ΣΤΙΒΟΣ

Με επιτυχία διεξήχθη ο ημιμαραθώνιος της Καλλιθέας

Ο Κώστας Ζεϊμπεκάκης αναδείχθηκε νικητής στον ημιμαραθώνιο Καλλιθέας καλύπτοντας την απόσταση σε 1:20.58.
Με επιτυχία διεξήχθη ο ημιμαραθώνιος της Καλλιθέας

Ο Ημιμαραθώνιος της Καλλιθέας διεξήχθη την Κυριακή και αποτέλεσε ένα από τα ξεχωριστά γεγονότα του φθινοπώρου και σημείωσε επιτυχία.

Τον αγώνα, που περιλάμβανε εκτός από τον ημιμαραθώνιο και κούρσες 5 και 10 χιλιομέτρων, διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η διαδρομή ήταν εξαιρετική, δίπλα στη θάλασσα, που περνάει από τον περιβάλλοντα χώρο του ΚΠΙΣΝ, αλλά και την πλατεία Νερού με την Εσπανάδα της Καλλιθέας.

Στο αγωνιστικό μέρος στον ημιμαραθώνιο νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Ζεϊμπεκάκης που κάλυψε την απόσταση των 21,1χλμ. σε 1:20.58, με δεύτερο τον Σωκράτη Ρούμπο σε 1:21.02 και τρίτο τον Χρήστο Μασταλούδη με 1:25.15. Τις απονομές στους νικητές έκανε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Στις γυναίκες καλύτερη ήταν η Μίνα Ράπτη με 1:37.06 και ακολούθησαν η Κάτια Παπαδοπούλου με 1:37.07 και η Ναταλία Λακάκη σε 1:39.25.

Στα 10χλμ. οι τρεις πρώτοι ήταν Γιάννης Καμαρινός σε 37.02, Παναγιώτης Χαλκίδης σε 42.35 και Παναγιώτης Μπελέρης σε 42.52 και στις γυναίκες οι Χριστίνα Μέσσαρη σε 43.12, Κλειώ Μαρίνου σε 49.04 και Χριστίνα Τομουλέσκου σε 49.47.

Τέλος, στα 5χλμ. επικράτησε εύκολα ο πρωταθλητής Χρήστος Παπούλιας με 15.30, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Απόστολος Βιτζηλαίος σε 17.51 και τρίτος ο Κυριάκος- Ραφαήλ Ζούπας σε 18.45. Τέλος, στις γυναίκες πρώτη ήταν η Δώρα Ψουρογιάννη σε 22.43, δεύτερη η Έλλη Καντούνη- Λαδά σε 22.45 και τρίτη η Μαρία Κοντογιάννη σε 24.54.

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα του δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΣΕΓΑΣ και εντάσσεται στις δράσεις του BeActive Hellas.

Ο αγώνας έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και μέρος των εσόδων διατίθεται για την ενίσχυση κοινωνικών και φιλανθρωπικών σκοπών, ενώ συνεργάζεται και με το «Όραμα Ελπίδας».

 

 

Τόλης Λελεκίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
VIRAL: Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Το βίντεο από την προπόνηση του Μίλτου Τεντόγλου που έκανε τους πάντες να μιλούν για ελατήρια στα πόδια του

VIRAL
Media: Νίκος Χατζηνικολάου: Ο Εμμανουήλ Καραλής μιλά για τη ζωή, τα μετάλλια και τις στιγμές που λύγισε

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο Εμμανουήλ Καραλής μιλά για τη ζωή, τα μετάλλια και τις στιγμές που λύγισε

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Εμμανουήλ Καραλή στο Ενώπιος Ενωπίω, την ερχόμενη Πέμπτη...

Media
Σπορ: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Θρίαμβος του Παναγιώτη Καραΐσκου με χρόνο 2:20:10

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Θρίαμβος του Παναγιώτη Καραΐσκου με χρόνο 2:20:10

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος κατέκτησε τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με χρόνο 2:20:10

Σπορ
Σπορ: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: 76.000 δρομείς, αναβαθμίσεις ΟΑΚΑ και… Τούμπα στο Καλλιμάρμαρο

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: 76.000 δρομείς, αναβαθμίσεις ΟΑΚΑ και… Τούμπα στο Καλλιμάρμαρο

Στην παρουσίαση του 42ου ΑΜΑ (8–9/11) ανακοινώθηκαν 76.000 συμμετοχές, έργα 125 εκατ. € στο ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο κλειστού ξανά στο ΣΕΦ και από το 2027 στην ανακαινισμένη Παιανία.

Σπορ
Στίβος: Η παρουσίαση του Hall of Fame, γιορτινό reunion του κόσμου του στίβου!

Η παρουσίαση του Hall of Fame, γιορτινό reunion του κόσμου του στίβου!

Σε reunion του στίβου εξελίχθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Μαμουζέλου, Hall of Fame...

Στίβος
Media:  Ο ΠΣΑΕ ΜΜΕ «τρέχει» στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης

 Ο ΠΣΑΕ ΜΜΕ «τρέχει» στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στην Κωνσταντινούπολη διεξάγεται ο δρομικός αγώνας με την επωνυμία «Μαραθώνιος της Κωνσταντινούπολης» με διάρκεια «ζωής» 47 ετών!

Media
Σπορ: Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως βρήκε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο υπάλληλοί της

Σπορ
Σπορ: Το αθλητικό βιβλίο – σταθμός!

Το αθλητικό βιβλίο – σταθμός!

Ένα βιβλίο από τον Γιάννη Μαμουζέλο –τομή στην αθλητική ιστοριογραφία...

Σπορ
Σπορ: Αντίστροφη μέτρηση για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ – Στις 8 και 9 Νοεμβρίου η διήμερη δρομική γιορτή με 73.000 συμμετοχές από όλη την υφήλιο

Αντίστροφη μέτρηση για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ – Στις 8 και 9 Νοεμβρίου η διήμερη δρομική γιορτή με 73.000 συμμετοχές από όλη την υφήλιο

Λίγες μέρες έμειναν πριν από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα έχει για μία ακόμα φορά μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ!

Σπορ