ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου Καιρός: Αστάθειας συνέχεια – Έρχονται παγεροί άνεμοι και «βουτιά» της θερμοκρασίας!

Ο Σάκης Αρναούτογλου μιλάει για την πορεία του καιρού το επόμενο 24ωρο.
Αρναούτογλου Καιρός: Αστάθειας συνέχεια – Έρχονται παγεροί άνεμοι και «βουτιά» της θερμοκρασίας!

Αρναούτογλου Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου μιλάει για νέα αλλαγή σκηνικού στο δελτίου καιρού της ΕΡΤ3.

Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες και στη Θράκη αλλά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου η βελτίωση θα επέλθει αργά το βράδυ.

Αύριο Σάββατο τις πρωινές προμεσημβρινές ώρες και πάλι η δυτική Ελλάδα θα έχει άστατο καιρό. Βροχές, μπόρες και καταιγίδες θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού, με τους ισχυρούς νοτιοδυτικούς ανέμους να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Στην υπόλοιπη χώρα μέχρι και λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου δε θα έχουμε φαινόμενα, μόνο κατά τόπους έντονες συννεφιές.

Οι βροχές και ο άστατος καιρός της δυτικής Ελλάδας θα μετατοπιστούν και στο εσωτερικό της χώρας και θα επηρεάσουν αρκετές περιοχές ανατολικότερα.

Οι άνεμοι θα παραμείνουν με νοτιοανατολικές διευθύνσεις στα 6 με 7 μποφόρ. Το σκηνικό αστάθειας αναμένεται να συνεχιστεί και την Κυριακή με σημείο εκκίνησης το δυτικό κομμάτι της χώρας και όπως το Σάββατο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε ξανά φαινόμενα σε πολλές περιοχές και ανατολικότερα.

Από βδομάδα έρχονται ψυχροί παγεροί άνεμοι, που θα ρίξουν τον υδράργυρο πολύ χαμηλά και θα επικρατήσει κρύο σχεδόν σε όλη τη χώρα, με τους θερμοκρασιακούς χάρτες, που παρουσιάζει ο Σάκης Αρναούτογλου να δείχνουν μέγιστες θερμοκρασίες στους 6 βαθμούς στη δυτική Μακεδονία!

Αρναούτογλου Καιρός:- Αναλυτικά όσα λέει ο μετεωρολόγος στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3:

Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Βροχές κατά διαστήματα την Τσικνοπέμπτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σταδιακή βελτίωση

Καιρός
Καιρός: Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας δίνει ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιώντας για δεύτερο πέρασμα βροχών και καταιγίδων, αλλά και για περιοχές που θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Καιρός
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read