ΚΑΙΡΟΣ

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πέφτει η θερμοκρασία!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης;
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πέφτει η θερμοκρασία!

Σε φθινοπωρινό μοτίβο μπαίνει σιγά-σιγά ο καιρός, με ένα κύμα κακοκαιρία να επηρεάζει την Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Συγκεκριμένα ο μετεωρολόγος του OPEN, τονίζει ότι θα έχουμε τοπικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, με τις πιο έντονες να εντοπίζονται σε Θεσσαλία, Μακεδονία, Ήπειρο και σε ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου.

Η αστάθεια θα εκδηλωθεί κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει και πτώση της θερμοκρασίας, σε πιο φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή.

Αντίθετα, στις νοτιότερες περιοχές της χώρας θα επικρατεί ηλιοφάνεια, με τα φαινόμενα να είναι περιορισμένα. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν στο Αιγαίο φτάνοντας τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ, ενώ ισχυρές ριπές θα σημειωθούν και στο Ιόνιο.=

Η θερμοκρασία που αναφέραμε ότι θα παρουσιάσει πτώση, ιδιαίτερα στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα, όπου το θερμόμετρο δεν θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς. Στη βορειοδυτική χώρα η μέγιστη θα κυμανθεί κοντά στους 26 βαθμούς, ενώ πιο νότια διατηρούνται οι υψηλότερες τιμές έως και τους 36.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης:

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τσικνοπέμπτη με βροχές: πότε θα βρέξει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Βροχές κατά διαστήματα την Τσικνοπέμπτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σταδιακή βελτίωση

Καιρός
Καιρός: Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Καιρός 1-2: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για νέο κύμα κακοκαιρίας – Πού θα χιονίσει (vid)

Αναλυτική ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας δίνει ο Τάσος Αρνιακός, προειδοποιώντας για δεύτερο πέρασμα βροχών και καταιγίδων, αλλά και για περιοχές που θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις μέσα στις επόμενες ώρες.

Καιρός
Καιρός: Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Γιατί η νέα κακοκαιρία που θα σαρώσει μέχρι την Κυριακή λέγεται Kristin

Η κακοκαιρία Kristin δεν πήρε τυχαία το όνομά της. Δόθηκε από την Πορτογαλία και χρησιμοποιείται σε όλη την Ευρώπη για το ίδιο σύστημα καιρού.

Καιρός
Καιρός: «Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

«Αγριεύει» ο καιρός από το βράδυ – Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός
Καιρός: Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Χιόνια και κρύο: Γιατί δε μπορούμε να έχουμε ακριβή πρόγνωση του καιρού στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα μια μικρή αλλαγή σε άνεμο υγρασία ή θερμοκρασία μπορεί να γυρίσει το χιόνι σε βροχή. Αυτός είναι ο λόγος που η πρόγνωση συχνά αλλάζει.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Καιρός: Ο καιρός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχοπτώσεις στην Αττική και θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Καιρός
Must Read: Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Σήμερα ο ντελιβεράς παλεύει με τις καταιγίδες για λίγα ευρώ και αύριο θα παγώνει ολόκληρη η πλατφόρμα για να μην πάθει ζημιά το πανάκριβο ρομπότ

Πώς οι σημερινοί εργαζόμενοι ρισκάρουν στις καταιγίδες και γιατί τα μελλοντικά ρομπότ θα αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη προσοχή από τις ίδιες πλατφόρμες.

Must Read
Must Read: Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Ποιος και γιατί ονόμασε την κακοκαιρία Adel;

Η κακοκαιρία Adel δεν ονομάστηκε τυχαία αλλά μέσω του συστήματος ονοματοδοσίας Ελλάδας Κύπρου και Ισραήλ που λειτουργεί από το 2021.

Must Read