ΚΑΙΡΟΣ

«Καμπανάκι» ο Σάκης Αρναούτογλου: «Σε τροχιά βροχοπτώσεων, κατά διαστήματα ισχυρές!»

Ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου για την Πέμπτη (5/12) αλλά και το πώς θα κινηθούν οι βροχοπτώσεις αλλά και οι άνεμοι τις επόμενες ημέρες.
«Καμπανάκι» ο Σάκης Αρναούτογλου: «Σε τροχιά βροχοπτώσεων, κατά διαστήματα ισχυρές!»

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει την πρόγνωση του καιρού μέσα από το κανάλι του στο youtube, τόσο για την Πέμπτη (5/12) όσο και για το για βροχοπτώσεις και τους ανέμους που θα έχουμε σε όλη τη χώρα τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα ο γνωστός μετεωρολόγος και Ευρωβουλευτής πλέον, τονίζει οτι θα υπάρχουν αρκετές βροχοπτώσεις στην επικράτεια της Ελλάδας, σε αρκετές περιπτώσεις «αρκετά αξιόλογες και κατά διαστήματα ίσως και αρκετά δυνατές», όπως εξήγησε.

Για την Πέμπτη (5/12) ειδικότερα αναμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Νότιο Αιγαίο. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ στα πελάγη, ενώ η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη από 9 έως 12 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού που δίνει ο Σάκης Αρναούτογλου

Εξάλλου όπως αναφέρει το meteo.gr για τομν καιρό την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2024, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Νότιο Αιγαίο. Τα φαινόμενα είναι πιθανό να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση σε τμήματα της Ανατολικής Πελοποννήσου. Στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, καθώς και στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 11, στη Θεσσαλία από 2 έως 12-13, στην Ήπειρο από 1 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16-17, στα Επτάνησα από 11 έως 15-16 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 4 έως 13 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 18-19 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά ανατολικοί άνεμοι με εντάσεις εώς 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί γενικά άνεμοι με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα δυτικά του νομού, ενώ μετά τις απογευματινές ώρες και κυρίως τις βραδινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις εώς 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς.

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας δίνει ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιώντας για δεύτερο πέρασμα βροχών και καταιγίδων, αλλά και για περιοχές που θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Καιρός
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός