ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: «Στον φούρνο» όλη η χώρα – Δυσοίωνες προβλέψεις!

Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες και κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, με τη χώρα να «βράζει»
Καιρός: «Στον φούρνο» όλη η χώρα – Δυσοίωνες προβλέψεις!

Καιρός: Εβδομάδα «κόλαση» με καύσωνα και μελτέμια χαρακτηρίζεται αυτή που διανύουμε, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος για πυρκαγιές να παραμένει υψηλός.

Μάλιστα, ο υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και το δεύτερο δεκαήμερο, με την μεταφορά θερμών αερίων μαζών από την Αφρική προς την περιοχή μας να προκαλεί μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου, στα Επτάνησα και στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις και πολύ μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια

Στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και τις Σποράδες αναμένεται μόνο ηλιοφάνεια, ενώ λίγες τοπικές βροχές ίσως σημειωθούν στον Έβρο. Μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα επικρατήσουν στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται στους 38-40°C στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 38-39°C στα βόρεια, στους 39-40°C στα ανατολικά, ηπειρωτικά τμήματα και στους 33-37°C στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες παντού 4-5 μποφόρ στα Επτάνησα και 6-8 μποφόρ και στο Αιγαίο.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με τη θερμοκρασία στους 27-38°C ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-7 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 26-38°C, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

Καιρός: «Στον φούρνο» όλη η χώρα – Δυσοίωνες προβλέψεις!

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Όλες οι προβλέψεις από τον Κλέαρχος Μαρουσάκη!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Νέα επικαιροποίηση από την ΕΜΥ: Τριήμερο με έντονα φαινόμενα – Πού θα χτυπήσουν βροχές και καταιγίδες!

Νέα επικαιροποίηση από την ΕΜΥ: Τριήμερο με έντονα φαινόμενα – Πού θα χτυπήσουν βροχές και καταιγίδες!

Όλα όσα αναφέρει η ΕΜΥ!

Καιρός
Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο!

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο!

Ξανά έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ!

Καιρός