ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου Καιρός: Νέα αλλαγή σκηνικού – Τι θα συμβεί

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει στο δελτίο καιρού τα καιρικά φαινόμενα στα επόμενα 24ωρα
Αρναούτογλου Καιρός: Νέα αλλαγή σκηνικού – Τι θα συμβεί

Αρναούτογλου Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου περιγράφει την εξέλιξη του καιρού στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3.

Το Σάββατο θα ξεκινήσει και πάλι με λιακάδα από το πρωί μέχρι και το απόγευμα σε όλη τη χώρα.

Θα βγάλει σύννεφα κατά τη διάρκεια της ημέρας από την ανατολική Μακεδονία, Χαλκιδική μέχρι και τη βορειοανατολική Πελοπόννησο και τα βορειότερα τμήματα της Αττικής.

Δεν αποκλείεται σε αυτές τις περιοχές κυρίως μετά το μεσημέρι να ψιχαλίσει και ίσως βρέξει τοπικά σε περιοχές της Μαγνησίας, των Σποράδων και της βόρειας Εύβοιας.

Σε όλη την υπόλοιπη χώρα, θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια και ο βοριάς θα ξαναενισχυθεί στο Αιγαίο στα 6-7 μποφόρ κυρίως σε περιοχές της νοτιοανατολικής πλευράς του Αιγαίου Πελάγους. Στο Καρπάθιο δεν αποκλείεται να πιάσουμε τα 7 με 8 μποφόρ.

Τις επόμενες νύχτες και τα πρωινά, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, το κρύο του θα το έχει. Κυρίως στις ορεινές περιοχές, εκεί, που έχει χιονίσει αρκετά. Τα μεσημέρια θα μαλακώσει πολύ, όμως ο καιρός συγκριτικά με τα προηγούμενα 24ωρα.

Το Σάββατο, θα πιάσουμε 13 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια και 14άρια στις νοτιότερες περιοχές. Την Κυριακή, πρόσκαιρα και πάλι θα πέσει η θερμοκρασία στους 3-5 βαθμούς.

Στην Αττική σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα 6 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα ξεκινήσει από τους 2 και θα φτάσει μέχρι τους 10 βαθμούς Κελσίου.

Αρναούτογλου Καιρός – Δείτε όσα λέει ο μετεωρολόγος:

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Όλες οι προβλέψεις από τον Κλέαρχος Μαρουσάκη!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός