ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα και χαμηλής έντασης άνεμοι

Ο Σάκης Αρναούτογλου και η ΕΜΥ περιγράφουν την εξέλιξη που θα έχει ο καιρός για την Πέμπτη (3/2).
Αρναούτογλου καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα και χαμηλής έντασης άνεμοι

Αρναούτογλου καιρός: Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα με φαινόμενα κυρίως στο Νότιο Αιγαίο και στην Ανατολική Στερεά έως το μεσημέρι.

Ο μετεωρολόγος της ERT, προειδοποίησε για κατά τόπους παγετό τη νύχτα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ στο Αιγαίοι οι άνεμοι θα πνέουν έως 8 μποφόρ με σταδιακή όμως εξασθένηση. Καλός καιρός σε γενικές γραμμές για την εποχή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τις θερμοκρασίες να είναι πάντως αρκετά χαμηλές.

Αναλυτικότερα στην Αττική θα υπάρχουν νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά αναμένονται έως το μεσημέρι, κυρίως στα βόρεια και δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Από εκεί και πέρα στην Ανατολική Στερεά, στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές έως το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που στο κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -10 έως 4 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία, στη Θράκη και στη Θεσσαλία από -3 έως 8, στην Ήπειρο και στη Στερεά -3 έως 10, στην Πελοπόννησο από -2 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 0 έως 10, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 4 έως 9, στις Κυκλάδες από 6 έως 10, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 13 και στην Κρήτη από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα στραφούν σε νότιους έως 3 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ.

Αρναούτογλου καιρός:

 

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Ο καιρός αύριο: λίγες βροχές σε κεντρικά και ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο

Ο καιρός αύριο: λίγες βροχές σε κεντρικά και ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο

πρόγνωση για το Σάββατο 7 Μαρτίου δείχνει λίγες τοπικές βροχές σε κεντρικές περιοχές και ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Καιρός
Καιρός: Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Βροχές κατά διαστήματα την Τσικνοπέμπτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σταδιακή βελτίωση

Καιρός
Καιρός: Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας δίνει ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιώντας για δεύτερο πέρασμα βροχών και καταιγίδων, αλλά και για περιοχές που θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Καιρός
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read