SPORTIME BET

Στοίχημα – Προγνωστικά: Τι παίζουμε στο ντέρμπι του Μιλάνο – «Ροσονέρι» για ενισχυμένη νίκη

Η Μίλαν υποδέχεται την Ίντερ στο derbi della Madonnina και ψάχνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη από το 2016
Στοίχημα – Προγνωστικά: Τι παίζουμε στο ντέρμπι του Μιλάνο – «Ροσονέρι» για ενισχυμένη νίκη

Στοίχημα – Προγνωστικά: Μαζί με το derbi d’Italia, το derbi della Madonnina είναι οι πιο δημοφιλείς μονομαχίες στη Serie A. Και φέτος αποκτά ακόμα πιο εκρηκτικό χαρακτήρα.

Η πρωτοπόρος Μίλαν υποδέχεται την τρίτη της βαθμολογίας Ίντερ, σε ένα ντέρμπι χωρίς προηγούμενο. Οι «νερατζούρι» πανηγύρισαν πέρυσι το πρωτάθλημα, με τους «ροσονέρι» να έχουν την ευκαιρία να τους μιμηθούν ένα χρόνο αργότερα.

Στα μεταξύ τους ντέρμπι υπάρχουν περίοδοι που πότε υπερέχει η Μίλαν και πότε η Ίντερ. Τα τελευταία χρόνια η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της δεύτερης, η οποία στα δέκα τελευταία ματς μετράει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.

Όσο για τα τελευταία δέκα όπου οι «ροσονέρι» ήταν οι τυπικά γηπεδούχοι, κέρδισαν μόλις δύο ματς. Φέτος όμως, η βαθμολογία και οι επιδόσεις του συνόλου του Στέφανο Πιόλι δείχνουν ότι οι ήρθε η ώρα να φτάσουν σε μια πειστική νίκη απέναντι στη μισητή συμπολίτισσα.

Γι’αυτό και ο»άσος» στο 3,20 αποκτά αξία, παρά το γεγονός ότι ως φαβορί παρουσιάζεται η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι. Για όσους θέλουν να κάνουν το ποντάρισμα λίγο πιο «πικάντικο», μπορούν να συνδυάσουν την νίκη της Μίλαν μαζί με το G/G. Κι αυτό γιατί αμφότερες έχουν σκοράρει σε όλα τους τα ματς στο Καμπιονάτο.

Στα γκολ η μονομαχία της Σεβίλλης, κυνήγι στο «διπλό» της Ατλέτικο

Το derby della Madonnina δεν είναι η μόνη μονομαχία πόλης στην Ευρώπη. Την ίδια ώρα στη Σεβίλλη, η Μπέτις θα υποδέχεται την ομάδα του Ζούλεν Λοπετέγι. Αμφίρροπο ματς που δύσκολα μπορεί κανείς να επικεντρωθεί στον νικητή. Καλύτερο ποντάρισμα φαντάζει το G/G καθώς τόσο οι «βερδιμπλάνκος», όσο και η Σεβίλλη έχουν τάσει στο να σκοράρουν.

Τέλος, λίγο νωρίτερα, στη δύσκολο έξοδό της στο «Μεστάγια», η Ατλέτικο Μαδρίτης κυνηγάει τη νίκη που θα την κρατήσει κοντά στην κορυφή. Δεν αναμένονται πολλά γκολ, αλλά σίγουρα η ικανότητα των «ροχιμπλάνκος» στα μετόπισθεν σε συνδυασμό με τους επιθετικούς αυτοματισμούς των Γκριζμάν, Σουάρες, Καράσκο, Κορέα και Ζοάο Φέλιξ μπορούν να τους δώσουν το «διπλό» κόντρα στη Βαλένθια.

Στοίχημα – Προγνωστικά: Η τριάδα

ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ       1          3,20  novibet

ΜΠΕΤΙΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ            G/G     1,82  novibet

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.         2          1,91  novibet

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Playoffs Champions League: «Κλείδωσαν» οι 16 ομάδες που συνεχίζουν

Playoffs Champions League: «Κλείδωσαν» οι 16 ομάδες που συνεχίζουν

Η κλήρωση της Παρασκευής θα καθορίσει τα ζευγάρια με φόντο τα προημιτελικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απίθανος Μουρίνιο – Έμεινε στο πούλμαν για να δει την Μπενφίκα με τη Ρεάλ

Απίθανος Μουρίνιο – Έμεινε στο πούλμαν για να δει την Μπενφίκα με τη Ρεάλ

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρακολούθησε την αναμέτρηση από το γήπεδο όμως όχι από κάποιο θεωρείο ή ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ποιος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είπε πως σήμερα θα κόστιζε 80 εκατ. ευρώ

Ποιος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είπε πως σήμερα θα κόστιζε 80 εκατ. ευρώ

Σχολίασε τις υπερβολές της σύγχρονης μεταγραφικής αγοράς και τόνισε πως αν έπαιζε σήμερα η αξία του θα έφτανε τα 80 εκατ ευρώ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η τρελή απόκρουση του Τζολάκη εκτοξεύει την αξία του

Η τρελή απόκρουση του Τζολάκη εκτοξεύει την αξία του

Ο Τζολάκης «κατέβασε» για άλλον έναν αγώνα τα ρολά και όταν αυτό συμβαίνει στο Champions League, τα... νέα κυκλοφορούν με ταχύτητα του φωτός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Πως θα του βγει σε καλό ο αποκλεισμός από το Champions League

Ολυμπιακός: Πως θα του βγει σε καλό ο αποκλεισμός από το Champions League

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο να κερδίζει, αυτό είναι δεδομένο αλλά ο αποκλεισμός από την Ευρώπη μπορεί να έχει και τα καλά του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτός θα πάρει τη θέση του Μουκουντί

ΑΕΚ: Αυτός θα πάρει τη θέση του Μουκουντί

Η ΑΕΚ χωρίς αυτό να προκαλεί έκπληξη, έχει παίκτη τιμωρημένο με κάρτες και στο ματς που θα δώσει εκτός στο Βόλο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα! Ο λαός της ΑΕΚ μίλησε – Έφυγαν ήδη 18.000 εισιτήρια για το Βόλο, πάει φουλ για sold out

ΑΕΚ: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα! Ο λαός της ΑΕΚ μίλησε – Έφυγαν ήδη 18.000 εισιτήρια για το Βόλο, πάει φουλ για sold out

Ο λαός της ΑΕΚ είναι εδώ και πάει φουλ για ιστορικό sold out στην αναμέτρηση με το Βόλο, έχουν φύγει ήδη 18.000 εισιτήρια

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Λάθος που έφυγε αυτός ο παίκτης

Ολυμπιακός: Λάθος που έφυγε αυτός ο παίκτης

Ο Ολυμπιακός έχει ένα ζήτημα σε συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού και τον Ιανουάριο έκανε σημαντική αλλαγή

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γιατί καμία Ελληνική ομάδα δε θα γίνει Μπόντο Γκλιμτ

Γιατί καμία Ελληνική ομάδα δε θα γίνει Μπόντο Γκλιμτ

Παγκόσμιος θαυμασμός για την Μπόντο Γκλιμτ, όμως καμία Ελληνική ομάδα δε θα γίνει έτσι και υπάρχουν λόγοι για αυτό

Ποδόσφαιρο