ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Έρχεται παγετός! Πού θα χιονίσει;

Διαβάστε ποιες περιοχές θα πλήξει ο παγετός και σε ποια μέρη θα χιονίσει
Καιρός: Έρχεται παγετός! Πού θα χιονίσει;

Καιρός: Ένα Σαββατοκύριακο με παγετό αναμένεται σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τον Διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστα Λαγουβάρδο.

Γενικότερα, ο Καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση τις επόμενες εβδομάδες και τα χιόνια δεν θα αργήσουν να έρθουν. Μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο (22-23/1) αναμένεται χιονιάς σε πεδινές περιοχές, συμπεριλαμβανομένου και του Λεκανοπεδίου Αττικής.

«Αν οι προγνώσεις ακολουθήσουν την πορεία που βλέπουμε μέχρι και σήμερα, σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα», προέβλεψε το πρωί (σήμερα, 18/1) στην ΕΡΤ ο Κώστας Λαγουβάρδος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος όμως, ακόμα δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόγνωση για την πορεία της κακοκαιρίας, με την Πέμπτη να αποτελεί ημέρα – κλειδί.

Όπως ανέφερε ο κ. Λαγουβάρδος, την περασμένη Κυριακή (16/01) σημειώθηκε η πρώτη από μια νέα σειρά ψυχρών εισβολών, η οποία ωστόσο ήταν ξηρή και δε συνοδεύτηκε από φαινόμενα.

Την Τετάρτη (19/1) θα ακολουθήσει δεύτερη ψυχρή εισβολή, ελαφρώς ισχυρότερη, η οποία θα δώσει πρόσκαιρα φαινόμενα στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα.

Σημειώνεται πως αναμένονται παροδικές χιονοπτώσεις σε περιοχές της Εύβοιας και της Ανατολικής Στερεάς με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Καιρός: Χαμηλά βαρομετρικά και -20

Πέραν του παγετού και τις σφοδρές χιονοπτώσεις, η επόμενη εβδομάδα επιφυλάσσει και ακραίες θερμοκρασίες, οι οποίες ανά περιοχές, αναμένεται να αγγίξουν ακόμα και τους -20 βαθμούς Κελσίου.

Ο λόγος για πόλεις και χωριά της Βορείου Ελλάδας.

Λευτέρης Παυλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Όλες οι προβλέψεις από τον Κλέαρχος Μαρουσάκη!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Νέα επικαιροποίηση από την ΕΜΥ: Τριήμερο με έντονα φαινόμενα – Πού θα χτυπήσουν βροχές και καταιγίδες!

Νέα επικαιροποίηση από την ΕΜΥ: Τριήμερο με έντονα φαινόμενα – Πού θα χτυπήσουν βροχές και καταιγίδες!

Όλα όσα αναφέρει η ΕΜΥ!

Καιρός
Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο!

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο!

Ξανά έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ!

Καιρός