ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός για όλα τα γούστα – Καλοκαίρι και φθινόπωρο μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Μετά την υγρασία και τα 35άρια του Σαββάτου, από την Κυριακή το σκηνικό θα θυμίζει.... Φθινόπωρο!
Καιρός για όλα τα γούστα – Καλοκαίρι και φθινόπωρο μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Καιρός: Από τη μια… καλοκαιρινό σκηνικό, από την άλλη βροχές και καταιγίδες. Κάπως έτσι θα κινηθεί ο καιρός σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.

Αναλυτικότερα αναμένονται τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βορειοανατολικά με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και ανέμους με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ.

Αρχικά τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και βορειοανατολικά της χώρας με γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.

Καιρός: Η πρόγνωση σε Αττική και Θεσσαλονίκη για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Αττική: Περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε αρχικά νεφώσεις με πιθανότητα για βροχές και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις εώς 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25-26 βαθμούς.

Άνεμοι: Θα πνέουν θα κυμανθεί από 20 έως 25-26 βαθμούς.

Θερμοκρασία: Θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 23-24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 29-30 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 26-27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 9 έως 29-30, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 30-31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 24-25 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 33-35 βαθμούς Κελσίου.




Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας δίνει ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιώντας για δεύτερο πέρασμα βροχών και καταιγίδων, αλλά και για περιοχές που θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Καιρός
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός