SPORTIME BET

Ο Άγγελος Χαριστέας σκοράρει στο ΟΠΑΠ Game Time

Τι βλέπει ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 για τους αγώνες Ιταλία-Αυστρία, Βέλγιο-Πορτογαλία και Κροατία-Ισπανία.
Ο Άγγελος Χαριστέας σκοράρει στο ΟΠΑΠ Game Time

Τι βλέπει ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 για τους αγώνες Ιταλία-Αυστρία, Βέλγιο-Πορτογαλία και Κροατία-Ισπανία.

Οι όμιλοι ολοκληρώθηκαν και αρχίζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο «χρυσός» σκόρερ της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 Άγγελος Χαριστέας είναι ο καλεσμένος της εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time και αναλύει τα παιχνίδια της φάσης των «16».

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 μιλάει για τον αγώνα της Ιταλίας με την Αυστρία (Σάββατο, 22:00) και εξηγεί ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Βλέπει να γίνεται μάχη ανάμεσα στον Λουκάκου και τον Ρονάλντο στο ντέρμπι Βέλγιο-Πορτογαλία και τονίζει για το μεγάλο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (22:00) στη Σεβίλλη: «Οι ποδοσφαιριστές του Βελγίου πεινάνε για την πρόκριση, αλλά ο γκουρού της προπονητικής Φερνάντο Σάντος βρίσκει τον τρόπο εκεί που δεν το περιμένεις να κάνει τη διαφορά».

Χαρακτηρίζει ισορροπημένο τον αγώνα της Κροατίας με την Ισπανία (Δευτέρα, 19:00) και αναφέρει ποια ομάδα πιστεύει ότι θα κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Survivor spoiler 24/6: Αυτός ο πιο δημοφιλής παίκτης

Αμπέλ Φερέιρα: Έκανε χαμό-Μεγάλη κόντρα με τον πρόεδρο της Παλμέιρας!

Μετάλλαξη Δέλτα: Πόσο μας καλύπτουν Pfizer, Moderna, Astrazeneca

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Τσέλσι – Αϊντχόφεν 3/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Τσέλσι – Αϊντχόφεν 3/2/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Τσέλσι - Αϊντχόφεν με φόντο Youth League, ρυθμός, πίεση και λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα ματς γεμάτο ενέργεια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ρίο Άβε επενδύει στον Τάμπλε Μοντέιρο με συμβόλαιο έως το 2030

Ρίο Άβε επενδύει στον Τάμπλε Μοντέιρο με συμβόλαιο έως το 2030

Η Ρίο Άβε ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάμπλε Μοντέιρο από την Πορτιμονένσε. Ο 25χρονος φορ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2030.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πρόσθεσε ποιότητα με τον Κώστα Οικονόμου

Πρόσθεσε ποιότητα με τον Κώστα Οικονόμου

Ο Άγιαξ Ταύρου βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Σιπιόνι αλλάζει τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Ο Σιπιόνι αλλάζει τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός είχε πρώτο στόχο για τη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου ένα «εξάρι», ώστε να δέσει τον χώρο μεταξύ της άμυνας και του κέντρου του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Αντρέ Λουίζ φάνηκε πως είναι παικταράς

Ολυμπιακός: Ο Αντρέ Λουίζ φάνηκε πως είναι παικταράς

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε στη Φιλαδέλφεια και ανάλογο κέρδος ήταν οι πρώτες εικόνες με τον Αντρέ Λουίζ, που φάνηκε ποιος είναι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Το βάρος πέφτει στον Σαχαμπό

ΑΕΚ: Το βάρος πέφτει στον Σαχαμπό

Το κενό στα χαφ της ΑΕΚ φάνηκε σε μεγάλο μέρος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το πρόβλημα καλείται να το λύσει ο Σαχαμπό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πελίστρι!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε μεγάλη πρόταση για τον Πελίστρι!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ήρθε η ώρα του Καλογερόπουλου – Έσκασαν Ρέτσος και Μπιανκόν

Ήρθε η ώρα του Καλογερόπουλου – Έσκασαν Ρέτσος και Μπιανκόν

Αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο Νο3 στόπερ στο μυαλό του Μεντιλιμπαρ απ' ότι ο Γάλλος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τρίτη πορτογαλική κίνηση της Ρίο Άβε με Μπούτα

Τρίτη πορτογαλική κίνηση της Ρίο Άβε με Μπούτα

Η Ρίο Άβε συνέχισε την έντονη δραστηριότητά της στο deadline day, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Λεονάρντο Μπούτα και φτάνοντας τις τρεις προσθήκες σε μία ημέρα

Ποδόσφαιρο