ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου καιρός: Ηλιοφάνεια την Παρασκευή (18/2)

Ο Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ μας ενημερώνουν για την εξέλιξη που θα έχει ο καιρός την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022.
Αρναούτογλου καιρός: Ηλιοφάνεια την Παρασκευή (18/2)

Αρναούτογλου καιρός: Καλός καιρός με ήλιο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα έχουμε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 σύμφωνα με όσα λέει ο μετεωρολόγος  Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ.

Αναλυτικότερα θα έχουμε ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με ελαφρά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ανέμους έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Από εκεί και πέρα θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως σε Ιόνιο, δυτικά ηπειρωτικά και ανατολικά τμήματα του Αιγαίου.

Πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών υπάρχει για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Να τονίσουμε ότι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά. Επιπλέον οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα κεντρικά και νότια τμήματα της ανατολικής χώρας (Αιγαίο).

Αρναούτογλου καιρός: Ο καιρός στις κατά τόπους περιοχές

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα έως τα πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Από εκεί και πέρα η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 16, στη Θεσσαλία από 2 έως 17, στην Ήπειρο από 0 έως 16, στη Στερεά από 2 έως 16, στην Πελοπόννησο από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 16 και στην Κρήτη από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως σταδιακά έως το απόγευμα θα στραφούν από Βορρά προς Νότο σε βορειοδυτικούς 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Αρναούτογλου καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός