ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί: Έρχεται η «κακοκαιρία Δωροθέα» – Ποια μέρα τα φαινόμενα θα είναι πιο ισχυρά

Στην κακοκαιρία Δωροθέα που θα πλήξει την χώρα μας τις επόμενες ημέρες αναφέρθηκε ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.
Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί: Έρχεται η «κακοκαιρία Δωροθέα» – Ποια μέρα τα φαινόμενα θα είναι πιο ισχυρά

Καιρός: Για την «κακοκαιρία Δωροθέα» θα χτυπήσει την χώρα μας από το βράδυ της Πέμπτης (29/2) προειδοποίησε ο Τάσος Αρνιακός.

Ο μετεωρολόγος τουΑΝΤ1, εξήγησε πως θα είναι μια κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες, για την οποία όμως δεν πρέπει να ανησυχούμε ιδιαίτερα.

Οι άνεμοι όπως είπε ο κ. Αρνιακός θα φτάσουν έως και τα 8 μποφόρ, ωστόσο «έχουμε δει και χειρότερα» όπως έσπευσε να διευκρινίσει. Τα πιο έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία (θα έχει αρκετό κρύο) Δωροθέα θα σημειωθούν την Παρασκευή (1/3), ωστόσο από το Σάββατο (2/3) ο καιρός θα βελτιωθεί με τη θερμοκρασία να αγγίζει και πάλι τους 18 βαθμούς.

Όσον αφορά το ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία Δωροθέα, αυτές θα είναι η δυτική και κεντρική Ελλάδα, με τον καιρό να είναι καλύτερος από τη Θράκη μέχρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Καιρός: Κορυφώνεται η ζέστη, έρχεται και Αφρικανική σκόνη του Αγίου Πνεύματος! (vid)

Καιρός: Κορυφώνεται η ζέστη, έρχεται και Αφρικανική σκόνη του Αγίου Πνεύματος! (vid)

Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα (9/6).

Καιρός
Καιρός: Καιρός: «Καυτό» 4ήμερο στην Ελλάδα, μέχρι και «39άρια» θα χτυπήσει η θερμοκρασία

Καιρός: «Καυτό» 4ήμερο στην Ελλάδα, μέχρι και «39άρια» θα χτυπήσει η θερμοκρασία

Τετραήμερο ζέστης στην χώρα - Στους 39 βαθμούς τοπικά ο υδράργυρος.

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Παραμένει πολύ υψηλή η θερμοκρασία – Πότε θα αλλάξουν τα πράγματα!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Παραμένει πολύ υψηλή η θερμοκρασία – Πότε θα αλλάξουν τα πράγματα!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης;

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται καύσωνας – Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» 38άρια!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται καύσωνας – Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» 38άρια!

Προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Καλοκαιρινό σκηνικό – Σε ποιες περιοχές ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Καλοκαιρινό σκηνικό – Σε ποιες περιοχές ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Καυτό τριήμερο «ανακοίνωσε» ο Τάσος Αρνιακός! Που θα φτάσει ο υδράργυρος και πότε θα δροσιστούμε (vid)

Καιρός: Καυτό τριήμερο «ανακοίνωσε» ο Τάσος Αρνιακός! Που θα φτάσει ο υδράργυρος και πότε θα δροσιστούμε (vid)

Η πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Καιρός
Καιρός: «Σύξυλους» μας άφησε πάλι ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό: Αστάθεια με βροχές και μπόρες ως το τέλος Μαΐου!

«Σύξυλους» μας άφησε πάλι ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό: Αστάθεια με βροχές και μπόρες ως το τέλος Μαΐου!

Η πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό.

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Μεταβολή του καιρού με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Μεταβολή του καιρού με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει για τα καλά ο καιρός σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πτώση η θερμοκρασία – Πού συνεχίζεται η κακοκαιρία!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πτώση η θερμοκρασία – Πού συνεχίζεται η κακοκαιρία!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης;

Καιρός