ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Η Ανδριάνα Φέρρα ετοιμάζεται και βλέπει… Βελιγράδι

Η Ανδριάνα Φέρρα θέλει να κάνει πολλές κούρσες στον κλειστό τη φετινή σεζόν. Το ατομικό της ρεκόρ στα 400μ. είναι 53.94.
Στίβος: Η Ανδριάνα Φέρρα ετοιμάζεται και βλέπει… Βελιγράδι

Η Ανδριάνα Φέρρα έχει μπει ήδη σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Ο πρώτος στόχος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας είναι ο κλειστός και το Παγκόσμιο.

Η αθλήτρια του Αντώνη Τζήκου, μετά από ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων, επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις.

Ήδη με τον προπονητή της κάνουν τα αγωνιστικά τους πλάνα. «Η προετοιμασία για την Ανδριάνα πάει πολύ καλά. Είναι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Φυσικά αυτό που χρειάζεται είναι κούρσες. Πρέπει να κάνουμε κομμάτια. Στον Άγιο Κοσμά γίνονται οι προπονήσεις. Όμως δεν υπάρχει περιφερειακός στίβος. Απαραίτητος για αθλήτριες των 400μ., όπως η Ανδριάνα. Θα θέλαμε έναν αγώνα μέσα στον Ιανουάριο. Κοιτάμε για μίτινγκ στο εξωτερικό. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε προγραμματισμό, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης. Πάντως, θέλουμε να μπει σε πολλούς αγώνες. Σίγουρα υπάρχουν οι δύο ημερίδες στο ΣΕΦ και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο πρώτος στόχος της πάντως, είναι να κυνηγήσει μια θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Μακάρι να πάνε καλά τα κορίτσια στα 400μ. και να πάει και η εθνική ομάδα στα 4×400μ.», λέει στο Sportime ο Αντώνης Τζήκος.

Η Ανδριάνα Φέρρα έχει ατομικό ρεκόρ στα 400μ. στον ανοιχτό 53.25 και στον κλειστό 53.94. Πέρσι έκλεισε τη σεζόν με καλύτερη επίδοση 53.33 στον ανοιχτό και 54.35 στον κλειστό. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. Και το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. Μετείχε με την εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Κλουζ Ναπόκα. Ήταν 4η στα 4×400μ. Επίσης, στους Βαλκανικούς Αγώνες στο Σμεντέρεβο ήταν 1η στα 4×100μ. και 2η στα 4×400μ.

 Δείτε τον τελικό στα 400μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα

Τόλης Λελεκίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
VIRAL: Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Το βίντεο από την προπόνηση του Μίλτου Τεντόγλου που έκανε τους πάντες να μιλούν για ελατήρια στα πόδια του

VIRAL
Media: Νίκος Χατζηνικολάου: Ο Εμμανουήλ Καραλής μιλά για τη ζωή, τα μετάλλια και τις στιγμές που λύγισε

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο Εμμανουήλ Καραλής μιλά για τη ζωή, τα μετάλλια και τις στιγμές που λύγισε

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Εμμανουήλ Καραλή στο Ενώπιος Ενωπίω, την ερχόμενη Πέμπτη...

Media
Σπορ: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Θρίαμβος του Παναγιώτη Καραΐσκου με χρόνο 2:20:10

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Θρίαμβος του Παναγιώτη Καραΐσκου με χρόνο 2:20:10

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος κατέκτησε τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με χρόνο 2:20:10

Σπορ
Σπορ: Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: 76.000 δρομείς, αναβαθμίσεις ΟΑΚΑ και… Τούμπα στο Καλλιμάρμαρο

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: 76.000 δρομείς, αναβαθμίσεις ΟΑΚΑ και… Τούμπα στο Καλλιμάρμαρο

Στην παρουσίαση του 42ου ΑΜΑ (8–9/11) ανακοινώθηκαν 76.000 συμμετοχές, έργα 125 εκατ. € στο ΟΑΚΑ, το Πανελλήνιο κλειστού ξανά στο ΣΕΦ και από το 2027 στην ανακαινισμένη Παιανία.

Σπορ
Στίβος: Η παρουσίαση του Hall of Fame, γιορτινό reunion του κόσμου του στίβου!

Η παρουσίαση του Hall of Fame, γιορτινό reunion του κόσμου του στίβου!

Σε reunion του στίβου εξελίχθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Μαμουζέλου, Hall of Fame...

Στίβος
Media:  Ο ΠΣΑΕ ΜΜΕ «τρέχει» στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης

 Ο ΠΣΑΕ ΜΜΕ «τρέχει» στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στην Κωνσταντινούπολη διεξάγεται ο δρομικός αγώνας με την επωνυμία «Μαραθώνιος της Κωνσταντινούπολης» με διάρκεια «ζωής» 47 ετών!

Media
Σπορ: Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Στίβος: Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως βρήκε κλοπή 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο υπάλληλοί της

Σπορ
Σπορ: Το αθλητικό βιβλίο – σταθμός!

Το αθλητικό βιβλίο – σταθμός!

Ένα βιβλίο από τον Γιάννη Μαμουζέλο –τομή στην αθλητική ιστοριογραφία...

Σπορ
Σπορ: Αντίστροφη μέτρηση για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ – Στις 8 και 9 Νοεμβρίου η διήμερη δρομική γιορτή με 73.000 συμμετοχές από όλη την υφήλιο

Αντίστροφη μέτρηση για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ – Στις 8 και 9 Νοεμβρίου η διήμερη δρομική γιορτή με 73.000 συμμετοχές από όλη την υφήλιο

Λίγες μέρες έμειναν πριν από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα έχει για μία ακόμα φορά μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ!

Σπορ