ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου Καιρός: Προσοχή – Πανίσχυρες ριπές ανέμων!

Αρναούτογλου Καιρός: Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει για άλλη μία μέρα σαφές πως οι ισχυροί άνεμοι χρειάζονται προσοχή σε αρκετά σημεία της χώρας.
Αρναούτογλου Καιρός: Προσοχή – Πανίσχυρες ριπές ανέμων!

Αρναούτογλου Καιρός: Ο γνωστός μετεωρολόγος κάνει για άλλη μία μέρα σαφές πως οι ισχυροί άνεμοι χρειάζονται προσοχή σε αρκετά σημεία της χώρας.

Η μέρα θα ξεκινήσει καλά έως πολύ καλά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με αρκετό ήλιο, όπως αναφέρει ο  Σάκης Αρναούτογλου.

Στη δυτική Ελλάδα θα υπάρξει μία συννεφιά κατά τόπους αυξημένη. Σε ορισμένα σημεία θα έχουμε μπόρες και μικρής έντασης βροχοπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα φαινόμενα αυτά θα περάσουν και από τη βόρεια Ελλάδα.

«Προσοχή χρειάζεται κατά τη γνώμη μου και στους πολύ ενισχυμένους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ που αναμένεται να επικρατήσουν κατά τη διάρκεια της Τετάρτης σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές, όπως στην Πελοπόννησο, την ορεινή Στερεά, την Ηπειρο, τη Δ. Μακεδονία και κυρίως στις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλίας οι ριπές των οποίων θα αγγίξουν ή και θα ξεπεράσουν τοπικά και τα 8 μποφόρ ενώ σε μεγαλύτερα υψόμετρα δεν αποκλείεται να φτάσουν και τα 9-10 Μποφόρ!» λέει χαρακτηριστικά ο Σάκης Αρναούτογλου.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3:

Καιρός 7/4: Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς θα εκδηλωθούν στα βόρεια.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα δυτικά και τα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Αργά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 στρεφόμενοι απο το μεσημέρι σε βόρειους με την ίδια ένταση και ενισχυόμενοι τη νύχτα τοπικά σε 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ τη νύχτα στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις βραδινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα και από τα δυτικά σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Τη νύχτα χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου.
Ανεμοι:Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Το μεσημέρι θα στραφούν στα βόρεια και από το βράδυ στα υπόλοιπα, σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 και στα βόρεια έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη Θεσσαλία λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες.
Ανεμοι: Στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι 5 με 7 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός