ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός 21/5: Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα το Σάββατο

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών μας ενημερώνει για την εξέλιξη που θα έχει ο καιρός το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.
Καιρός 21/5: Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα το Σάββατο

Καιρός 21/5: Μετά το διήμερο όπου ο καιρός ήταν άστατος, το Σάββατο 21 Mαΐου 2022, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, θα έχουμε ξεκάθαρη βελτίωση σχεδόν σε όλη τη χώρα. Ηλιοφάνεια, άνοδος της θερμοκρασίας και προοδευτική εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο, τα κύρια χαρακτηριστικά

Εξαίρεση θα αποτελέσουν κάποιες περιοχές όπου θα έχουμε τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Συγκεκριμένα στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα όμβρων στην Ανατολική Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Προοδευτική εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο. Άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτικότερα το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένονται στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων όμβρων στα ανατολικά τμήματα της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα.

Καιρός 21/5: Η πρόγνωση για Αττική και Θεσσαλονίκη

Αττική: Περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ έως το μεσημέρι και περαιτέρω εξασθένηση στη συνέχεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς.

Θερμοκρασία: Θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 30, στην Ήπειρο από 8 έως 29 βαθμούς στη Θεσσαλία από 8 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 27 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30-31 βαθμούς Κελσίου.

Άνεμοι: Στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσει βορειοδυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Καιρός 21/5: Παρακάτω το δελτίο καιρού




Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Βροχές κατά διαστήματα την Τσικνοπέμπτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σταδιακή βελτίωση

Καιρός
Καιρός: Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας δίνει ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιώντας για δεύτερο πέρασμα βροχών και καταιγίδων, αλλά και για περιοχές που θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Καιρός
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read