ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός (7/8): Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή! – Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα

Χαλάει ο καιρός την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, καθώς σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ θα έχουμε βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας.
Καιρός (7/8): Βροχές και καταιγίδες την Κυριακή! – Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα

Καιρός (7/8): Ξανά στον… Ιούνιο και τον Ιούλιο γυρνάμε καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2022 θα έχουμε βροχές και καταιγίδες! Τα φαινόμενα, τα οποία θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι και μετά θα «χτυπήσουν» και τις Αττική και Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικότερα για την στην ηπειρωτική χώρα από τις προμεσημβρινές ώρες αναμένεται θα σημειωθούν νεφώσεις, οι οποίες θα προκαλέσουν τοπικούς όμβρους, βροχές, αλλά και μεμονωμένες καταιγίδες.

Μάλιστα κατά τόπους θα είναι ισχυρές, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενίσουν από τις βραδινές ώρες φαινόμενα και να περιοριστούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, όπου θα συνεχίσουν και κατά τη διάρκεια της νύχτας και πιθανώς κατά περιόδους να είναι έντονα.

Από εκεί και πέρα στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικούς όμβρους ή βροχές στα νησιά του Ιονίου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Θερμοκρασία: Θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά. Θα φτάσει στα βόρεια τους 34 με 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 35 με 36 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 30 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Άνεμοι: Θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά έως 7 μποφόρ.

Καιρός (7/8): Η κατά τόπους πρόγνωση για την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ: Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, όπου θα συνεχίσουν και κατά τη διάρκεια της νύχτας και πιθανώς κατά περιόδους να είναι έντονα.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή βροχές και στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την ανατολική Στερεά, όπου θα συνεχίσουν και κατά τη διάρκεια της νύχτας και πιθανώς κατά περιόδους να είναι έντονα.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 29 με 30 βαθμούς και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Καιρός: Γενικά αίθριος.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στα βόρεια τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ: Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις από τις προμεσημβρινές ώρες και τοπικούς όμβρους ή βροχές κατά διαστήματα. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα ενταθούν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ: Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις από τις προμεσημβρινές ώρες και τοπικούς όμβρους ή βροχές κατά διαστήματα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, όπου τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες θα ενταθούν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καιρός: Αρχικά γενικά αίθριος. Από τις προμεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός (7/8): Η πρόγνωση της ΕΡΤ για την Κυριακή 

 

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας δίνει ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιώντας για δεύτερο πέρασμα βροχών και καταιγίδων, αλλά και για περιοχές που θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Καιρός
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός