ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Αυτές οι περιοχές θα χτυπηθούν σήμερα από δυνατές καταιγίδες – Μεγάλη προσοχή

Για τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προειδοποιεί το σημερινό δελτίο καιρού.
Καιρός: Αυτές οι περιοχές θα χτυπηθούν σήμερα από δυνατές καταιγίδες – Μεγάλη προσοχή

Καιρός: Σήμερα Τετάρτη (22/9) αναμένεται να αναπτυχθούν από το απόγευμα μέχρι και νωρίς το μεσημέρι αύριο επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες και πλέον φαίνεται πως αποχαιρετάμε για φέτος και τις τελευταίες ημέρες που θύμιζαν καλοκαίρι!

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, ενημέρωσε τους πολίτες με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook γράφοντας:

«ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Τοπικά ισχυρές βροχές – καταιγίδες αναμένεται να αναπτυχθούν από αργά το απόγευμα σήμερα και μέχρι νωρίς το μεσημέρι αύριο σε περιοχές που βρίσκονται εντός του πλαισίου στον επισυναπτόμενο χάρτη. Σε αυτές τις περιοχές περιλαμβάνονται και περιοχές της Εύβοιας που δοκιμάστηκαν έντονα από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού που προηγήθηκε.
Επίσης μέσα στη νύχτα θα ενισχυθούν σημαντικά οι βοριάδες στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο ενώ αύριο θα κάνει κρύο το πρωί στα βόρεια.
Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!!!
Καλή συνέχεια σε όλες και σε όλους!»

Τι λέει το δελτίο καιρού της ΕΜΥ

Το δελτίο καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα Τετάρτη 22/9 αναφέρει:
«Στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, βαθμιαία τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο. Ενίσχυση των βορείων ανέμων, σε 6 μποφόρ στο Ιόνιο και τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.»
Για αύριο Πέμπτη 23/9 η ΕΜΥ προβλέπει:
«Στα ανατολικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα περιοριστούν στη νοτιοανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Στα δυτικά θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες από τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και πιθανώς να σημειωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, θα γίνει αισθητή και στις νότιες περιοχές και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φθάσει τους 18 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Χειμώνας μέσα στον Ιούλιο; Πώς μπορεί να πέσει η θερμοκρασία 30 βαθμούς σε μία μέρα

Χειμώνας μέσα στον Ιούλιο; Πώς μπορεί να πέσει η θερμοκρασία 30 βαθμούς σε μία μέρα

Η επιστήμη εξηγεί πώς το καλοκαίρι μπορεί να μετατραπεί σε ψύχος, και γιατί δεν είναι τόσο σπάνιο όσο νομίζουμε.

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Και πάλι στα ύψη η θερμοκρασία – Το πιο ισχυρό κύμα καύσωνα!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Και πάλι στα ύψη η θερμοκρασία – Το πιο ισχυρό κύμα καύσωνα!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης;

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Μελτέμια, καύσωνας δυτικά και… διπρόσωπος Ιούλιος!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Μελτέμια, καύσωνας δυτικά και… διπρόσωπος Ιούλιος!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Προειδοποιεί ο Μαρουσάκης: Καύσωνας προ των πυλών – Στους 40 βαθμούς υδράργυρος Πέμπτη και Παρασκευή

Προειδοποιεί ο Μαρουσάκης: Καύσωνας προ των πυλών – Στους 40 βαθμούς υδράργυρος Πέμπτη και Παρασκευή

Το καλοκαίρι αρχίζει να μπαίνει για τα καλά!

Καιρός
Καιρός: Σάκης Αρναούτογλου: Αστάθεια με μπόρες, «φουντώνει» την Παρασκευή – Ζέστη από την επόμενη εβδομάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Αστάθεια με μπόρες, «φουντώνει» την Παρασκευή – Ζέστη από την επόμενη εβδομάδα

Τι έρχεται τις επόμενες μέρες όσον αφορά τον καιρό!

Καιρός
Καιρός: Κλεαρχός Μαρουσάκης: Μεγάλη προσοχή – Έρχεται κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας!

Κλεαρχός Μαρουσάκης: Μεγάλη προσοχή – Έρχεται κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας!

Αλλάζει για λίγο ο καλοκαιρινός καιρός!

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Θερμότερος του κανονικού ο Ιούλιος – Η ανάλυση του Meteo μέσα από 400 προγνώσεις

Καιρός: Θερμότερος του κανονικού ο Ιούλιος – Η ανάλυση του Meteo μέσα από 400 προγνώσεις

Ιούλιος αναμένεται να είναι θερμότερος από το συνηθισμένο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Καιρός
Καιρός: Τάσος Αρνιακός: Καιρός με ζέστη και θερμοκρασίες σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα (vid)

Τάσος Αρνιακός: Καιρός με ζέστη και θερμοκρασίες σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα (vid)

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1 Τάσο Αρνιακό.

Καιρός
Καιρός: Σάκης Αρναούτογλου: Ανεβαίνει σταθερά η θερμοκρασία – Τι προβλέπεται μέχρι τις 25 Ιουνίου

Σάκης Αρναούτογλου: Ανεβαίνει σταθερά η θερμοκρασία – Τι προβλέπεται μέχρι τις 25 Ιουνίου

Τι αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου!

Καιρός