SPORTIME BET

EuroNovileague: Βρες τα σκορ των προημιτελικών και κέρδισε 1000€*

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται με σούπερ προσφορά* για όλους!
EuroNovileague: Βρες τα σκορ των προημιτελικών και κέρδισε 1000€*

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται με σούπερ προσφορά* για όλους! Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα φτάσει έως τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, συνεχίζεται με τις μονομαχίες των προημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μαζί τους έρχεται και μία μεγάλη προσφορά*, καθώς όποιος προβλέψει σωστά τα σκορ των τεσσάρων αγώνων κερδίζει 1000€*!

Σούπερ προσφορά* διημέρου στην EuroNovileague

Τα περιθώρια λάθους έχουν εκμηδενιστεί για τους διεκδικητές του τροπαίου, κάτι που κατέστη σαφές από τον πρώτο γύρο των νοκ άουτ. Γαλλία, Πορτογαλία, Γερμανία και Ολλανδία αποχαιρέτησαν πρόωρα, αφήνοντας ανοιχτό πεδίο για νέες εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών ξεκινά με το Ελβετία-Ισπανία (02/07, 19:00). Αμφότερες έρχονται από μεγάλες προκρίσεις, με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν ένα μικρό ψυχολογικό αβαντάζ, καθώς απέκλεισαν την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία, επιστρέφοντας από την… κόλαση (5-4 στα πέν.). Οι Ίβηρες έκαναν τα εύκολα-δύσκολα απέναντι στους Κροάτες (5-3 στην παράταση).

Το κυρίως… πιάτο έρχεται στις 22:00 με την σύγκρουση Βέλγιο-Ιταλία. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης, αφού τίθενται αντιμέτωπα δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Πέραν τούτου, αμφότερες προέρχονται από εντυπωσιακά σερί (11-2-0 οι μεν, 26-5-0 οι δε) και μεστή παρουσία στην τελική φάση μέχρι στιγμής.

Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις, διεκδικούν την είσοδό τους στην κορυφαία τετράδα, ξεκινώντας από κοινή αφετηρία. Ο λόγος για την Τσεχία και τη Δανία (03/07, 19:00). Η παράδοση δείχνει Τσεχία, καθώς και στις δύο αναμετρήσεις τους σε Euro, αναδείχθηκε νικήτρια. Μάλιστα, η μία εξ αυτών ήταν στα προημιτελικά το 2004 (3-0).

Οι τίτλοι τέλους των «8» πέφτουν στην Ρώμη, με το Ουκρανία-Αγγλία (03/07, 22:00). Τα «λιοντάρια» αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, απέναντι σε μία ομάδα που ουδείς περίμενε ότι θα φτάσει σε αυτή την φάση. Το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι το μοναδικό που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ στην διοργάνωση, ενώ κόντρα στην επικείμενη αντίπαλό του αριθμεί 4 νίκες σε 7 αναμετρήσεις (4-2-1).

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά σκορ στο Ελβετία-Ισπανία: 1-1 (2)
  • Πιο συχνά σκορ στο Βέλγιο-Ιταλία: 0-0 (3), 3-1 (2)
  • Πιο συχνά σκορ στο Τσεχία-Δανία: 1-1 (3), 0-0 (3)
  • Πιο συχνά σκορ στο Ουκρανία-Αγγλία: 1-0 (2)


*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE. 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης:

«Θέλει τον Κολομβιανό στόπερ Τεσίγιο ο Παναθηναϊκός»

Survivor: Θρίλερ με την παρουσία του Αλέξη Παππά – Τι έχει συμβεί

Κλείνουν τέσσερα εισιτήρια για το Λονδίνο

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Διαιτησία: Ποιοι θα σφυρίξουν τις ρεβάνς του Κυπέλλου!

Η ΚΕΔ έχει ήδη κάνει τα πλάνα της για τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: To περίμενε ο Γιαζίτσι ότι θα είναι εκτός λίστας αλλά έλπιζε πως θα σωθεί η χρονιά

To περίμενε ο Γιαζίτσι ότι θα είναι εκτός λίστας αλλά έλπιζε πως θα σωθεί η χρονιά

Είναι βέβαιο πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα συζήτησε την απόφασή του με τον Τούρκο, όπως κάνει πάντα, επίσης είναι δεδομένο πως ο Βάσκος δεν... βλέπει τον Γιαζίτσι και αυτό δεν θα αλλάξει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κουαμέ – Επιβεβαίωση Sportime!

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Κουαμέ – Επιβεβαίωση Sportime!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Κρίστιαν Κουαμέ! Υπογράφει για 1,5 χρόνο  ο Ιβοριανός επιθετικός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση για Λομόνακο

Η Ιντεπεντιέντε απέρριψε πρόταση 2,4 εκατ. δολαρίων για τον Κέβιν Λομόνακο με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται έως 3 Μαρτίου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Μπαρτσελόνα ανοίγει θέμα Λεβαντόφσκι με νέο ρόλο

Η Μπαρτσελόνα ανοίγει θέμα Λεβαντόφσκι με νέο ρόλο

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει μονοετή επέκταση με μειωμένες αποδοχές και ρόλο στήριξης για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σύμφωνα με ισπανικές πηγές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Τσέλσι και το μοντέλο που αλλάζει το παιχνίδι στην Ευρώπη

Η Τσέλσι και το μοντέλο που αλλάζει το παιχνίδι στην Ευρώπη

Οι μεταγραφικές σχέσεις Τσέλσι Στρασβούργου ανοίγουν συζήτηση για το multi club ownership και επηρεάζουν και άλλους ιδιοκτήτες όπως ο Μαρινάκης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πρόσθεσε εμπειρία στην επίθεση με Μανώλη Χατζή

Πρόσθεσε εμπειρία στην επίθεση με Μανώλη Χατζή

Ερυθραία και Χατζής, έδωσαν τα χέρια και ήδη ο τελευταίος αποτελεί μέλος της ομάδος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Κανονικά προπόνηση και στο ρεπό Ελ Κααμπί και Πιρόλα

Ολυμπιακός : Κανονικά προπόνηση και στο ρεπό Ελ Κααμπί και Πιρόλα

Αγώνα δρόμου κάνουν Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Λορέντσο Πιρόλα, προκειμένου να δώσουν το παρόν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάχη Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τον Λομόνακο

Μάχη Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τον Λομόνακο

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικούν τον Κέβιν Λομονάκο με τη διορία της ελληνικής αγοράς να πιέζει.

Ποδόσφαιρο