ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός με νεφώσεις και τοπικές – ασθενείς βροχές την Κυριακή (4/12)

Τοπικές βροχές στα δυτικά και λίγες ασθενείς βροχές κεντρικά και νότια, για την Κυριακή (4/12/2022).
Καιρός με νεφώσεις και τοπικές – ασθενείς βροχές την Κυριακή (4/12)

Παραμένει άστατος ο καιρός σε όλη τη χώρα και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, σύμφωνα με την πρόγνωση από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Αναλυτικότερα, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Ασθενείς βροχές θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά, εκτός από την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ παροδικές βροχοπτώσεις αναμένονται στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, όπου υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν σε σχετικά μεγάλα υψόμετρα των ορεινών όγκων της ηπειρωτικής χώρας.

Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Καιρός με νεφώσεις και τοπικές – ασθενείς βροχές την Κυριακή (4/12)

Στην Αττική περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρη ασθενή βροχόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί εντάσεις 2-3 και τοπικά στα ανατολικά 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15-16 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς.

Άνεμοι: Θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 4-5 και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 4-6 και τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 13, στην Ήπειρο από 5 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 18 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 17, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 13 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός