ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Μπαίνει πρόγραμμα στα προπονητικά κέντρα Αγ. Κοσμά και ΟΑΚΑ

Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των προπονητικών κέντρων σε Άγιο Κοσμά και ΟΑΚΑ θα διαμορφώσουν το νέο πλαίσιο λειτουργίας.
Στίβος: Μπαίνει πρόγραμμα στα προπονητικά κέντρα Αγ. Κοσμά και ΟΑΚΑ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόγραμμα προπονήσεων στον Άγιο Κοσμά και το ΟΑΚΑ. Στόχος η διευκόλυνση των πρωταθλητών.

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες ομοσπονδιακών προπονητών και πρωταθλητών για τον τρόπο που κάνουν προπονήσεις. Στα δύο κέντρα συγκεντρώνεται πολύς κόσμος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι αθλητές να γυμναστούν όπως θέλουν. Επίσης, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο είναι επικίνδυνο λόγω και της εξάπλωσης του Covid-19.

Έτσι, μετά και από εισηγήσεις προπονητών στον ΣΕΓΑΣ, αναμένεται το επόμενο διάστημα να μπει πρόγραμμα. Ένας από τους προπονητές που είχε θίξει το πρόβλημα με σχόλιό του στο Sportime, ήταν ο Μανώλης Καραγιάννης. 

Ο τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Μελέτογλου, σε συνεργασία με τους τομεάρχες έχουν διαμορφώσει ήδη το πρόγραμμα. Αναμένεται να δοθεί στους υπεύθυνους των κέντρων και να τεθεί σε ισχύ, σε συνεννόηση και με τις διοικήσεις. Τόσο του προπονητικού κέντρου στον Άγιο Κοσμά (φωτό), όσο και του Ολυμπιακού Σταδίου.

Οι αθλητές και αθλήτριες της εθνικής ομάδας με τους προπονητές τους θα μπαίνουν σε ξεχωριστό ωράριο. Οι σύλλογοι με τους βετεράνους θα έχουν πρόσβαση διαφορετική ώρα.

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: «Πέταξε» ξανά ο Ντουπλάντις, νέο ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ! – 8ος ο Καραλής (vid)

«Πέταξε» ξανά ο Ντουπλάντις, νέο ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ! – 8ος ο Καραλής (vid)

«Αέρινος» και πάλι ο Μόντο Ντουπλάντις διέλυσε για μία ακόμη φορά το παγκόσμιο ρεκόρ με 6.28μ στην Στοκχόλμη!

Στίβος
Στίβος: Κατερίνα Θάνου Ακαδημίες Στίβου ATHLESIS: Η πρότυπη ακαδημία στίβου στον Άλιμο

Κατερίνα Θάνου Ακαδημίες Στίβου ATHLESIS: Η πρότυπη ακαδημία στίβου στον Άλιμο

Η εκ των κορυφαίων αθλητριών του ελληνικού στίβου ανοίγει την αγκαλιά της για τις επόμενες γενιές.

Στίβος
Specials: Ποιος μεγάλος Ολυμπιονίκης έτρωγε 100 McDonald’s Chicken McNuggets την ημέρα!

Ποιος μεγάλος Ολυμπιονίκης έτρωγε 100 McDonald’s Chicken McNuggets την ημέρα!

Ήταν ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον πλανήτη, αλλά το… καύσιμό του δεν ήταν ούτε πρωτεϊνούχα γεύματα, ούτε superfoods. Ήταν nuggets από τα McDonald’s – και μάλιστα 100 τη μέρα!

Specials
Στίβος: Είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν αλλά τον κέρδισε το σινεμά και έπαιξε δίπλα στη Μαρία Κάλας σε πασίγνωστη ταινία

Είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν αλλά τον κέρδισε το σινεμά και έπαιξε δίπλα στη Μαρία Κάλας σε πασίγνωστη ταινία

Είχε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο τριπλούν και είχε παίξει δίπλα στη Μαρία Κάλας, ένα μεγάλο ταλέντο

Στίβος
Στίβος: Ο άγνωστος θρύλος – Η σκιά του Γκλεν Ντέιβις πίσω από τους Ολυμπιακούς κύκλους

Ο άγνωστος θρύλος – Η σκιά του Γκλεν Ντέιβις πίσω από τους Ολυμπιακούς κύκλους

Έφυγε από τη ζωή το 2009, σχεδόν ξεχασμένος, παρά τις τρεις Ολυμπιακές του κορυφές.

Στίβος
Στίβος: Κορίτσια που χτίζουν με το ταλέντο τους την επόμενη μέρα του ελληνικού στίβου

Κορίτσια που χτίζουν με το ταλέντο τους την επόμενη μέρα του ελληνικού στίβου

Ανερχόμενα κορίτσια του ελληνικού στίβου.

Στίβος
Στίβος: Τζέσε Όουενς: Ο άνθρωπος που νίκησε το χρόνο σε μία ώρα

Τζέσε Όουενς: Ο άνθρωπος που νίκησε το χρόνο σε μία ώρα

Σαν σήμερα, ο Τζέσε Όουενς γράφει το όνομά του με ανεξίτηλο μελάνι στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού. Μέσα σε μόλις 60 λεπτά, κατέρριψε έξι παγκόσμια ρεκόρ

Στίβος
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Εμμανουήλ Καραλής: Έτοιμος για συγκατοίκηση και γάμο

Ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπητά ζευγάρια της νέας γενιάς, ο Εμμανουήλ Καραλής και η Αναστασία Μαγαλιού, προχωρούν με σιγουριά στο επόμενο κεφάλαιο της σχέσης τους.

Στίβος
Στίβος: Άγγελος Παυλακάκης: Το δημοτικό γήπεδο του χωριού του πλέον φέρει το όνομά του

Άγγελος Παυλακάκης: Το δημοτικό γήπεδο του χωριού του πλέον φέρει το όνομά του

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους γονείς του.

Στίβος