την ομάδα.

Σε αντίθεση με την αίσθηση που ενδεχομένως υπάρχει σε πολλούς, η αίσθηση που πλέον έχουν αποκομίσει οι τοπικοί άρχοντες είναι ότι ο Πανόπουλος δεν μπλοφάρει και εφόσον δεν υπάρξει ένα θαύμα, η ΠΑΕ Ξάνθης θα κηρύξει πτώχευση και θα προχωρήσει σε εκκαθάριση από την 14η Αυγούστου και μετά. Οι τοπικοί άρχοντες και ιδίως οι Μέτιος και Τσέπελης έκαναν μια απέλπιδα προσπάθεια να τον μεταπείσουν, ζητώντας του να παραμείνει τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο μέχρι αυτοί να αναζητήσουν μια διάδοχη κατάσταση, κάτι που εξαιρετικά δύσκολα θα μπορούσαν να καταφέρουν.

Πανόπουλος: «Δεν αντέχουμε πλέον άλλο»

Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, ειπώθηκε στην συνάντηση του Πανόπουλου με τους τοπικούς φορείς το μοναδικό επιπλέον πράγμα σε σχέση με όσα είχε αναφέρει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στη συνέντευξη Τύπου: «Μόνο φέτος εγώ και ο συνέταιρός μου, ο Συγγελίδης, βάλαμε για την ομάδα 3.280.000 ευρώ από προσωπικά μας χρήματα (σ.σ. προφανώς η αναφορά είναι για το σύνολο για μισθούς, μεταγραφές, πάγια έξοδα υπαλλήλων, ταξίδια, πρόστιμα αλλά δικαστικά έξοδα). Δεν αντέχουμε πλέον άλλο».

Μια φράση που δεν άφησε πολλά περιθώρια για να επιμείνουν περισσότερο οι τοπικοί άρχοντες προς τον Πανόπουλο. Αλλά και που δείχνει ανάγλυφα την δυσκολία του να βρεθεί και διάδοχη κατάσταση. Γιατι αν σε μια υγιή επιχείρηση όπως η Ξάνθη αναγκάζονται οι μεγαλομέτοχοί της σε μια μόνο χρονιά να βάλουν από την τσέπη τους αυτό το ποσό-μαμούθ, πόσο εύκολα θα βρεθεί κάποιος σοβαρός επιχειρηματίας «που δεν θα είναι λαμόγιο», όπως έχει διευκρινίσει ο Πανόπουλος, να δεχτεί να αναλάβει να τρέξει την ομάδα καλύπτοντας παράλληλα και αυτό το βάρος;

Πηγή: thrakisports.gr

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Conference League: Ο Ολυμπιακός ανάμεσα σε σπουδαίες ομάδες όπως η Τσέλσι!

Conference League: Ο Ολυμπιακός ανάμεσα σε σπουδαίες ομάδες όπως η Τσέλσι!

Η Τσέλσι κατέκτησε το Conference League το 2025, αλλά ο Ολυμπιακός είχε ήδη προλάβει να μπει στους «εκλεκτούς» της διοργάνωσης από την προηγούμενη χρονιά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δείτε ένα κλασσικό παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ξάνθη στο ΟΑΚΑ χωρίς VAR

Δείτε ένα κλασσικό παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ξάνθη στο ΟΑΚΑ χωρίς VAR

Έτσι ήταν ένα κλασσικό Παναθηναϊκός - Ξάνθη στο ΟΑΚΑ χωρίς VAR

Ποδόσφαιρο
X-Ray Room: X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

X-Ray: Τα φέσια σε ατζέντηδες και μανατζερικά γραφεία – Η FIFA μπαίνει ξανά στο παιχνίδι – Ζεμπέρης και Πιλάβιος βγαίνουν μπροστά

Οι ακτίνες του Sportime τραβούν την κουρτίνα για το τι γίνεται με τα μανατζερικά γραφεία και τους ατζέντηδες. Μαντζερικό X-Ray λοιπόν…

X-Ray Room
X-Ray Room: Αυτός το πρόβλημα της ΑΕΚ στον Bwin SportFM, ο θεσμικός ρόλος της Λίνας Σουλούκου στη Ρόμα που δεν θα… ακουμπάει ποδοσφαιρικά και οι φιλίες που χαλάνε στα play out!

Αυτός το πρόβλημα της ΑΕΚ στον Bwin SportFM, ο θεσμικός ρόλος της Λίνας Σουλούκου στη Ρόμα που δεν θα… ακουμπάει ποδοσφαιρικά και οι φιλίες που χαλάνε στα play out!

XRAY Room με τις ακτίνες να πέφτουν πάνω στον «πόλεμο» ΑΕΚ SportFM, τη Λίνα Σουλούκου στη Ρόμα και τα play out.

X-Ray Room
LiveGames: ΟΦΗ – Λαμία 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

ΟΦΗ – Λαμία 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Το LIVE της αναμέτρησης ΟΦΗ - Λαμία για την 9η στροφή της Super League

LiveGames
Ποδόσφαιρο: Ξάνθη: Η ομάδα-πρότυπο και η διάλυση της ΠΑΕ

Ξάνθη: Η ομάδα-πρότυπο και η διάλυση της ΠΑΕ

Μέσα σε μία διετία διαλύθηκε ό,τι είχε χτιστεί στην Ξάνθη για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 2 – transfer rumours: Παίκτη από Παναθηναϊκό θέλει η Καλλιθέα, η πόρτα στην ΑΕΛ και ο σουπερλιγκάτος που κοιτάει ο Πανσερραϊκός

Super League 2 – transfer rumours: Παίκτη από Παναθηναϊκό θέλει η Καλλιθέα, η πόρτα στην ΑΕΛ και ο σουπερλιγκάτος που κοιτάει ο Πανσερραϊκός

Ηχηρές κινήσεις ψάχνει η Καλλιθέα, προσθήκη από το πάνω ράφι θέλει να κάνει ο Πανσερραϊκός, ενώ παίκτης του Εργοτέλη έχει ζήτηση! Η στήλη Super League 2 - Transfer rumours επιστρέφει.

Ποδόσφαιρο
Super League 2: Super League 2: Οι εξελίξεις στους πάγκους

Super League 2: Οι εξελίξεις στους πάγκους

Ποια είναι τα δεδομένα στους πάγκους της Super League 2.

Super League 2
Super League 2: Super League 2 – Transfer rumours: Μεταγραφική βόμβα στην Καλλιθέα, «τρελό» συμβόλαιο στην Καλαμάτα, μεταγραφή στην ΑΕΛ

Super League 2 – Transfer rumours: Μεταγραφική βόμβα στην Καλλιθέα, «τρελό» συμβόλαιο στην Καλαμάτα, μεταγραφή στην ΑΕΛ

Super League 2 - Transfer rumours: Μεταγραφικές εξελίξεις από τη δεύτερη κατηγορία.

Super League 2