ΚΑΙΡΟΣ

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία – Βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία – Βροχές και καταιγίδες!

Με άστατο σκηνικό μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο, καθώς ο καιρός ετοιμάζεται να παρουσιάσει σημαντικές μεταβολές, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ο μετεωρολόγος του OPEN τονίζει ότι σήμερα Παρασκευή τα μελτέμια θα συνεχίσουν να επηρεάζουν το Αιγαίο, με εντάσεις που θα φτάνουν έως και τα 7 μποφόρ.

Από κει και πέρα, έρχεται από την Ιταλία ένα βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο θα κινηθεί ανατολικά – βορειοανατολικά και θα προκαλέσει επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο.

Αρχικά οι βροχές και οι καταιγίδες θα επηρεάσουν τη βόρεια Ελλάδα, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία σήμερα θα κυμανθεί στους 22 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια Ελλάδα, γύρω στους 25 σε θαλάσσιες περιοχές, ενώ πιο ανεβασμένος θα είναι ο υδράργυρος σε Ρόδο και Λήμνο. Στην Αττική η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 34, με τον ισχυρό βοριά να παραμένει.

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read
Καιρός: Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Θοδωρής Κολυδάς: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες!

Τι αναφέρει ο Θοδωρής Κολυδάς!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Ο χειμώνας έρχεται στο τέλος του Νοεμβρίου!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός – Έρχονται νέα κύματα κακοκαιρίας!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Υποχωρεί η κακοκαιρία – Τι φέρνει ο καιρός!

Όλες οι προβλέψεις από τον Κλέαρχος Μαρουσάκη!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες – Πότε βελτιώνεται!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Νέα επικαιροποίηση από την ΕΜΥ: Τριήμερο με έντονα φαινόμενα – Πού θα χτυπήσουν βροχές και καταιγίδες!

Νέα επικαιροποίηση από την ΕΜΥ: Τριήμερο με έντονα φαινόμενα – Πού θα χτυπήσουν βροχές και καταιγίδες!

Όλα όσα αναφέρει η ΕΜΥ!

Καιρός
Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο!

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το τριήμερο!

Ξανά έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ!

Καιρός