ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός (24/6): Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Που παραμένει ψηλά ο υδράργυρος και που θα βρέξει

Αλλαγή σκηνικού από αύριο Παρασκευή 24/6 θα έχει ο καιρός καθώς μετά τον καύσωνα έρχονται βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας.
Καιρός (24/6): Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Που παραμένει ψηλά ο υδράργυρος και που θα βρέξει

Καιρός (24/6): Υποχωρεί ο καύσωνας της Πέμπτης με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες από την Παρασκευή η οποία φέρνει βροχές και πτώση στον υδράργυρο σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Με το aircondition στο φουλ περνάνε την Πέμπτη όσοι πολίτες δεν είχαν την τύχη να βρεθούν σε κάποια παραλία καθώς η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Η εικόνα ωστόσο αλλάζει από αύριο Παρασκευή 24/6 καθώς νεφώσεις και τοπικές βροχές αλλά και οι άνεμοι βορείων διευθύνσεων «δροσίζουν» το μεγαλύτερο μέρος της χώρας ρίχνοντας τη θερμοκρασία.

Όπως δήλωσε και και ο Τάσος Αρνιακός στο δελτίο καιρού του ΑΝΤ1 αναμένεται η θερμοκρασία να πέσει κατά 5 με 6 βαθμούς. Στη βόρεια Ελλάδα θα φτάσει μέγιστα τους 33 βαθμούς και τους 35 στα κεντρικά.

Μόνο στα δυτικά η θερμοκρασία παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα φτάνοντας μέχρι και τους 37 βαθμούς κελσίου στη δυτική Στερεά και Πελοπόννησο.

Μακεδονία, Θράκη, νησιά του βορείου Αιγαίου και Θεσσαλία θα έχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρξουν επίσης νεφώσεις.

Καιρός (24/6): Η πρόγνωση για Αττική και Θεσσαλονίκη για την Παρασκευή

ΑΤΤΙΚΗ
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και τα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που νωρίς το πρωί θα είναι κατά τόπους έντονες. Βελτίωση από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί στα 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

https://youtu.be/T_ip3OU5c0w

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Καιρός: Κορυφώνεται η ζέστη, έρχεται και Αφρικανική σκόνη του Αγίου Πνεύματος! (vid)

Καιρός: Κορυφώνεται η ζέστη, έρχεται και Αφρικανική σκόνη του Αγίου Πνεύματος! (vid)

Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα (9/6).

Καιρός
Καιρός: Καιρός: «Καυτό» 4ήμερο στην Ελλάδα, μέχρι και «39άρια» θα χτυπήσει η θερμοκρασία

Καιρός: «Καυτό» 4ήμερο στην Ελλάδα, μέχρι και «39άρια» θα χτυπήσει η θερμοκρασία

Τετραήμερο ζέστης στην χώρα - Στους 39 βαθμούς τοπικά ο υδράργυρος.

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Παραμένει πολύ υψηλή η θερμοκρασία – Πότε θα αλλάξουν τα πράγματα!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Παραμένει πολύ υψηλή η θερμοκρασία – Πότε θα αλλάξουν τα πράγματα!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης;

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται καύσωνας – Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» 38άρια!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται καύσωνας – Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» 38άρια!

Προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Καλοκαιρινό σκηνικό – Σε ποιες περιοχές ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Καλοκαιρινό σκηνικό – Σε ποιες περιοχές ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Καυτό τριήμερο «ανακοίνωσε» ο Τάσος Αρνιακός! Που θα φτάσει ο υδράργυρος και πότε θα δροσιστούμε (vid)

Καιρός: Καυτό τριήμερο «ανακοίνωσε» ο Τάσος Αρνιακός! Που θα φτάσει ο υδράργυρος και πότε θα δροσιστούμε (vid)

Η πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Καιρός
Καιρός: «Σύξυλους» μας άφησε πάλι ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό: Αστάθεια με βροχές και μπόρες ως το τέλος Μαΐου!

«Σύξυλους» μας άφησε πάλι ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό: Αστάθεια με βροχές και μπόρες ως το τέλος Μαΐου!

Η πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Μεταβολή του καιρού με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Μεταβολή του καιρού με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει για τα καλά ο καιρός σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πτώση η θερμοκρασία – Πού συνεχίζεται η κακοκαιρία!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πτώση η θερμοκρασία – Πού συνεχίζεται η κακοκαιρία!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης;

Καιρός