ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Γιώργος Παναγιωτόπουλος: Μίλησε στο Sportime για Σάκκαρη, Καραγιάννη και Σεΐτη!

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, γυμναστής της Μαρίας Σάκκαρη και προπονητής της Αναΐς Καραγιάννη και του Μιχάλη Σεΐτη μίλησε στο Sportime.gr,  για τους τρεις αθλητές του αναφερόμενος κυρίως στην εξέλιξη της προετοιμασίας των αθλητών του.
Γιώργος Παναγιωτόπουλος: Μίλησε στο Sportime για Σάκκαρη, Καραγιάννη και Σεΐτη!

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, γνωστός και ως προπονητής των επιτυχιών, μίλησε στο Sportime.gr για την Μαρία Σάκκαρη, την Αναΐς Καραγιάννη αλλά  και τον παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη.

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, γυμναστής της Μαρίας Σάκκαρη και προπονητής της Αναΐς Καραγιάννη και του Μιχάλη Σεΐτη μίλησε στο Sportime.gr,  για τους τρεις αθλητές του αναφερόμενος κυρίως στην εξέλιξη της προετοιμασίας των αθλητών του.

Αναφερόμενος στην Μαρία Σάκκαρη ο Παναγιωτόπουλος τόνισε: “Με την Μαρία ολοκληρώσαμε την προετοιμασία για το 2021. Πήγε πολύ καλά. Μάλιστα, επειδή τελείωσαν οι αγώνες της νωρίς, είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε για σχεδόν δυόμιση μήνες, πράγμα που δεν έχει ξανασυμβεί”.

“Φέτος, δεν καταφέραμε να πάμε για προετοιμασία στο Ντουμπάι όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια, λόγω του Covid-19. Αυτό βεβαίως,  είχε τα υπέρ του και τα κατά του. Ας εστιάσουμε στα  θετικά που  είναι ότι όλες οι εγκαταστάσεις που χρειαζόμασταν ήταν κοντά μας και δουλέψαμε  στο στιβικό κομμάτι και το τρέξιμο. Πιστεύω ότι έχουμε κάνει ένα βηματάκι σε σχέση με πέρσι, έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς. Το μόνο που μένει είναι να μπει η Μαρία στην αγωνιστική δράση, να μπορέσει όλα αυτά να τα εφαρμόσει για να παίξει καλύτερο τένις”.

Να σημειωθεί, πως η Σάκκαρη αναχώρησε πριν λίγες μέρες για το Άμπου Ντάμπι εκεί όπου πρόκειται να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά της σειράς WTA 500. Ενώ, αμέσως μετά θα μεταβεί στην Αυστραλία έτσι ώστε να μείνει δύο εβδομάδες καραντίνα για να μπορέσει να αγωνιστεί στο Τουρνουά του Μπρισμπέιν και μετά στο πρώτο μεγάλο Grand Slam της χρονιάς, το Αυστραλιανό όπεν.

Αναφερόμενος στην νεαρή πρωταθλήτρια των εμποδίων Αναΐς Καραγιάννη, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος Τόνισε: “Ξεκινήσαμε πέρσι την συνεργασία μας. Μάλιστα, αργήσαμε να μπούμε πέρσι στην προετοιμασία, ξεκινήσαμε σχεδόν  Ιανουάριο  καθώς  είχε ένα πρόβλημα εξ αιτίας ενός χειρουργείου που είχε κάνει στο δάχτυλο της. Παρόλα αυτά, πήγε πολύ καλά την περσινή χρονιά. Είπε και συνέχισε: Φέτος, ξεκινήσαμε νωρίς, όμως, δυστυχώς αποκόμισε ένα πρόβλημα στον δικέφαλο και έτσι χάσαμε τον χρόνο στον οποίο έλεγα ότι θα δουλεύουμε τώρα σε σχέση με πέρσι που δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε.  Η αλήθεια είναι πως αργήσαμε να το ξεπεράσουμε όμως, πλέον το έχουμε ξεπεράσει, βρήκαμε από που προέρχεται  και νομίζω δεν θα ξανά εμφανιστεί ανάλογο πρόβλημα..”.

Για την πρόοδο των προπονήσεων της είπε ο Παναγιωτόπουλος: Η Αναΐς, μπορώ να πω ότι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο όσον αφορά την τεχνική της πάνω στο εμπόδιο, έχει γνωρίσει πλέον ο ένας τον άλλον  καταλαβαίνει εύκολα τι της ζητάω και ανταποκρίνεται καλύτερα. Είναι ένα παιδί το οποίο έχει μεγάλο ταλέντο και δυνατότητες, ελπίζω να μπορέσουμε να δουλέψουμε σκληρά, έτσι ώστε το ταλέντο και οι δυνατότητες που έχει να μεταφραστούν και  σε ρεκόρ.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε και για το αν θα πραγματοποιήσει αγώνες η Καραγιάννη για την χειμερινή σεζόν λέγοντας: “Είναι κάτι για το οποίο θα αποφασίσουμε τελευταία στιγμή λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω του Covid-19. Πάντως, θέλουμε να κάνει αγώνες στον κλειστό  διότι, μέσα από τους αγώνες βλέπεις που υστερείς που βελτιώνεσαι και ανεβαίνει και η ποιότητα στην προπόνηση. Θα πάμε μια προετοιμασία στην Αφρική, θα δούμε πως είναι και αναλόγως θα πράξουμε.”

Τέλος για τον παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος τόνισε: ” Πέρσι δεν έγινε η παραολυμπιάδα,  διότι αυτός είναι ο μεγάλος του στόχος. Θα γίνει εν τέλει φέτος, εκεί στοχεύουμε. Ο ίδιος το θέλει πολύ δουλεύει πολύ σκληρά, είναι και πιο εύκολο μιας και είμαστε πολλά χρόνια μαζί και πιστεύω ότι θα πάει καλά.

 

 

Τάσος Βουγιουκλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Το ρεπορτάζ του Sportime για νίκη του Ισίδωρου Κούβελου στις Εκλογές της ΕΟΕ επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με άνεση.

Σπορ
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στη μάχη ανάμεσα στον Ισίδωρο Κούβελο και τον Σπύρο Καπράλο για την προεδρία στην ΕΟΕ

Σπορ
Παραολυμπιακά Αθλήματα: Η Prince Oliver πάντα στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

Η Prince Oliver πάντα στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

Ως επίσημος χορηγός πολιτικής ενδυμασίας αλλά και ως πραγματικός υποστηρικτής των προσπαθειών τους και στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Παραολυμπιακά Αθλήματα
Παραολυμπιακά Αθλήματα: Ο παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας θα τιμηθεί στο Navarino Challenge 2021

Ο παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας θα τιμηθεί στο Navarino Challenge 2021

Το Navarino Challenge φέτος θα τιμήσει τον «χρυσό» παραολυμπιονίκη στα 100μ. Νάσο Γκαβέλα και τον συνοδό του Σωτήρη Γκαραγκάνη.

Παραολυμπιακά Αθλήματα
Παραολυμπιακά Αθλήματα: Με 11 μετάλλια επέστρεψε η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα από το Τόκιο – Συγχαρητήρια από τον ΟΠΑΠ στους 44 αθλητές που αγωνίστηκαν

Με 11 μετάλλια επέστρεψε η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα από το Τόκιο – Συγχαρητήρια από τον ΟΠΑΠ στους 44 αθλητές που αγωνίστηκαν

Ο ΟΠΑΠ συγχαίρει τους 44 αθλητές και τους 4 συνοδούς αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας.

Παραολυμπιακά Αθλήματα
Παραολυμπιακά Αθλήματα: Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο το μικτό ομαδικό στο μπότσια, δέκατο μετάλλιο για την Ελλάδα!

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο το μικτό ομαδικό στο μπότσια, δέκατο μετάλλιο για την Ελλάδα!

Το δέκατο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πανηγύρισε η Ελλάδα, με το μικτό ομαδικό στο μπότσια να γίνεται χάλκινο!

Παραολυμπιακά Αθλήματα
Κολύμβηση: Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Τα κατάφερες αδερφούλα» – Το μήνυμα στο Twitter που λύγισε την Ελλάδα από συγκίνηση

Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Τα κατάφερες αδερφούλα» – Το μήνυμα στο Twitter που λύγισε την Ελλάδα από συγκίνηση

Το tweet για την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου που συγκίνησε χιλιάδες followers

Κολύμβηση
Παραολυμπιακά Αθλήματα: Παραολυμπιακοί Αγώνες 2020: Χάλκινος ο Στράτος Νικολαΐδης στη σφαίρα – Ατομικό ρεκόρ για τον Στεφανίδη!

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2020: Χάλκινος ο Στράτος Νικολαΐδης στη σφαίρα – Ατομικό ρεκόρ για τον Στεφανίδη!

Ακόμη μια τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα καθώς ο Στράτος Νικολαΐδης κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαίρα!

Παραολυμπιακά Αθλήματα
Παραολυμπιακά Αθλήματα: Επιτυχίες και πέντε μετάλλια από την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στο Τόκιο – Με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού τους, ΟΠΑΠ, οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις

Επιτυχίες και πέντε μετάλλια από την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα στο Τόκιο – Με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού τους, ΟΠΑΠ, οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις

Πέντε μετάλλια μετρούν έως τώρα οι Έλληνες αθλητές στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συγκεκριμένα, η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, έχοντας την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού της, ΟΠΑΠ, έχει κατακτήσει ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα μετάλλια.

Παραολυμπιακά Αθλήματα